Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka*

długie czy krótkie?

Polecane posty

Gość majeczka*

jak uważacie dziewczyna moze byc atrakcyjna tak samo zarowno w krotkich i w dlugich wlosach ?? kiedys uslyszalam ze dlugie sa lepsze i kobieta wydaje sie atrakcyjniejsza...

Gość ogryzekkk
moj na przyklad woli mnie w dlugich i znam wielu facetow ktorzy uwazaja ze kobieta powinna miec dlugie wlosy:)

Podobno faceci wolą kobiety w długich włosach, ale moim zdaniem kobieta może wyglądać fajnie także w krótkich, o ile pasuje to do jej typu urody, kształtu twarzy itp. Rihanna ścięła włosy i wygląda o niebo lepiej, Sharon Stone też zawsze nosiła krótkie. Niektórym to pasuje, innym nie. Ja osobiście uwielbiam swoje długie do pasa ;)

Gość tak sobie rozmyslamm
a mi np dlugie nei pasuja tylko takie sredniej dlugosci

Gość majeczka*
ja własnie kiedys mialam krotkie a teraz mam dlugie, sluchalam opinii i sama doszlam do wniosku ze dziewczyna powinna miec dosc dlugie wlosy :) i lepiej sie czuje z takimi ;)

Gość majeczka*
mleczna zesmucilam sie przez ciebie :P ja narazie mam sredniej dlugosci :P nie obcinam od maja zeszlego roku i chce miec do pasa :P

A mi to wisi. Tak samo jak wisi mi jej zdanie o moich. BTW wczoraj sam sobie trochę przystrzygłem, bo już zaczynały mnie drapać :P Z 8-10 cm poszło :P Nierówno, ale chooy :P

Gość majeczka*
zawsze mnie interesowało jak ludzie sami sobie obcinaja wlosy :D:D

Jak dla mnie tylko dłuuugie!! Ewentualnie takie do ramion. Nigdy nie obcięłabym włosów "na chlopaka". Chociaż niektóre dziewczyny w takiej fryzurze wyglądają super. :)

Gość dfsdffdsdf
jestem kobeita, ale moim zdaniem wiekszosci facetow podobaja sie dlugie wlosy :) i mi tez o niebo lepiej sie podobaja dlugie :) i tak na prawde to kazdej kobiecie pasuja dlugie wlosy o ile sa zadbane :) PS. rihanna wyglada okropnie w ktortkich wlosach. Lepiej jej bylo w dlugich...

To nie powinno mieć aż takiego znaczenia, a poza tym najlepiej być kobietą zmienną i mieć różne fryzury.

Gość zupapomidorowa
Takie, w ktorych czujesz sie dobrze. Jak czujesz sie dobrze, lepiej wygladasz, jak wygladasz lepiej, przyciagasz spojrzenia, a jak przyciagasz spojrzenia... Analogicznie wszystko można :))

Gość Its all Iam
jesli jest ciekawa fryzura i ladna buzia to we wszystkim ladnie:) przyznam ze krotkowlose sa bardziej intrygujace dla mnie, tajemnicze a szczegolnie te o ciekawej fryzurze, a dlugowlose sa czesto kobiece ale nudne.. bo z wlosami oprocz kitki malo da sie zrobic

i dlugie i krotkie moga byc cacy, no chyba ze gosciu chce ciagnac za wlosy to do tego krotkie raczej sie nie nadaja domyslam sie ze chodzi o wlosy na glowie, a nie na klacie czy w innej okolicy ciala :classic_cool: