Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaya

od 2 marca 2009 zaczynam odchudzanie chętni?????

Polecane posty

Gość ankaya
TO JEDZ SŁODYCZE ALE MOŻE Z DNIA NA DZIEŃ SOBIE PO TROSZKU OGRANICZAJ;)

Gość ankaya
nie ma co się nad sobą litować;) i tak już za długo się litowałam i są efekty...

Szalejecie kobietki szalejecie:) Ja jutro odpalam rowerek do pracy nad kondychą trzeba popracowac:d Tylko, ze trzeba będzie wczesniej wstac:D Nie wiem kto mnie z wyrka ściagnie:D

plan jest taki..ostro sie bierzemy za sadlo :D do lata musimy sie pozbyc tych faldek, zeby dumnie przez zycie isc :D hehe

Gość ankaya
tak niewinnie sobie siadłam;) i powiem wam kobietki że nawet fajna stronka jest z ćwiczeniami;) i pod każdym zdjęciem instruktor odpowiada na nasze pytania;) http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html polecam ;) jak wam się podoba?

Kiedyś robiłam 6 weidera, padłam na 30 dniu:d zbyt monotonne te świczenia jak dla mnie, wole standardowe spalacze tłuszczy- taniec, rowerek, spacer, ćwiczonka typu spięcia brzucha;)

Gość ankaya
to i tak wytrzymałaś dłuuugo;) ja tak myśle z tydzien że wytrzymam bo potem będę musiała pewnie zmienić;)

Gość Anulkaaaaa
Witam ponownie kobietki;-) kiedyś sie zawzięlam i ćwiczyłam najzwyklejsze brzuszki. Sadelko mi nie spadło ale większe się tez nie zrobiło i fajny kształt nabrał. Ale oczywiście konsekwetntna nie byłam, bo kto by mi kazał.... Teraz sa tego efekty oponka jak u pączka:)

hej dziwczynki, to ja truyi:) zmienilam nick na czarny. ja zjadlam kapusniak ale z chlebem i zaluje teraz... a czym zastepujecie chleb? co np. jecie na sniadanie , kolacje? sprobojmy sobie postawic cel narazie do swit, to nas to bardziej zmotywuje:) moj to 66 kg:)

Gość ankaya
ja uwielbiam świeżutki chlebek ...mhmm. ale jem zamiast niego wase z sałatą pomidorem serem ogórkiem itak kilka dni... jak mnie już łamie i chce mi się chlebka to jem razowy i znowu przez nast dni wase;)

hmm faktycznie dobry ten pomysl z wasa:) zapomnialam ze takie cos istnieje;) a wiec do dziela- duuzo wody mineralki z cytrynka tez potrafi zdzialac cuda;)

Gość ankaya
mirkat jak zrobiłaś to że ci się wyświetlają te cele pod tekstem który piszesz?

a wiecie...ja od tak dawna wcinam wase, ze zwykly chleb juz mi nie smakuje tak jak kiedys :) i bardzo dobrze :) czasami zjem ciemne pieczywo, ale przewaznie jem wase :)

najpierw musisz sie zalogowac;) a potem masz u gory cos takiego jak preferencje:) co tam wpiszesz to sie pokazuje przy kazdym wpisie;)

;) dzięki;) a jaktam wam poszło?? ja wszmałam po 18 sałatę z fetą pomidorkiem i sosem włoskim i zasiadam właśnie do pisania pracy;)

Gość Anulkaaaa
Po pracy zjadłam krupnik mamusi. Potem zgłodniałam i zjadłam jajecznice z pomidorami z dwoma kromkami. A jaś godzinkę temu jogurt z ziarnami zbóż Bakomy, i to by było na tyle dziś. W kuchni leżały wafelki w czekoladzie, moje ulubione,ale się powstrzymałam:)))) Do jutra mam nadzieję.

koniec pisania na dzisiaj;) teraz relaks podczas kąpieli i do jutra dziewczyny;)

witam) ja własnie wcinam sałatkę z sałatą;) a co będzie dalej to dam znać wieczorem;) bo dzisiaj jadę na zajęcia;) pozdrawiam i mam nadzieję że się dalej odchudzacie?

Hejka 🌼 Właśnie zerkam za okno i się zastanawiam czy sobie na rower nie wyskoczyć :) Jeszcze pomyślę nad tym :D Jakiś czas temu się odchudzałam i udało mi się zrzucić parę kilo praktycznie bez stosowania diet typu \"sałata na śniadanie, obiad i kolację\". Jadłam w miarę normalnie, tylko piłam z 3 litry wody z cytryną dziennie i litr czerwonej herbaty. Do tego łykałam chrom, bo strasznie lubię łakocie i ciężko byłoby mi się powstrzymać, no i brałam cidrex - to taki ocet jabłkowy w kapsułkach. Dzisiaj mam zamiar troszkę się rozruszać, poza tym śmigam po zapas wody i cytryn i jazdaaaaa :D Powodzenia 👄

hello :) widze ze dziewczyny sie mobilizuja...ja wczoraj nie wypilam piwa:D jestem z siebie dumna hehe...do tego jednak zlapalam busa do pracy, a z pracy 20 min szybkiego kroku i dystans 3km pokonany ;) dzisiaj jednak jakas kicha za oknem sie kluje to chyba autko wroci w laski ;) w prawdzie dla oslody maly wafelek byl- ale przed okresem jestem to sobie moge pozwolic ;) najbardziej mi zalezy na utrzymaniu wagi (jak sie uda troche zrzucic to bede szczesliwa :) ) wyszczupleniu ramion i nog...ramiona to miesnie oblepione luznym tluszczem, a nogi to miesnie oblepione zbitym tluszczem- juz nie wiem co gorsze :D ale dobrze ze miesnie sa ;) ja znowu wisze przy kubku kawy...:) a jak Wam dzien sie zaczal?:)

zamiast wasa polecem chleb z maki pelnego przemialu +np pestki dyni lub slonecznika, w mojej piekarni mozna tez dostac z platkami owsianymi, siemiem lnianym albo kminkiem...fakt jest bardziej kaloryczny niz bialy chleb, ale bogaty w blonnik, a dieta wysoko resztkowa jest bardzo wskazana zeby podkrecic metabolizm :) ja cierpie na zespol jelita drazliwego i wszystko co ma blonnik w mojej diecie musi byc ;) chociaz bialy chlebek, jeszcze cieply, przyniesiony w sobote wczesnym rankiem, posmarowany prawdziwy maslem ehm...nie dalabym rady hehe :D

Gość aga208
Hej dziewczynki! Ja wczoraj sie trzymałąm zajdłam oczywiscie pyszny mamusiny obiadek a raczej obaidokloację bo o 16.30 a pozniej tylko 2 jabłuszka i dwie szkalnaki herbatki zwykłej niestety z miodem. A dzisiaj na śniadanie dwie kromki ciemnego chleba z sałata i wędliną i z masłem ( to moja najwieksza zmora). Na drugie śniadanie w pracy mam dwie kanapeczki i dwa jabłuszka popijam czerwona hebatkę na zmaine z zieloną . a dzień w pracy zaczełam od kawy oczywiściz mleczkiem ale bez cukru. I dzisiaj się poruszam mam aerobik. Do usłyszenia wieczorkiem.

Gość kacha310
hej -no ja tez wczoraj zjadlam jeszcze ryz brązowy z gotowaną piersią z kuraka z salatką z selera. a dzisiaj 2 serki biale(piątnica) 3%tluszczu ,a na obiad robie sobie to samo co wczoraj .

a ja na sniadanie 2 kawy z mlekiem ;) potem montowalam akumulator do auta :P teraz mycie wlosow ;) ugotowalam tez barszcz ukrainski wiec obiad przede mna i 8h pracy (ciagle w biegu...chociaz to i dobrze ze prace mam \"biegajaca\" ;) )a potem to nie wiem bo bedzie po 22 i bede umierala z glodu...moze jakis serek, hmm na bank cos...do pracy kanapka na pelnoziarnistym z wedlina, pomidorem, ogorkiem kiszonym:) najgorsze dla mnie sa dni wolne...bo jak mam dzien pracujacy to nie mam czasu na tzw \"ochotki\" a jak dzien wolny to ehm...szkoda gadac...lece myc wlosy bo za godzine zbieram manele i do pracy ;)

Gość Aga208
Za 15 minut do domku a tam pyszny obiadek na specjalne zyczenie pyszna zupka a po obiadku o 18 aerobik godzina ćwiczeń. Lubię te ćwiczenia mało tego ze poprawiają mi humur i czuję sie przyjemnie zmeczona to jeszcze nie chce mi się jesc. DO WIECZORKA!!!!

a ja dzisiaj w biegu;) szkoła teraz obowiązki domowe;) w międzyczasie lekkie rzeczy;) ale spac mi się teraz strasznie chce:( chyba kawa będzie musiała być;)

wiecie co a mi jakos zapal spadl tzn nie jem wiecej ale jakos nie mam takiej motywacji by ostro trzymac sie diety. jak to zmienic, kopnijcie mnie w 4 literki:) bo inaczej niebezpieczne sie to moze zrobic...

mirkat jutro masz ważyć kilo mniej!!!! nie ma że ci zapał spadł;P

czesc dziewczyny, moge sie u was udzielac? potrzebuje kobiet ktore duzo pisza i sie motywuja:) mam 20 lat! a moj sposob to mz max do 1200 kcal choc dzisiaj bylo z 1500- bo na wieczor jadlam suszone owoce, ale raz na jakis czas mozna:) cwicze 2 razy dziennie na orbitreku po 30 minut.. chce miec 68kg do 19 czerwca:) to co pomozecie?:)