Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paśkaaaaaaaaa

co jecie dziewwczyny w ciązy

Polecane posty

Gość paśkaaaaaaaaa

i ile ja szybko tyje 16 tc 8 kg na plusie wczoraj np zjadłam hamburgery 2 (miałam straszną ochote) drożdżówke pizze batona sok 2 krokiety troche bigosu 3 kawałki ciasta a w piątek zjadłam 2 kawałki pizzy frytki 4 drożdzówki banana kiwi

powinnas jesc rzeczy lekkostrawne no i oczywiscie z malą ilością soli badz calkowitym jej brakiem,bo pozniej mozesz miec tylko wiecej klopotow....i nie mowie tu tylko o wagowych ale tez i o zdrowotnych: nadcisnienie,obrzeki..a to bardzo niebezpieczne w ciazy i moze prowadzic nawet do jej rozwiazania..

Gość paśkaaaaaaaaa
ale ja tylko na takie produkty mam ochote cisnienie mam dośc niskie 90/50

no to jesz bardzo zdrowo, nie ma co :O ja też miałam czasami zachcianki na coś niezdrowego (które spełniałam), ale bez przesady i serio nie wiesz, dlaczego tyjesz? wyeliminuj fast foody i słodycze, to waga przestanie szaleć

Gość paśkaaaaaaaaa
ja wiem czemu tyje tylko że przed ciąża bylam zawsze szczupła i nie mialam ochoty na takie jedzenie a teraz :( masakra ja nie potrafie się powstrzymać

nie zawsze je sie to na co ma sie akurat ochote,mozna zjesc 1 hamburgera,jedna drozdzowke chociaz i tak uwazam ze są to tak zwane "puste kalorie" i powinnas dziecku dostarczac wiecej owocow i warzyw ...

Gość paśkaaaaaaaaa
wiem ale czasem nie mam na nic innego ochoty sama siebie nie poznaje :(

Gość paśkaaaaaaaaa
tak bardzo pilnowałam swojej wagi 4 mc przed ciążą ważyłam 53 kg 168 cm jak zaszłam waga skoczyła na 57 kg a teraz jest już65

Gość SENIORITA26*****
Co do mojej diety to ja sie zdrowo odzywiam codziennie duza ilosc owocow i troche mniej warzyw ale zawsze. Prawie nie jem fast-foodow (sporadycznie pizza) staram sie jesc 5xdziennie ale co ja poradze ze caly czas mi sie jesc chce ?

i to jest przyczyna..w ciazy masz ochote na rzeczy ktorych wczesniej sobie odmawialas :) ......nie jedna ciężarna takim wlasnie sposobem dociągneła do setki,z kolei panie pelniejsze i te ktore urodzily się z predyspozycjami do "szczuplej sylwetki" miomo iz jedza wszystko i tak tyją niewiele.

Gość paśkaaaaaaaaa
też tak mam nonstop jestem głodna a szczególnie wieczorem szok nonstop bym jadła najpierw zapychałam się owocami zupami itp ale miałam też mdłości i jak zjadłam no frytki czy pączka przechodziły a teraz już nie moge przestać

Gość paśkaaaaaaaaa
no to co ja mam robić :( nie chce byc big mama

ja poczatkowo wcinalam wszystko glownie sery i to kazdego rodzju,jakies ciastka itd do teogo malo ruchu i zrobilam sie "siadła"..teraz mi ten apetyt minął i przez caly miesiac przytylam 0,5kg na szczęście..ale za to teraz tylko bym pila coca cole a to tez nie jest zbyt zdrowe;/ mnie pociesza fakt ze jezeli czegos bardzo chce to to osiagne po truupach no i drugie ze jestem mloda wiec łatwiej powinien mi przyjsc powrot do dawnej wgi

Gość paśkaaaaaaaaa
kurcze kiedyś potrafiłam panować nad waga a teraz nie

Gość a ja sporo jadłam w
I trymestrze byłam non stop głodna tak więc na efekty nie trzeba było długo czekać - tyłam w oczach teraz jestem w 26 tc i waga nadal rośnie, ale to z powodu rosnącego brzucha apetyt ustał, ostatnimi czasy nie jadam nawet kolacji wyniki mam dobre, anemii brak jem właściwie to na co mam ochotę, ale to normalne domowe jedzenie, pizza - raz w miesiącu na początku ciąży odrzuciło mnie od słodyczy, lecz teraz wraca niestety ogólnie to jem na co mam ochotę tłumacząc sobie, że to dzidziuś się domaga efekt: +10 kg