Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaya

od 2 marca 2009 zaczynam odchudzanie chętni?????

Polecane posty

Gość Anulkaaaaa
To i ja może zaczneee;-) Bo po zimie mi sie sporo przytyło. MAm 169 cm i napewno gdzies ok. 70 kg jak nie więcej a w zeszłym roku ważyłam 63 kg. Obwodów ud, i brzucha nie mierzyłam ale jest za co złapać, hihihih Nie wiem czy byłabym konsekwentna w jakiejś konkretnej dietce. Ale dziś odmówiłam sobie MASŁA do kanapek:)) Najgorzej jest wytrwać A ja uwielbiam słodycze i pizze, będzie ciężko ale może z Waszą pomoca sie uda:))

Gość bo ja to ja
moj plan jest taki ze...zaraz ide na spacer z psem ;) juz 2 kubki kawy za mna wiec narazie wystarczy bo mi pikawa wysiadzie ;) jakies sniadanie hmmm pewie kromka pelnoziarnistego chleba z chuda wedlina ( mam z piersi z indyka w lodowce) o 13:45 zaczyna prace az do 22 wiec cos zabiore ze soba (jeszcze nie wiem co) klade sie pozno gdzies kolo 1 czasem 2-giej wiec jak wroce mam ugotowana piers z kuraka w rosole wiec pewnie ja zjem...prace mam bardzo "ruchliwa" ;) wiec dzis z cwiczen nici tzn mam do posprzatania caly dom wiec troche sie jeszcze poruszam ;) wczesniej chodzilam do pracy i z pracy na nogach wiec bylo tego jakies 6km a teraz...coz zainwestowalam w auto i dupa sie rozleniwila ;) najwieksza moja zmora jest ochota na piwo po pracy....jak wracam wykamana jak wol, lubie sobie wypic piwo albo dwa i do tego zapalic...ehm...slodycze moga dla mnie nie istniec (no jedynie przed okresem ich obecnosc w moim zyciu jest bardzo wskazana;) ) ale piwo ;( ehm....no trudno czas powiedziec dupie ze jest post :D

Gość kacha310
o wlasnie tez uwielbiam salate lodową -to ja na obiadek zrobie sobie wielką miche salaty lodowej z pomidorem ,ogorkiem,zodkiewką,i serem light fetą.bez zadnego sosu i oleju. moze dodam troche octu jablkowego.

Gość ankaya
anulka pewnie że tak;) tylko musimy tutaj wcchodzić i mobilizować się;) ja o 11:30 ruszam w maratonik;)

Gość Anulkaaaaa
z planem jedzenie będzie ciężko, bo mama jak zwykle zrobi obiad. I bardzo nielubi jak wybrzydzam, obrazi sie i będzie mi gadać .... Może jedynie zmienie rozmiar talerza na mniejszy......:)

Gość ankaya
bo ja to ja;) weź do pracy wodę z cytryną;) najlepiej do normalnej niegazowanej wody wciśnij naturalną cytrynkę ;) mi to pomaga w uciszeniu łaknienia;)

Gość ankaya
heh;) moja mamcia jak żyła to zawsze jak słyszłąa że się odchudzam to zaraz robiła kluseczki na parze albo pierożki albo paszteciki;) żebym dała sobie spokój;) i pwoiem szczerze nie miałąm problemów z wagą wtedy takich jakie mam teraz;)

Gość Anulkaaaaa
bo ja to ja, ja jeżdże od sierpnia autem i tez się rozleniwiłam, strasznie... Oponka mi urosła strasznie, nawet jak mam gdzieś blisko to wsiadam w auto. Miałam wybrać sie na pilates ale ciągle coś wypadło, ato przeziębienie a to okres a to inne obowiazki a to brak kaski. Kurde najgorzej z tym walczyć i jak sie zmobilizować??

Gość ankaya
kacha jak lubisz fete to kupowałaś sobie może kiedyś z arli?? to jest arla apetina feta w takim pojemniczku;) gotowa już bo pokrojona w równiutkie kosteczki, nie jest taka słona jak normalna feta noi rewelacyjnie wygląda;)

Gość bo ja to ja
dobra lece z psem a potem musze ogarnac to wszystko tzn dom...dziwne w sobote bylo wszystko bylo na blysk a dzis? tragedia..to sprzatanie to jak niekonczaca sie opowiesc...ehm...no nic zadzieram kiece i lece ;) do pozniej dziewczyny :)

hej dziewczyny :) dołączam sie do Was :) 168 cm wzrostu 63 kilo. stosuje diete jakos od 2 tygodni..schudlam 1.5 kilo. zostalo jeszcze jakies 6-7 do zrzucenia. i juz czuje, ze bedzie coraz trudniej. wiem, ze piszac z Wami mobilizacja bedzie wieksza :) a tak na dzien dobry zycze Wam kobietki rewelacyjnych wynikow w odchudzaniu ;)

Gość kacha310
bo ja to ja -- tez mam problem z piwem --uwielbiam . tylko ze piwo wiadomo ma sporo kalorii,podobno ze piwo samo w sobie tuczace nie jest dopiero jak sie do tego zjada paluszki czy tam jakies czipsy ,ale niewiem czy to faktycznie jest prawda, chleba nie jem ani zadnych slodyczy -ogolnie nie przepadam za slodkosciami.

Gość ankaya
anulka u mnie z mobilizacją też kiepsko ale dzisiaj łądna pogoda więc spacer;) a jak rano i wieczorem tu wejdziemy to zawsze łatwiej będzie nam przeyć kolejny dzionek;)

Gość ankaya
perilla witamy;) i zapraszamy;) a co do słodkości to kacha masz farta że niemusisz ich mieć ... bo ja to w każdej ilości;)

Gość kacha310
nie nie kupowalam jescze tej fety -zawsze w calej kostce--rozgladne sie za ta krojoną.

Gość Anulkaaaaa
ankaya, przykro mi z powodu Tw mamy... Ale to prawda, że regularny normalny obiad nie powoduje problemów z wagą. U mnie np. doszło jedzenie fastfoodów, jak np. jestem w terenie w pracy to podjeżdżam i wcinam. Pomimo że wiem że to nie zdrowe jem to świństwooo. Ale postram sie omijac te punktyyy

Gość ankaya
anulka tez tak mam;) bo mc i kfc po drodze z zajęć... a tyłek się wozi w samochodzie;) i nie ma kiedy człowiek spalić;) kacha ta feta jest super;) wszystkim polecam;) jest trochę droższa od tej w kostce ale chyba jest jej więcej...bo szczerze nigdy nie patrzałam;)

Gość Anulkaaaaa
Kupiłam kedyś tą krojoną Arla taki niebieski pojemnik w kratkę jest coś w rodzaju małego durszlaka:)) Ale ja miałam z ziołami tą fetę i z tego co pamiętam nie bardzo mi smakowałaaa:(( Jest taka sama tylko bez tych ziół?

Gość Amore mio_22
Cześc dziewczyny, Mam tak samo jak autorka 170 cm i 70 kg, na poczatek chciałabym zrzucic 3 kg, potem kolejne 3. Od dzis dietka i ruch, własnie popijam wode niegazowana:) Dzis wszamam tylko 500 kcal, musze żoładek skurczyc:) Pozdrawiam. Piszmy wieczirem jak nam poszło:)

Gość ankaya
taaak ;) też miałam z ziołami i była niedobra;) zapomniałam napisać;) jest taka naturalna zwykła też;) trzeba przyjrzeć się opakowaniu czy są zioła domalowane;) ja biore zawsze zwykła;)

Gość Anulkaaaaa
ja tez zaczne popijac wode z cytrynką. A na dziś musi wystarczyć czerwona herbataaa, pije średnio 3-4 szklanki w czasie pracy.. Kurcze no musze schudnąc, bo mój chłop mnie nie pozna jak wróci z misji. Osttani raz widział mnie we wrześniu,i miałąm taką mała oponkę i powiedział że po pół roku ma tego nie być!!:) A tu co?? jest 2x większa:(((

Gość ankaya
jeszcze mi się przypomniało;) polecam zrobić sobie sałte lodową z tą fetą własnie pomidorem ogórkiem kiszonym a do tego polać to sosem z knora włoskiem. To są takie sosy w małych torebeczkamch do których dodajemy troche wody i oliwy mieszmy i wlewamy do miski z resztą skłądnników;) mieszamy wszystko razem i wychodzi pyszne np śniadanko;)

Gość bo ja to ja
co do picia samego piwa to chyba troche w tym racji bo gdy pilam piwo i nie ciagnelo mnie do jedzenia to waga stala w miejscu, ale mojego przyszlego meza owszem ciagnie...teraz gdy pije piwo, dla niego obowiazkowo paka chipsow, a potem on robi takie pyszne zapiekanki :( ehm...on przytyl ale sie z tego bardzo cieszy, czuje sie rewelacyjnie, szkoda ze nie moge tego powiedziec o sobie...coz ale dlatego pierwszym waznym krokiem bedzie zero piwa i zero przekasek, od niedawna znowu odezwal sie moj zoladek- coz traktowalam go jak smietnik to teraz mam...wiec zeby mu troche ulatwic prace musze zrezygnowac z ciezkostrawnych rzeczy...przynajmniej bede miala powod dla ktorego sie wykrecam z zapiekanek o 23 godzinie - moj facet strasznie nie lubi gdy mowie glosno ze sie chce odchudzac...;) dobra lee z psem bo szczeka jak nienormalna po drzwiami ;) milego dnia dziewczyny odezwe sie najpozniej po pracy :)

Gość truyi
hej dziwczynki wpisujcie swoje wymiary i cel jaki chcecie osiagnac;) co do piwa to uwielbiam tez piwko, do tego chipsa;) i papieroska...eh ale czlowiek jest glupi:") a i tez wszedzie jezdze autema dupka rosnie;) ale damy rade;) ale powiedzialam sobie ze w weekand ziemniaki, jakies piwko, ewentualnie cos slodkiego ale to w ramach przyzwoitosci;) w tyg duuuzo ruchu, mniej samochodu, wiecej usmiechu:")))))

Gość ankaya
no to anulka masz podwójną motywację;)

A prpop jeżdżenia autem, też mam z tym problem, u mnie troche snieg stopniał więc zastanawiam sie czy nie zaczac od jutra jeździc na rowerku:) A pozatym za troszke bedzie mozna odkurzyc rolki:) Ja niestety mieszkam w małym miescie w którym nie ma fitnessu:( wiec bede musiała sobie sama radzic... Taniec i ćwiczenia w domu plus spacerki z psem:)

Gość Anulkaaaaa
Amore mio, ja też mam pieskaaa, ale przez zime to wychodze na 5 min nie dłużej bo zimno strasznieee. Może teraz będzie inaczejjj;-) jest słoneczko wiec już jakieś perspektywy dłuższego spacerku są:-) Chocią zna cieplejsze dni trzeba troszke poczekać Moge jeszcze po schodach wychodzić n a 8 pieterko:) zawsze coś

macie racje dziewczyny..to auto nas tak rozleniwilo :/ tez mam z tym problem.. ale mam rowerek stacjonarny w domku, wiec nadrabiam :) codziennie minimum 45 min pedaluje :) musze sie jeszcze jakos zmobilizowac do dluzszych spacerow, bo spacery to naprawde bardzo dobra sprawa :)

Gość ankaya
każdy pomysł jest dobry;) ja mam koleżanki raczej szczupłe nie muszące się odchudzać;) więc samej byłoby ciężko ale dobrze ze jest to forum ;)