Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny bławatek_

Prosze o wypowiedź w sprawie seksu

Polecane posty

Gość czarny bławatek_

Kochalismy sie z moim narzeczonym,gdy czuł że zbliża sie wytrysk wyciagnął członka z pochwy i dokończył reką..potem wzielismy dłuższą kąpiel w wannie,wychodząc z niej pieściłam jego męskośc oralnie...potem znów się chwile kochaliśmy...czytałam nie raz że woda nie wpływ ana plemniki,ale jednak chce spytac,czy one sie jeszcze mogły znajdować gdzieś tam..po kapieli i po moich pieszczotach??Było to nieodpowiedzialne ale nie myslelismy o tym i teraz sie boje.. prosze o wypowiedź..pewnie nie obejdzie się od głupich komentarzy

Gość czarny bławatek_
mial wytrysk poza pochwą,potem bralismy kapiel,poźniej pieszczoty oralne jego czlonka i sie kochalismy chwile bez zabezpieczenia..

Gość Nena24
jase ze jest mozliwosc dostania sie zywyach plemnikow do twojej pochwy, a co za tym idzie- ciąży...

nie przejmuj się jeżeli nie było wytrysku w pochwie to nie ma powodu do obaw Pamiętaj o tym że wytrysk w pochwie uwalnia miliony plemników a tylko nieliczne wchodzą do jajowodu żeby zapłodnić ,a tylko jeden zapładnia jajko i wnikna by zapłodnić

Gość czarny bławatek_
Stosujemy prezerwatywy.Nie mysle o tabletkach sama nie chce ichg brac bo i tak bym sie bała zeby mój facet konczyl we mnie..po tym co nie raz przeczytam z emimo brania tabletek sie tak stało..zreszta On móił ze mowy nie ma zebym sie tym faszerowała.Bedziemy stosowac prezerwatywy jak dotychczas

Gość Pantera pijana
Ciąża jak katar,przenosi się drogą kropelkową. Jak lubisz ryzyko,to skąd ta panika teraz!

z tym zbliżającym się wytykiem to jest tak że kobieta po pewnym czasie takiego spółkowania zaczyna czuć się swobodnie i przeżywać orgazm podczas stosunku a faceta to tak podnieca że przestaje kontrolować wytrysk a to wystarczy do zapłodnienia bo nastąpi wytrysk w momencie gdy wykonuje ruch w penisem w kierunku wnętrza pochwy

Gość czarny bławatek_
Mam już swoje lata a to ja sie zahcowalam nieodpowiedzialnie..bo mój facet chciał zalożyć prezerwatywe ale to ja powiedziałam"nie"tylko dlatego zeby mu było przyjemniej choć na chwile...mówi że w gumce też mnie czuje dobrze ale wiadomo,że to nie to samo..Ale chyba koniec z tym bo tylko sie musze teraz denerwowac choc moze nie mam powodów

jak facet chciał gumkę to znaczy ze za bardzo go podniecasz i się obawia że nie zapanuje Nie rób tego nigdy żeby nie zakładał jak chce