Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona...........

przypadki ciązy przez peating

Polecane posty

wpisujcie znane wam przypadki zajscia w ciąze wskutek samych pieszczot, przeniesienia nasienia na palcu itp. Napiszcie jak do tego doszło i czy na 100% ciąza była wynikiem tylko i wyłącznie pieszczot, tzn czy nie było stosunków. Interesuje mnie skala tego zjawiska. Mozna przeczytac mnóstwo topicow zakładanych przez dziewczyny które boja sie ciązy wskutek pieszczot, a ile tak naprawde jest przypadków takich ciąz?

Gość wefe
w teorii to jest możliwe ale ja nie znam takich przypadków. No i najpierw wypadałoby znać pisownię zanim się podejmie temat. PETTING, nie peating

Gość vitalsss
Mam staż na oddziale położniczym. Ostatnio była dziewczyna w ciąży, dziewica. Z chłopakiem uprawiała właśnie petting, szczegółów nie znam ale jednak w ciąży jest. Lekarz potwierdził, że jest dziewicą i mówił, że było trzeba jej iść na całość skoro już jest w ciąży ;)

Kurde spieszyłam sie pisząc i dlatego popełniłam ten błąd, po cholere sie odrazu czepiacie? dziekuje za wypowiedzi na temat i prosze o kolejne

Gość sdkfjenr
tak, spieszyłaś się. Bo T i A na klawiaturze są obok siebie.

Ja pierdole, nie mam zamiaru sie tłumaczyc!!!!! Jakie to ma znaczenie? bedziecie teraz prowadzic sledztwo czy sie pomyliłam czy nie i jak daleko sa literki na klawiaturze??!!! Prosze o wypowiedzi na temat

Gość -----

Gość mcmer
Ja nie znam takiego przypadku i mam nadzieje że to ja nie będę bo żeby zajść racnolanie w ciąże to muszą być 2 na pewno czynniki sperma świeża i dni płodne i albo spuszczenie nasienia na wargi sromowe albo wkładanie do pochwy paluchów bo penisa to dla mnie nawet na kilka cm to jest stosunek nie zabezpieczony i tak to można się dzidziusia dorobić o co to na pewno bo plemnik żyje do 72 godzin w sprzyjających warunkach i mam to gdzieś że nawet słyszałam o 10 dni ale to naprawdę mocne nasienie musiało być!!> I ja nie wieżę w stosunek przerywany ani kalendarzyk tylko gumki+ dni nie płodne+" glubąnki",albo tabletki +/- prezerwatywy ( bo one chronią przed HIV i chorobami we nerytycznymi) albo przy długiej obserwacji organizmu NPR mierzenie temperatury i śluzu i badanie szyjki i nie kochanie sie przed owulacją tylko po a w dni płodne gumka na pewno jak ktoś się nie może poszczy mać. Ale najskuteczniejsze sposób by nie być rodzicem nic nie robić szklanka przed i głowa na karku. Rozmowa z partnerem a co sie stanie gdyby była dziewczyna w ciąży?????.