Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbfxdhdfhd

nie zdecydowałam się dalej... już nie wiem po prostu

Polecane posty

Gość vbfxdhdfhd

SPACERÓWKA!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj mam kupić a nie wybrałam żadnej:( No nie wiem po prostu jaką:( Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!! Lekka, koło 300-400zł, pierwsza spacerówka czyli musi się kłaść oparcie http://allegro.pl/item557990321_ultralekki_wozek_smarti_mega_promocja.html Czy ta jest ok? Ten jajowaty kształt jest dobry? Nie będzie za ciasna dla dziecka? Dajcie jakieś fajne propozycje proszę!!!

Gość sympatyczna133
sluchaj ja lupilam malej BB za 349 zl i jest swietna sklada sie jest lekka i taka potezna ze moja corcia 3 miesieczna swietnie sie bawi

Gość vbfxdhdfhd
emilcia79 nie znalzałam Twojego na allegro:( sympatyczna a masz wersje 3 czy 4 kołową?

Gość sympatyczna133
4 ale z przadu sa po 2 i z tylu po 1 jest swietny idzie niem skreciec i wogole 3 nie moge brzydkie sa strasznie. i jest lekki sama go po schodach wnose nawet

moj jest na ebayu ale ja kupilam w sklepie w moim miescie mam wersje 4 kolowa

Gość vbfxdhdfhd
ja wczoraj oglądałam chico simplycity w sklepie, jedną ręką ściągnełam go z półki:) Super, ale czytałam opinie że wadliwy jest:( No i właśnie czegos podobnego szukam. partner dnie jest w pracy wiec spacery, wizyty u lekarza, jazde mpk ... wszystko sama, w dodatku mieszkamy w bloku bez windy Najbardziej na lekkości mi zależy, później komfort prowadzenia składania itp