Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaya

od 2 marca 2009 zaczynam odchudzanie chętni?????

Polecane posty

Gość wszystko dobrze
hej hej u mnie wszystko Ok. O 18 zjem kolacje- kawałek jakiejś rybki wędzonej. po 19 ide się przejść;) fakt faktem na solarium-bo już zbladłam strasznie po tej zimie.... ale zawsze coś;) Ogólnie chciałam się spytac czy chce ktoś się dołaczyć do mnie i jutro zrobić jeden dzień taki owocowo-warzywny? w sumie z owoców to mam tylko jabłka;) jakaś papryka się znajdzie,pomidor;) marchewka...

hello :) dzien mi zlecial pod wzgledem jedzeniowym bardzo oka:) co do dnia warzywno-owocowego to ja musze sie narazie wstrzymac, mam zmiane grafiku w pracy i wypadaja mi 2 dni nocek:/ jedna dzis i jutro jeszcze jedna, zapowiada sie fizyczna jazda, roboty z tego co wiem w cholere- mamy zmiane panogramu, a sprzet fitnes jest dosyc ciezki:/ musze miec sily, na marchewce nie dam rady:/ ale moze bedziesz miala ochote przeprowadzic taki dzien jeszcze raz, to chetnie sie przylacze:) wlasnie pije kawe i wmawiam sobie ze wcale zmeczona ne jestem ;)

Gość wszystko dobrze
Bo ja to Ja-ok nie ma sprawy... Ogólnie to mam zamiar dwa dni tak wytrzymać... żeby żołądek trochę odpoczął;) i może przy okazji się trochę skurczył;) Eh kolejny topic który powoli umiera....

ano wlasnie widze ze cos jedna noga w trumnie juz jest:/ bezsensu... nic zbieram sie powoli do pracy - odezwe sie jutro :) milego wieczorq :)

Gość wszystko dobrze
Miłej pracy:) Do jutra:)

Gość wszystko dobrze
Ja już po spacerku solarianym;) kurcze tak dawno nie byłam się opalać a tu proszę.. poszłam tylko na 6 minut i się opaliłam lepiej niż myslałam;) Podkład sobie robie przed hiszpania bo jak bym bladziutka pojechała to bym się spiekła na raczka;) Popijam herbate miętową... ;)

nie, dziewczynki ten topic nie moze umrzec...choc jak bede sie tak odchudzac jak to teraz robie to juz bylby gleboko pod ziemia zakopny. dajcie mi wiecej motywacji, kopa w tylek albo co...do poludnia ok, a potem przez to siedzenie w domu podjadlam czekolady z 5 kostek, z 5 delcji:( w ogole mam teraz glupi okres w zyciu, ta prace stracilam i nie umiem tak nic nie robic, bo wtedy dopiero zajadam smutki:( codziennie sobie mowie:od jutra\" i nici z tego wychodza. dajcie mi prace to schudne;( w oghole jakas marudna, niezorganizowana sie zrobilam:( nie potrafie sie z niczego cieszyc, wszystko i wszyscy mnie naookolo denerwuja, a przeciez jak tak dalej pojdzie to na swieta nie dosc ze nie schudne to jeszcze przytyje:(((((

Gość wszystko dobrze
Mirkat-strata pracy jest napewno cięzka ale nie można się załamać... trzeba sobie jakieś zajęcie znaleść... i nie popadać w dołka... wiem,że łatwo mówić ale trzeba się starać... A co do tych ciastek i czekolady no trudno stało się... Żeby się odchudzać trzeba naprawde zdać sobie sprawę po co to robimy i że chcemy... Wiosna idzie- niedługo się ciepło zacznie robić.. trzeba bedzie zdjąć ciepłe ,,korzuchy'' - to chyba wystarczy.... żeby się zmotywować...

Gość wszystko dobrze
ja w tym razem sobie powiedziałam-koniec tego ,że zaczynam się odchudzać jeden dzien i koniec. w tym roku nie popuszcze... mam cel i osiągne go...

U mnie tez w miare gdyby nie to ze moja mam zrobiła dzisiaj pirogi z kapusta i grzybami i niestety nie mogła sie oprzeć ale jutro obiecuje poprawę i jutro mam aerobik i juz sie cieszę bo lubie te ćwicznia. Dobrej nocy!!!! Lece do kąpieli.

