Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mam dosć

koledzy z pracy - zapraszać

Polecane posty

Gość już mam dosć

Jak wybrnęlibyście z takiej sytuacji: firma ok 20 osób, wszyscy się lubią, są zżyci, ale tylko i wyłącznie na gruncie zawodowym. Zaprosić ich tylko na ślub czy na wesele też? (ślub jest ok 50 km od miejsca w którym pracują i mieszkają)

U mnie w pracy też ludzie są zżyci(no, może nie wszyscy, ale spora grupa) i panuje dobra atmosfera, ślub był 120km od miejsca mojej pracy. Zaprosiłam 2 osoby z którymi jestem najbliżej i spotykam się również na gruncie towarzyskim. Koleżanka, która brała ślub na miejscu tez zaprosiła 1 osobę, z którą jest najbliżej, a pozostali, wedle uznania(tzn. kto mógł i chciał) przyszli do Kościoła sami z siebie.

Gość już mam dosć
A duża ta firma w której pracujesz?

A ja na ślub i wesele zapraszam dwie osoby z osobami towarzyszącymi, reszta wie że sięhajtam i jak będzie chciała to na ślub do Kościoła przyjdzie a jak nie to nie. Nie chcę nikogo "zmuszać" by potem jeszcze jakieś niesnaski były że na ślub zaprosiłam a nie na wesele. A po ślubie i weselu i tak zrobię mini bibę w firmie więc odbiją sobie wszyscy ;) Zresztą takie bibki u nas to w zasadzie norma więc luzik:classic_cool: