Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos Wam powiem1

Tak oceniam nowo poznanych facetów

Polecane posty

Gość Cos Wam powiem1

Jak poznam faceta, gdziekolwiek, to zanim się z nim umówię ponownie, sprawdzam jego profil na naszej klasie. Jeśli W OGÓLE MA profil, to już stracił 50% szans (niestety dziś normalni ludzie się już tylko wypoisują z tego kretyńskiego portalu bądź co bądź juz teraz RANDKOWEGO,hehe). Żeby odbudować te pozostałe 50% musi się czymś naprawdę wykazać. Ale zawsze ma te 50%...jeśli natomiast jego profil jest kretyński, tzn. np. ma miliard zdjęć, lub ma zdjęcia na których się popisuje, z samochodami, cała seria z wakacji w Egipcie itp, lub robi sobie zdjęcia sam np. z góry, ew. zdjęcia z alkoholem itp., lub 100 zdjęć jakiegoś dziecka - kuzyna, chrześniaka etc., albo jeśli ma głupie lub grafomańskie podpisy pod zdjęciami, albo sam zostawia takie komentarze u innych ludzi....TO JEST PRZEGRANY I NIE MA NAWET TYCH 50%!!!! Dzięki Bogu za NASZĄ KLASĘ, o ileż łatwiejzorientować się, że chłopak ma zryty beret i nie tracić na niego czasu!! Czy któraś Kobietka lub Facet robi tak samo?

Gość 1/10 przykro mi

Gość Cos Wam powiem1
Może to dziwne, ale TAK NAPRAWDĘ ROBIĘ:)

Gość musisz miec bardzo smutne zyci
e dziewczyno :o

Gość Cos Wam powiem1
Wesołe, dzięki temu nie nie umawiam się z facetami, którzy są poniżej przeciętnej, odkąd powstał ten portal:) Wcześniej musiałam czasem stracić nieco czasu, zanim się zorientowałam na kogo trafiłam:)

Gość Cos Wam powiem1
cukierasek hehehe, no właśnie...i pomyśl, że spotykasz takiego na imprezie, lub w knajpie, gadasz chwilke, wydaje się w porządku. Dajesz mu nr tel. Potem wchodzisz na naszą klasę i widzisz TO , co wkleiłaś:) i Już wiesz, że masz nie odbierać jak zadfzwoni:)

Gość ja pierdziele jejeje
lol dawajcie jescze takie foty usmiałam sie

i potem widzę jak liże jajeczka kamiennemu barankowi :D to jest tak żałosne, że aż śmieszne

Gość Cos Wam powiem1
Takich fot jest pełno na różnych blogach (że ludziom się chce;))..np. http://miuccia.pinger.pl/

Gość ja pierdziele jejeje
no ale na nk lol ten z owieczka najlepszy