Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAPAGEJ

KONIEC FERII!! CHYBA SIE ZABIJE JAK SOBIE Z TYM RADZICIE?

Polecane posty

Gość PAPAGEJ

JA CHYBA NIE BEDE SPALA CALA NOC I BEDE OGLADALA TV ZEBY SOBIE JAKOS WYDLUZYC TE KOCHANE FERIE :) A JUTRO CZEKA MNIE FIZYKA POLAK CHEMIA I HISTORIA ;/// NIC NIE UMIEM ALE MYSLICIE ZE BEDA NAD OD RAZU PO FERIACH PYTAC? JAK SADZICIE?

Ja sie pocieszam że za 5 tygodni kolejne wolne :O Mam akurat rekolekcje w Wielkim Tygodniu także ponad tydzień laby :)

Gość PAPAGEJ
a kiedy jest jakies wolne? ;pp oprocz wakacji bo do nich jeszcze okolo 3 miesiace ;/ i myslicie ze jutro moga pytac albo cus?

Gość niewazne ktoo
ja sobie radze kiepsko..!!! szkola oznacza natlok obowiazkow .. k*rwy i pedalow. czego chciec wiecej..? zaaaaaaaaaaaaal ;/

Gość PAPAGEJ
Trzeba bedzie wstac o 6 :( W ferie wylegiwalam sie do 11 ;D A teraz nagle taka masakra... uu bedzie zle

Gość tez jestem zalmana
ale nie chce dlugo siedziec bo jutro bede nie wyspana...:o chociaz i tak pewnie pojde spac o 1 ehh

Gość No i nareszcie**********
do szkółki zakuwać ;);)

Gość PAPAGEJ
Pamietam jeszcze jak pisalam tego posta, i jaka bylam smutna jak mialam usc do szkoly :P A teraz? Teraz sa juz wakacje, zostalo troche mniej niz pol ale i tak duzo :) Ciesze sie kazdym dniem ale jak pomysle o szkole to mnie ciary przechodza :P Na szczescie jeszcze tylko 4 lata nauki.....+studia :P