Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Obraził się na mnie , bo mu kasy nie pożyczyłam.

Polecane posty

Poza tym niektorzy traktują to forum śmiertelnie powaznie na zasadzie ze trzeba zadbać o relacje jakbysmy co najmniej byli na siebie skazani niczym teściowa i synowa 😀nie jesteśmy 😀

a to jednak forum o kupie pełne freaków mitomanów i kibolic z warsaw shore i dla niektórych (raczej reprezentuje te frakcje) ten darmowy cyrk jest większa wartością niz jakies fejkowe ‚znajomosci’ opierające sie na widmokowych hakach. To plus dozgonna obrona zdrowego rozsadku i logiki:)

Edytowano przez draże korsarze
  • Like 1

4 minuty temu, salix napisał:

Nie rozumiesz istoty ja mogę w czymś zgodzić się zarówno z tobą  jak i z mieczem, mimo że nie mam o was najlepszego zdania. Z kimś, kogo lubię tez przecież nie muszę we wszystkim się zgadzać, ale jeśli coś jest niefajnie nie mam problemu żeby mu o tym powiedzieć. To wy ciagle weszycie wszędzie jakieś  spiski przeciwko sobie.

Nie przekonuje mnie , bo kreujesz się na jezuska i starasz się krew wypić a dziury nie zrobić,albo w białych rękawiczkach działać a tacy są najgorsi. 😆

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Poza tym niektorzy traktują to forum śmiertelnie powaznie na zasadzie ze trzeba zadbać o relacje jakbysmy co najmniej byli na siebie skazani niczym teściowa i synowa 😀nie jesteśmy 😀

a to jednak forum o kupie pełne freaków mitomanów i kibolic z warsaw shore i dla niektórych (raczej reprezentuje te frakcje) ten darmowy cyrk jest większa wartością niz jakies fejkowe ‚znajomosci’ opierające sie na widmokowych hakach.

Nikt nie traktuje aż tak śmiertelnie poważnie tego miejsca jak ty , bo o byle słowo się odpalasz i zaraz za tobą jest śliwkowy zwyrol tutko paryska 😁 Siejesz tylko awantury i może to przez nadmiar alkoholu. 😆

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zarobiona jestem. Ja nie jestem podręczna na utrzymaniu faceta, którego wyrwano z forum innej kobiecie.. Ja jestem kobieta pracująca i żadnej pracy się nie boje 😁

NIEZALEŻNOŚĆ ponad wszystko. 

Dziękuję za uwagę (obowiązki zawodowe wzywają, więc nie dokarmię) 😘

Kawał baby z ciebie. Nic dziwnego, że cię przyjeli do ochrony.

Widmo a też myślisz że Makaron to gimnazjalista prawitszek no bo nie wiem czy autysta i podbiera ci Jeżowa 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Nikt nie traktuje aż tak śmiertelnie poważnie tego miejsca jak ty , bo o byle słowo się odpalasz i zaraz za tobą jest śliwkowy zwyrol tutko paryska 😁 Siejesz tylko awantury i może to przez nadmiar alkoholu. 😆

Dziękuje za potwierdzenie mojego posta o cyrkowcach tutaj tym postem 😀

to ze jesteś thebillem a ja głośno o tym mowie nie znaczy jeszcze ze sie odpalam z powodu powaznego traktowania forum 😀 

• Like 1

6 minut temu, draże korsarze napisał:

Jeszcze uściślę ze tutaj czasem napisanie własnego zdania lub nieudawanie greka jest pojmowane jako prowokowanie inby 😀

ale sporo oczywiscie robie dla beki 😀 jak przypominanie ściemy jukonskiej w dogodnej okazji mimo ze matki boskie widmokowskie najchętniej zasłoniłyby oczy 😀

Nie chodzi o to tylko sęk w tym jak jesteś agresywna babciu, a akcja powoduje reakcje i koło się zamyka. 😁

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zarobiona jestem. Ja nie jestem podręczna na utrzymaniu faceta, którego wyrwano z forum innej kobiecie.. Ja jestem kobieta pracująca i żadnej pracy się nie boje 😁

NIEZALEŻNOŚĆ ponad wszystko. 

Dziękuję za uwagę (obowiązki zawodowe wzywają, więc nie dokarmię) 😘

Powtórka z logiki: facet to istota myśląca, nie jakiś przedmiot czy trofeum które można komuś zabrać i sobie przywłaszczyć. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nie chodzi o to tylko sęk w tym jak jesteś agresywna babciu, a akcja powoduje reakcje i koło się zamyka. 😁

Tak tak. Pitolącym z tobą polswiadomym przeszkadza ten dysonans poznawczy jak im sie przypomina kim jesteś 

2 minuty temu, Malowany napisał:

Kawał baby z ciebie. Nic dziwnego, że cię przyjeli do ochrony.

