Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

uważam że niedziele są nudne..

Polecane posty

Gość cdddddzzz
ja tez tak mysle dzis akurat sie nei bede nudzic bo mialam juz kilka tygodni zalatane, goscie , praca , wyjazdy to chetnie odpoczne ale zawsze czas mi sie dluzyl rodzina ogladala Familiade , Zlotopolskich i inne nudy

Gość to nie niedziele są nudne
tylko ty :) Inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą

no prosze, czego ja się dowiaduję... jestem nie inteligentna... o jak mi przykro takie aforyzmy to zachowaj dla siebie

Gość prawiczek....
Przyznaje Ci racje sa nudne i przewidywalne....wiem ze na obiad bedzie rosol. Nie lubie rosolu ale w niedziele zawsze jest rosol. A co najdziwniejsze to mieszkam sam i sam go sobie ugotuje chociaz go nie lubie bo jest niedziela a w niedziele zawsze byl rosol. Nie cierpie niedziel.

no to dzisiaj nie gotuj rosołu tylko coś innego a jak robisz ten rosół? mógłbyś napisać?

Gość prawiczek....
Moj rosol wychodzi jakis strasznie metny, nie dam Ci przepisu, jest obrzydliwy.

magnolia, słyszałam, że niedziela to dzień samobójców...cos w tym jest...."ta ostatnia niedzielaaaa":P dołujacy zaiste dzien...nawet jak sie ma z kim seksic...

Gość prawiczek....
Mialbym sie z kim seksic tylko co z tego jak sie boje, wiem ze by mi nie odmowila. W niedziele i sobote zawsze bylem na uczelni bo studiowalem, teraz zastanawiam sie czy nie isc na nastepne studia....nie musialbym gotowac rosolu.

a jak ty się użalałeś na swoim topiku to jakoś nie obiłam sobie z ciebie jaj spadaj stąd

Gość prawiczek....
Tamto to sa podszywy,nie przejmujcie sie tym, nigdy nie obrazam kobiet.

Jak mieszkalam z rodzicami to rzeczywiscie niedziele wygladaly podobnie (choc w sumie lubilam je), odkad mieszkam sama to w zasadzie zadna niedziela nie jest taka sama.

Gość prawiczek....
Na wczesniejszej stronie to wyjasnilem, przeczytaj ostani post.

przeczytałam . a co do rosołu to gdy gotuje się mięso to zbierasz taką pianę?

Gość u mnieee
Ja z jednej strony lubię, a z drugiej nie. Wszystko pozamykane.. taka cisza i wgl. Ale ta cisza czasami jest fajna. Jak jeszcze jest ciepła i świeci słońce to już wgl zajebista

Gość u mnieee
a tak wyszło, że miałam wczoraj też pomysł na rosól, a też nie lubię :P W smaku jest ok.. ale poprosu rosołu nie lubię i już;) Ja zbieram piane.. daje warzywa, daje przyprawy.. i wszystko co trzeba

Gość rosół masz mętny bo za mocno
sie gotuje -powinien pykać powolutku... a po drugie mięso do rosołu powinno sie moczyć z zimnej wodzie najlepiej całą noc .Potem jak sie wrzyci do gara daje sie na mocny ogien aż zakipi i wszystko wylać w diabły wypłukac mięso w ZIMNEJ wodzie i zalać wrzątkiem dać włoszczyzne i MUSI TYLKO PYKAĆ ... dlatego tyle tego moczenia i płukania bo to mięso teraz takie jakies i karmione cholera wie czym :O

:) tylko chce też dowiedzieć się tego od prawiczka bo jemu rosół wychodzi mętny

Gość rosół masz mętny bo za mocno
mój zawsze jest pycha i caała rodzina go uwielbia aaa i daję jeszcze zieloną magi ,którą w zimie mam w zamrażarce !:)