Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ptaszyna.

Ciaza i porod w Irlandii

Polecane posty

Gość Ptaszyna.

Pisze poniewaz interesuja mnie wasze doswiadczenia ze sluzba zdrowia w Irlandii.. wiem ze jest juz podobny topik...ale moze ktos by chcial sie przylączyc do nowego???

ja jestem z Dublina i wlasnie ide pierwszsy raz na wizyte bo jestem w 7 tyg..zobaczymy co mi powie lekarz.. z tego co wiem to warto miec swojego ginekologa i chodzic do niego na kontrole bo na szpital nie ma co liczyc

Ja chodzilam do Polskiego ginekologa w czasie ciazy bo w szpitalu usg mialam tylko 3 razy i wizyta trwala przewaznie 5 minut. Za to opieka podczas porodu i po rewelacja. Dostalam znieczulenie bez problemu. Pielegniarki bardzo pomagaja i chetnie odpowiadaja na kazde pytania.

Gość Ptaszyna.
Ja tez jestem z Dublina... chcialam pojsc do medicusa, ale chyba nie stac mnie na takie wizyty.. znacie jakis tanszych learzy polskich?

Gość Ptaszyna.
halo..nikogo nie ma?

Ja chodzilam do Polmedu na Parnel street. Wizyta czyli badanie + usg 90 euro, w Medicusie zdzieraja kase. Ginekolog w Polmedzie spoko usg robil mi bardzo dokladnie i mierzyl dziecko kilka razy i sprawdzal czy wszystkie narzady sa prawidlowo rozwiniete.

Tez cos sluszalam o tym lekarzu na Parnel st. ja ide na abbey st. jakas chyba nowa klinika dla polakow...

Gość jol.a
Ja nic nie slyszalam o tej na abby st. ale ja chodze do medicusa i jestem bardzo zadowolona, nawet jesli ceny sa jakie sa.. maja dobry sprzed i opieke..mozna na nich liczyc

Gość Ptaszyna.
podtrzymuje temat