Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgdfhdhdf

Faceci- co sądzicie o dziewczynach które mają

Polecane posty

Gość sdgdfhdhdf

Czerwone intensywnie czerwone włosy, ale nie krótkie tylko dość długie, np. do piersi... podoba wam się to? czy wolicie nie rzucające się w oczy np. brązowe włosy>? moglibyście się z taką dziewczyną spotykać?, nie mówię o rudowłosych tylko czerwonowłosych np. takie http://www.ablazingly.com/shakira/pictures/shakira-red/shakira-red02.jpg

Gość ja mammmm
może nie jestem facet, ale spotkałąm pare takich osób z takimi włosami i jak dla mnie całkiem łdanie wyglądały :) Ale nie wszystkim to pasuje.. jedni wyglądają dobrze w takim kolorze inni nie

Gość sdgdfhdhdf
no to wiśniowe... karnacje kolor oczu i brwi mam bardzo podobne więc będą pasować myślę

Gość dddds
nie pytaj się na kafeterii bo tu same prawiczki piszą co nigdy dziewczyny za rękę nie trzymali. weź lepiej na forum o2 napisz bo tam więcej facetów jest.

Gość poiuit
mi sie nie podobają

Gość sdgdfhdhdf
na zdjęciu jest młoda shakira jakby ktoś nie poznał ;p

dddds nie pytaj się na kafeterii bo tu same prawiczki piszą co nigdy dziewczyny za rękę nie trzymali. weź lepiej na forum o2 napisz bo tam więcej facetów jest. Racja, ale prócz pomawiacza :D

Gość sdgdfhdhdf
bravo za zdjęcie z googli ;/ co do tej dziewczyny na zdjęciu to jednak kolor jest jak DLA mnie za sztuczny, i do tego chyba ma za jasną karnację naturalnie do tego.... zresztą to taki trochę jak peruka ;/ od czubka głowy nie moga być takie jasne włosy...

Gość ja mammmm
no oczywiście, że to fota z googli :o omg

Gość ja mammmm
może mam swoje dać? Ku­rwa coś ci się nie podoba? Daje przykład tym co czytają twój post, a ty mi tutaj jedziesz jakie to ja zdjęcie tu daje