Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calmarra

Facet mnie rzuci gdy sie dowie ze mam duza wade wzroku.Co teraz?

Polecane posty

Gość calmarra

Moj facet nie wie jaka mam wade wzroku. Powiedzialam mu ze kilka dioptrii a tak naprawde mam minus 9 i minus 10 ..Nosze soczewki.Od roku jestesmy razem i wiem ze on w koncu sie o tym dowie i mnie rzuci.Ktory chce taka dziewczyne,nieprawdaz? Jestem zalamana.A moze zrobic sobie laserowke zanim sie dowie? ale to kupa kasy...

Gość b.starykawaler
nie ladnie jest klamac a jak Ci sie wzerok poprawi i zobaczysz ze masz brzydkiego facerata co wtenczas bedziesz sie wymigiwac wzrokiem

oj tam od razu rzuci :) jak mu bedzie zalezec, to nie rzuci, a jak rzuci to bedzie znaczyc, ze jestem dupkiem!! :)

Gość amedia
nabierz odwagi i powiedz mu prawde

Gość niedowidząca
no jakby miał cię rzucić bo masz wadę wzroku, to lepiej się z nim nie wiąż, bo jak nie daj bóg zachorujesz np. na cukrzycę, a będziecie po ślubie, to cię zastrzeli ;) a poważnie to co to za kryterium, czy się ma 4 dioptrie czy 9

Gość ..ja..
No faktycznie, a jeszcze jak sie okaze, ze masz pieprzyk na lewym udzie to juz w ogole nie masz u niego szans... ludzie... jesli w ogole bedzie mu to przeszkadzalo, to im szybciej sie o tym dowiesz, tym lepiej dla Ciebie! Bo co jesli Ci sie przypadkiem zdarzy zachorowac? Powie, ze tego nie jest w stanie zaakceptowac i zostawi? Chcialabys zyc z takim poczuciem?

Gość frufru
jak Cie rzuci za wade wzroku to znaczy że debil. a po debilach się nie płacze.

dokładnie lepiej jak by miał Cię rzucic prędzej niż później:P a Jak kocha to w dupie będzie miał jaką masz wadę...

Gość
Laserówkę sobie możesz zrobić, ale dla siebe a nie dla chłopa. Jeśli kobieta w trakcie seksu oralnego trafia jak trzeba, to raczej żadnego problemu nie ma...