Gość wszystko dobrze
Hejka. Wiecie co ... stanełam na wage z ciekawości... i patrze a tu niecały kg mniej,,, zawsze coś :)))) Teraz pije kawke z mlekiem no i zaczynam ten dzień jabłkowo - warzywny:)

Gość lojla*
Dziewczyny, przyłączę się jeśli można. :) Dietuję właśnie od 2 marca i na razie z sukcesem, bo ubyło mi 3 kilo! :) Moja dieta, to właściwie zlepek diet. 1. Nie łączę węgli z białkami 2. Dużo piję 3. jeśli węgle, to wyłącznie rano 4. Nie jem po 18 5. kremy antycellulito + piling kawowy 6. zrobiłam sobie dwa dni prawie wyłącznie na jajkach 7. praktycznie zero ruchu :( z tego dumna nie jestem. W każdym razie waga spada i trzymam się dzielnie. Chętnie wesprę podupadające. Dziewczyny, naprawdę warto wytrwać. Jest marzec, mamy jeszcze sporo czasu, by latem wyglądać BOSKO! ;)

Gość wszystko dobrze
lojla*- Witamy:)) jak się zbierzesz to i ruszać się trochę zaczniesz:) Najważniejsze ,że diete trzymasz:) trzy kilo to już coś no no:) Ja też nie ćwicze-jakoś się zmobilizować nie mogę... tyle co wczoraj się przeszłam niedługo wyjeżdzam do pracy... to bede miała ruchu co nie miara;) Do tego umówiłam się z koleżanka ,że jak będzie czas to bęziemy biegać i dużo chodzić... :) Tak to Dopiero rygor sobie wprowadze:) Jabłko mam już za sobą...

Gość wszystko dobrze
teraz mi się gotuje: marchewka,pietruszka i cebulka :)

Witam i o dietę pytam :-)) ja narzaie trwam chociąz efektów jeszcze nie widać wczoraj obejzałąm w TV program jem i chudne i generalnie stosuje się do podanych tam zaleceń wiec licze na efekty :-))) u mnie zima co mnie troche cieszy bo wybieram sie na urlop i na weekend w góry troszke sie odstresowac i odpocząć boję się tylko ze pofolguję sobie znowu ale musze byc silna. Miłego dnia !!!!

Gość wszystko dobrze
powiem wam ,że takie gotowane warzywa strasznie syte są... uhuhu

Dzien doberek:) jestem tak starsznie zmeczona, ze az spac dalej nie potrafie...wczoraj/dzis mielismy sadna nocke- jestem z siebie dumna, ze kondycyjnie dorownalam chlopakom...bylam ja i 3 facetow:D moj kierownik dzielnie mnie wspieral, ale 10h w ciaglej pogoni zrobilo swoje, juz czuje ze dorobilam sie zakwasow na rekach, plecach i udach:D i wszedzie indziej pewnie- tylko ze jeszcze tego nie czuje...hmmm co do jedzenia to moj ostatni posilek byl o 23 w nocy, kanapka na pelono ziarnistym z wedlinka, serem i ogorkiem kiszonym + do tego batonik na oslode i...wcale przez tego batonika zalamana nie jestem, na bank go przez noc spalilam :) wrocilam dopiero po 6, wzielam prysznic i wstalam jakies 10min temu...teraz kawka, zaniedlugo cos zjem- przydalo by sie :) dzis pewnie caly dzien przelenie sie bo znowu mnie czeka nocka :/ Mirkat- co to za marudzenie? najwazniejsze to sie nie poddawac:) i jestesmy z Toba po to, zeby raz kopnac w tylek dla zmobilizowania, a raz zeby pocieszyc i zrozumec...:) dzis mamy nowy dzien, zapomnij o tym co wczoraj, wazne co dzis i jutro :) co do zlego humoru, przygnebienia i zlosci to na pocieszenie powiem, ze Ci co prace maja tez jacys tacy zli sa...dzis w pracy kazdy sie dziwil dlaczego inni maja mine mordercy, furiata lub/i nieszczesnika, a jednak kazdy z Nas sie tak czul...moze przesilenie tak na Nas wplywa...bycie bez pracy to nic fajnego, szczegolnie gdy sie jej nie ma, jak sie chce, ale...co to dla Ciebie? jestes silna, madra i wartosciowa...znajdziesz prace, czasem to po prostu dluzej trwa...wykorzystaj ten czas :) i przeciez musi byc kiedys dobrze, nie moze byc wiecznie zle :)

jej dzisiaj już 12.......założyłam topa i 10 dni diety powinnam mieć za sobą... ale życie niestety mnie nie rozpieszczało przez te kilka dni... i niewytrwałam:( dzsiaj zabieram się za drugie podejście;) mam nadzieję ze teraz będzie ok;) pozdrowionka kobietki;)

dzien doooobryyy bardzooooo :) mamy 13-tego w piatek - piekna data :))) wlasnie wrocilam z pracy, na wadze 1 kg mniej, malo ale i tak fajnie sie czuje:) po nocce zmeczona, zakwasy narastaja...dopije moje piwo (wiem ze nie powinnam;) ) i ide zZzzzz...na obiad gulasz z warzywami Mmmmm bedzie pychaaaa :) cos cicho u nas na topicu, mam nadzieje ze nie zostalam sama...

no to na śniadanie poszły płatki z mlekiem;) zobaczymy co będzie dalej;)

Gość wszystko dobrze
Hej. Ja wypiłam już kawke i teraz dłubie słonecznik... odliczona porcie -bo mam dużo kcal do tego wszystkiego mnie choróbsko złapało.... chrypa,kaszel... eh -żeby się nie pogorszyło...

bo ja to ja dziekuje za wsparcie:0 masz racje ze to zadne wymowki tym brakiem pracy, ale tak mnie natchnelo zeby Wam sie wyzalic. ale biore sie na pewno 13 marzec piatek-swietna okazja. a wiecie co mnie bardziej zmobilizowalo? to zalozylam sie z bliska mi osoba ze schudne wciagu 3 mcy-10 kg. oczywiscie wszytsko w granichach rozsadku, dlatego te 3 mce dalam sobie:) stwierdzilam ze narzekanie nic nie da, szukam roboty pelna para-choc to czasem dolujace i doszlam do wniosku ze jak znalazlabym bym prace to fajnie byloby miec te pare kilko mniej:)

i nawet reklamy nam tu wklejają .... ja dzisiaj wytrzymałam...na obiad szczawiówka ... pomarańcz i woooda;) 3majmy się

Dzien doberek :) a wlasnie dopijam kawke :) jeszcze jedna przede mna i zbieram sie na uczelnie...bedzie ciezki dzien dzis, ale jutro gorszy- wiec ciesze sie z dzisiejszego ;) moj brzuch sie buntuje, jestem sama na siebie zla, ze nie potrafie zatrzymac bomby stresu, ktora tylko wzrasta we mnie... dzis mam zajecia do 21:/ nowa grupa, nowi ludzie, kiedys zakoczylam swoja edukacje na studiach urlopem dziekanskim...urlop sie skonczyl czas znowu wziac sie za siebie...mam 24lata a boje sie jak dziecko przed pierwszym dniem w szkole :/ no ale coz...raz kozie smierc, gorzej byc nie moze juz chyba...mialam juz 2 lata zycia studenckiego, ponad rok w Londynie gdzie latwo nie bylo, wiec mam nadzieje ze i ten rok jakos przebrne...wyspie sie za rok:D a teraz czas na nowe wyzwanie :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny walczace ze swoimi slabosciami :)

bo ja to ja, rowniez znam ten bol, a wlasciwie uczucie strachu,niepewnosci jak sie wchodzi w nowe towarzystwo:0 ale to jest do przezwyciezenia, zawsze znajda sie ciekawi , zyczlkiwi ludzie wiec na pewno sie odnajdziesz...ja jeszcze pracy nie znalazlam a na sama mysl o wchodzeniu w nowe struktury w nowe uklady i wiezi cierpnie mi skora, ale do przejscia;) co do diety to ja sie przynaje bez bicia- wcale jej nie ma. tzn ograniczam sie ae tak ze nie przytylam, ale schudnac tez nie schudlam:(

Hej dziewczyny!! Jeśli ktoś miał wątpliwości nadal żyję i to nadal na diecie ćwiczę też regularnie tzn. skoki na skakance i jeszcze kupiłam sobie taki przyrząd na klatkę piersiową,ręce i nogi. Dziś byłam ponad 2 godziny na siłowni z siostrzyczka było super z myślą,że to mi pomoże dobrze wyglądać ćwiczy się bardzo przyjemnie :) mam zamiar tam chodzić 4 razy w tygodniu. Buziaki

nie piszę tu za często ale was czytam. U mnie na wadze juz prawie trzy kilo mniej, z rana pokazuje nawet więcej ja dietki się trzymam nie jem słodkiego, jem mniejsze ilości, nie podjadam i jem najpóźniej tak o 18 chciałabym sobie pochodzić na siłownie ale samej mi się nie chce a nie mam koleżanki,która chciałaby pójść ze mną

Czesc dziewczyny:) ja juz po intensywnym weekendzie tzn 2x 13h na uczelni + nocna zmiana wczoraj tzn prosto z uczelni jechalam do pracy...nie spalam prawie 24h wiec jak rano wrocilam to zasnelam na 10 godzin:D dietowo u mnie spoko...wagowo 1kg w dol :) nastrojowo calkiem calkiem, kondycyjnie - niezle ;) poczucie zmeczenia- siega zenitu ;) kupilam sobie witaminy i sloik kawy:D nie ma ze boli, do odwaznych swiat nalezy ;) ide sie uczyc, to moje synapsy troche spala kcl :D pozdrawiam :)

btw. na uczelni nie bylo az tak zle, mam duzo zajec do zaliczenia jako roznice programowe- ale spotkalam 2 towarzyszki niedoli, ktore maja ten sam problem co ja tzn byc w 2 roznych budynkach w tym samym czasie;) bylam u dziekana- z wlasnej nieprzymuszonej woli:D widze ze im wiecej klopotow, tym bardziej mnie to motywuje :) mam nadzieje ze moj zapal nie okaze sie slomianym :D dobra ide do ksiazek :/