Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeniaaa

wasze sposoby na gładkie i piękne stopy!

Polecane posty

Gość marzeniaaa

Dawno temu używałam żyletek i mocno ścierających przyrządów do stóp, teraz skóra odrasta i mam problem, jak temu zaradzić aby stopy wróciły do normy ?

Gość Aptekareczkaaaaaaaaaaaaaaaa
krem Linomag. posmaruj na noc i załóż skarpety. tak przez tydzień i stópki jak u dziecka :-)

Gość podniose bo też mam problemy
ze stopami także ciekawa jestem dalszych propozycji.

Ja codziennie, robie sobie sama masaże. Mam specjalną maszynke: http://www.domasazu.pl/p/pl/442/hydromasazer+do+stop.html otuż taką ;) I potem normalnie balsamem do Ciała.. I mam śliczne, i zadbane stopy :) Bardzo ogólnie polecam tą maszynke, bo nie tylko masuje, ale i własnie moczy stopy :) Pozdrawiam! :)

Gość pipka rybka
wyobrazcie sobie, ze nigdy mialam klopotu ze stopami az pewnego razu poszlam sobie na pedicure i pani, ktora mi go robila, uzyla jakiegos narzedzia do usuniecia starej skory niby. I wiecie co ? Po tym zabiegu szybko odrosla mi zgrubiala (!) skora, taka jak nigdy nie mialam. Od tamtej pory nawilzam stopy na noc (kremami do stop albo jak nie mam to normalnym balsamem do ciala) nakladajac grube warstwe kremu i na to skarpetki i zauwazylam poprawe w stanie moich stop.

Gość xxaswde
ja mam krem zmiekczajacy do piet z avonu

Ja używam pilingu od GoldenOli od jakiegoś czasu i bardzo mi pomaga. Też miałam z tym duży problem, bo trenowałam siatkówke plażową... I moja skóra stała sie poprostu dosyc twarda i szorstka. Ale powoli zaczynam zwalczac ten problem...

Gość gość
aGYwRzUprkNHB6po4XYmqy49