Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 1, 2009 z nadchodzącej wiosny na przykład? albo z czego innego? bo mnie jakoś nic nie cieszy :( zdepresjonowana jestem silnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katherines 0 Napisano Marzec 1, 2009 ja to sie ostatnio z niczego kuuuwa nie ciesze:O;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedopieszczona żona 0 Napisano Marzec 1, 2009 bo trza ci bolca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też sie nie cieszę Napisano Marzec 1, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na tak zwanym Napisano Marzec 1, 2009 "przednówku" kazdy jest na skraju depresji, więc nie cieszy nas nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 1, 2009 niedopieszczona żono... bolec mi nastroju nie poprawił :O no może na chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niedopieszczona żona 0 Napisano Marzec 1, 2009 ale chwila tez cos warta prawda?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś Napisano Marzec 1, 2009 a ja się bardzo cieszę,jutro jadę w góry,ale już marzę,aby wrócić i pogrzebać w ogródku(dziś wsadziłam przebiśniegi),ale rzeczywiście ostatnio jakoś doły psychiczne mnie omijają(a bywało różnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 1, 2009 jutro poniedziałek szlag by to :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Marzec 1, 2009 Ja sie ciesze,ze jutro juz poniedzialek:) ufff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubas 29 0 Napisano Marzec 1, 2009 ja sie ciesze ze coraz bliżej wiosna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitekkot Napisano Marzec 1, 2009 ja sie nie ciesze bo siedze sama w domu, nie chce mi sie isz jutro do pracy, nie chce mi sie wracać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zouzanka 0 Napisano Marzec 1, 2009 A ja się ciesze bo za parę dni zobaczę moje kochanie huraaaaaaaaa:-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 1, 2009 :O ja mojego za tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Marzec 1, 2009 ciesze sie bo za 4 tyg wiekszy przyplyw gotowki jutro nieco mniejszy ale tez cos ciesze sie bo za 2 miesiace jade w gory na dlugi weekend z moim i ciesze sie ze idzie wiosna i ze mam mojego faceta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newada Napisano Marzec 1, 2009 A ja się ciesze bo za parę dnimam 90 urodzinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
....pomawiacz..... 0 Napisano Marzec 1, 2009 A ja jutro do pracy, a potem do następnego poniedziałku wolne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdserytti Napisano Marzec 1, 2009 ja sie ciesze, bo od roku nie pracuje i nic nie robie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 1, 2009 grzeszę... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach