Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnimświatłowodagaz

problem z... trawieniem?

Polecane posty

Gość wnimświatłowodagaz

kurcze, mam problem... zawsze miałam dobry metabolizm... a ostatnio.. odżywiam ie jak zawsze - fakt, ze zawsze jadłam czipsy, pizze, piłam gazowane... ale jestem mimo to szczupła i nie miała porblemów... Ostatnio jednak do toalety chodzą średnio co 5 dni :/ w ogóle mi sie nie chce... zaczęłam jeść activie to nie pomaga. ostatnio 5 dni nie byłam w toalecie i 6 dnia tak mnie brzuch bolał że nie mogłam wytrzymać.. I kurcze najgorsze jest to ze mi sie niechce!:/ Nie wiem co robić.. co to moze znaczyć? :/

Gość chetniepomoge
Mogę Ci pomóc tylko napisz do mnie maila;)

Gość jak nie mozesz sie wyproznic
to moze lewatywa ja się z nią nie mogę " rozstać " :P

Gość jak nie mozesz sie wyproznic
moze jednak przeholowalas z tym objadaniem sie paskudztwami :( od zawsze jestem szczupla, ale pol roku temu takze męczyly mnie zaparcia...ni stąd pojawiły się nagle...znalazlam rozwiązanie, naprawde jestem bardzo zadowolona z tej lewtywy - nie używam jej już, bo ze tak powiem "popędziłam" swoje jelita i działają znów jak nowe :)))

A słyszałaś o proszku zasadowym langsteiner? Wspomaga pracę układu trawiennego, przyspiesza przemianę materii. wystarczy raz dziennie pić jedną szklankę wody lub herbaty z jedną łyżką proszku zasadowego. myślę, że powinno pomóc na twój kłopot dość szybko. powodzenia.