Nigdy nie pracowałam w ochronie. Odstaw kieliszek i umyj zęby 😅

Wiem, że cierpisz na brak kasy, ale ja Ci nie pomogę, a teraz won do Elki się karmić 😘

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Dziękuje za potwierdzenie mojego posta o cyrkowcach tutaj tym postem 😀

to ze jesteś thebillem a ja głośno o tym mowie nie znaczy jeszcze ze sie odpalam z powodu powaznego traktowania forum 😀 

Akurat dеbilem to ty jesteś choćby z powodu jak oskarżasz kogoś o blokowanie chociaż niektórzy się przyznają że blokują. Alkohol albo masz coś z łbem jak lipedo że ciągle szukacie awantury. 😆

1 minutę temu, salix napisał:

Powtórka z logiki: facet to istota myśląca, nie jakiś przedmiot czy trofeum które można komuś zabrać i sobie przywłaszczyć. 

Ale był żonaty, a żonatych się nie tyka. 

Do widzenia. 

4 minuty temu, Get Out napisał:

A masz jeszcze jakies merytoryczne argumenty w zanadrzu prócz pisania komuś ze jest prostytutka, meska amebo? Znaczy wróć - cudowny ciepły młody człowieku ktorego wystarczyłoby nie prowokować?😀

Akurat dеbilem to ty jesteś choćby z powodu jak oskarżasz kogoś o blokowanie chociaż niektórzy się przyznają że blokują. Alkohol albo masz coś z łbem jak lipedo że ciągle szukacie awantury. 😆

Dobrze ze ty szukasz świetnej atmosfery i spokoju, taka pozostałość po pierdlu chyba. 😀

• Haha 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ale był żonaty, a żonatych się nie tyka. 

Do widzenia. 

A swojego ojczyma to co 

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Tak tak. Pitolącym z tobą polswiadomym przeszkadza ten dysonans poznawczy jak im sie przypomina kim jesteś 

Za tępa jesteś aby mi zaszkodzić, bo każda twoja próba zdyskredytowania mnie to jak krew w piach . Jesteś deklem jak twój niepełnosprawny narzeczony. 😆

Jeżowa woli Makarona a Widmo by chciał żeby Krejzi bila go prętem po jajach 

• Haha 1

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

A masz jeszcze jakies merytoryczne argumenty w zanadrzu prócz pisania komuś ze jest prostytutka, meska amebo? Znaczy wróć - cudowny ciepły młody człowieku ktorego wystarczyłoby nie prowokować?😀

Tak jesteś złym człowiekiem i to jest argument , a takich się powinno przeznaczyć na nawóz. 😁

1 minutę temu, Kocopoł napisał:

Jeżowa woli Makarona a Widmo by chciał żeby Krejzi bila go prętem po jajach 

Odstaw ten alkohol albo psychiatra niech ci leki zmieni. 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

Za tępa jesteś aby mi zaszkodzić, bo każda twoja próba zdyskredytowania mnie to jak krew w piach . Jesteś deklem jak twój niepełnosprawny narzeczony. 😆

Tak tak, tylko jezowa ci coś odpłynęła w stronę spaghetti 😂🤭 ale fakt, bardzo możliwe ze sam sobie to załatwiłeś i faktycznie moja rola była w tym mniejsza 

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Dobrze ze ty szukasz świetnej atmosfery i spokoju, taka pozostałość po pierdlu chyba. 😀

Ale ja się nie dogaduje ze śmieciami tylko ich usuwam , a do normalnych nic nie mam .😆

Odstaw ten alkohol albo psychiatra niech ci leki zmieni. 😁

Wy macie te teksty nagrane 

• Haha 1

Tak jesteś złym człowiekiem i to jest argument , a takich się powinno przeznaczyć na nawóz. 😁

Dobrze ze ty jesteś dobrym człowiekiem, fanie zartow o martwych noworodkach i wmawiający ludziom ze zmarł im syn i żeby zdechli na raka;)

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Tak tak, tylko jezowa ci coś odpłynęła w stronę spaghetti 😂🤭 ale fakt, bardzo możliwe ze sam sobie to załatwiłeś i faktycznie moja rola była w tym mniejsza 

Nie odpowiadam za twoje urojenia podstarzała  tutko paryska 😁

Ale ja się nie dogaduje ze śmieciami tylko ich usuwam , a do normalnych nic nie mam .😆

W porządku, miły ciepły dobry człowieku, ulubieńcu kafeteryjnych teściowych 🤭

Nie odpowiadam za twoje urojenia podstarzała  tutko paryska 😁

Krystaliczny człowieku, nie słodź mi tak bardzo 😀

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Wy macie te teksty nagrane 

Szablonowo lecę bo jesteście przewidywali jak uryny. 😆

7 minut temu, Kocopoł napisał:

A swojego ojczyma to co 

Nie mam ojczyma i nigdy mieć nie będę. 

Szablonowo lecę bo jesteście przewidywali jak uryny. 😆

No nic nie przewidziałes w takim razie bo ja ci złośliwie nie pisze tylko nudzi mi się i pisze byle co idę na kawę pa

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Krystaliczny człowieku, nie słodź mi tak bardzo 😀

Nie jestem człowiekiem bo wstyd patrząc po waszej historii coście zrobili. 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się