Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Zazdrość ludzka nie zna żadnych granic. Ludzie ludziom zazdroszczą np talentu.

Polecane posty

Gość febee
wszystkiego mozna pozazdroscic jak sie samemu nie ma i sie nie chce zdobywac... albo ma sie mega kompleksy

Gość zgłoś to szybko na Pudelka
To prawda Miłoszku.Wielu ludzi na kafe zazdrości Ci tego że piszesz piękne wiersze,umiesz wysłuchać i doradzić.Nie zmieniaj się!

Zwlasnego podwórka z autopsji znam i mogę powiedziećżę kiedy zaczyna ci dobrze iść ludzie cię rozpoznają,i chcążebyś twożył między innymi tą Kafeterrię to inni przez zazdrość to chcą popsyć , bo zazdroszczą że im się nie wiedzie!

Gość ameliaa7
zazdroszczę talentu i urody dodzie elektrodzie :classic_cool::o

Gość ameliaa7
przecież to była ironia :o Każdy kto ją krytykuje od razu jest posądzony o zazdrość :O Bo doda to bóstwo! A jakże!

Gość nber
z ta doda to przesadziliscie . LOL W Polsce nie ma zbyt wielu ludzi utalentowanych wiec trudno czegos zazdroscic . Aktorow mamy raczej marnych .Piosenkarze nie istnieją na scenie miedzynarodowej . Ogolnie nie ma ludzi w Polsce jakos super utalentowanych .... Jakis tam talent niektorzy maja , ale to za mało ..

Gość nber
Każdy kto ją krytykuje od razu jest posądzony o zazdrość Bo doda to bóstwo! A jakże! Brakuje jej kultury ..Talent ma do robienia show , ale nie jest to osoba godna nasladowania przez nastolatki . Jest wulgarna . Charakter ma zły , ale jakis tam talent ma ..

Gość ameliaa7
piękną jak dla kogo. Dla wielbicieli fotoszopa na pewno.

Gość kolorowa margaryna
a jak w zwiazku nie ma zazdrosci?:(

Gość ameliaa7
"Jakiś tam" talent to stanowczo za mało aby jej zazdrościć.

Gość nber
Dla mnie piekna nie jest . Moze sie nie znam? Raczej przecietna i dobrze sie maluje .

Gość ameliaa7
Makijaż ma tandetny jak i strój. Nie ma powodów do zachwytów... a jednak niektórzy się zachwycają :o żal mi ich.

Gość nber
Jestem chyba jednym z niewielu facetów , ktory by sie z nią nie przespał nawet gdyby mi płacili . 90 % facetow by sie przespało z Dodą jestem przekonany.

Gość szrama
zazdrosc to destruktywne uczucie, to ludzka slabosc, nie ma co potepiac tych co zazdroszcza, tylko im wspolczuc

Gość nber
SA w Polsce piekne kobiety Jak Maciąg KAsia czy Trzebiatowska MArta , ale Dody bym nie zaliczył do nich . Doda jest przecietna . NIe brzydka tylko przecietna .

Gość ameliaa7
Nie od dzisiaj wiadomo, że przeciętny (!) facet nie ma zbyt wygórowanych wymagań :P Byleby była szpara, solara i blond farba na łbie - to wystarczy żeby iść do łózka z pierwszą lepszą dodą :P

Gość nber
Doda nie ma kultury i tylko to mi sie w niej nie podoba , a moze aż to .

margaryna Zazwyczaj tam gdzie wydaje się brakowac choc odrobiny zazdrości, prawdopodobnie brakuje takze i wzajemnego zainteresowania. Okazując zazdrosc partner sygnalizuje ze druga osoba jest wciaz ważna w jego życiu. Jeżeli tego uczucia brakuje w zwiazku dwojga ludzi najprawdopodobniej nadeszła obojetnosc:(:(:(

Gość nber
Na szczescie nie ogladam telewizji i taniec z gwiazdami czy na lodzie sa mi obce . To rozrywka dla mas - zupelnie bezwartosciowa.

Gość kolorowa margaryna
ech a czasem iwa niektorzy tak narzekaja ze ktos tak o nich za bardzo zazdrosny a to chyba dobrze:(

Gość ameliaa7
dlatego podkreśliłam PRZECIĘTNY facet:D Może nie jest tak, co? :P Jak słucham moich kumpli to ręce mi opadają. 80% z nich chętnie "puknęłoby" dodę, gdyby tylko mieli taką okazję a na temat jej muzyki i zachowania mają tak samo złe zdanie jak i ja ;)