Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

uważam że niedziele są nudne..

Polecane posty

Gość prawiczek....
Daj juz spokoj z tym rosolem, jaki by nie byl to i tak mi bedzie srednio smakowal, najlepszy dla mnie jest z kostki albo zupa chinska. Niedziele zawsze mialem zajeta, jak siedze w domu to jest normalnie tragedia, w lecie jezdzilem na wycieczki w rozne rejony Polski, raz pojechalem fortyfikacje wojenne, bylo zamkniete ale spotkalem milych ludzi ktorzy powiedzieli mie zebym poszedl zobaczyc zabytkowa kapliczke, poszedlem sobie kilka kilometrow lasami, piekny krajobraz, slonce-takie niedziele uwielbiam.

Gość prawiczek....
Przeczytalem co piszecie o tym rosole, za bardzo to skomlikowane jak dla mnie :P.

ale jesteś. ja się dopiero ucze gotować i jak ktoś powie coś/napisze o jedzeniu to wykorzystuję chwilkę do maximum.nie obrażaj się. ja też wole spędzać niedziele aktywnie niż siedzieć w domu

Gość prawiczek....
Kobieta nigdy nie nauczy sie gotowac, szkoda czasu. Nigdy nie widzialem kobiety szefa kuchni, najlepszymi kucharzami sa mezczyzni, kobiety co najwyzej w kuchni strugaja ziemniaki:P A na powaznie nie obrazam sie ale smakiem rosolu wcale sie nie przejmuje, sprobuje zrobic tak jak piszecie ale nie wiedzialem ze trzeba cokolwiek moczyc, ja wrzucam wszysko do garnka i sie gotuje.

Gość lightcamember
dobrze jest zoorganizowac sobie czas... ja czasmi tez sie nudze;) zwlaszcza zimą nie problem zamienic nudna niedzile w ciekawa niedziele.. wystraczy wyjsc na spacer( u mnie dzis zajebista pogoda) czy spotkaz sie z kolezanka;) jak nie mam co ze soba zrobic,biore aparat i ide szukac ciekawych pomyslow na zdjecie:) a dzis jest bardzo dobre swiatlo, takze chyba tak zrobie:P

eee tam,ja zawsze obiad sobie robie juz w sobote na wieczor,a w niedziele pakuje siebie i faceta w autko i jedziemy zawsze gdzies,i nigdy nudy nie ma,albo znajomi przyjda,albo my do znajomych