Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

MAMUŚKI: Nick...........Wiek......Miasto............Imię dz..... ...Data ur.dziecka agusia333332....22.....Radom........Kubuś............... 03.05.2008 aanneczka........22.......Liverpool......Oleńka......... ..15.07.2008 Catarinka71......21.......Wrocław......Martynka........ 24.08.2008r. Anabelkaaa.......22.......Garwolin.......Jaś............ ....02.12.2088r. Ulcia87...........21........Wysoka........Zosia......... .....11.05.2009r. ZACIĄŻONE: Nick.......... Wiek...... Miasto......Tc/ Termin.... ..Płeć-imię.. tymbarkowa....21.....Szczecin.......40/25.05.09......S -Marcel 2face............22......Białystok.......31/ 28.06.09 ....C- Lilianka Gosiaak.........21......Jastrzębie.....33/11.07.09..... S-Michał agawerka.......21.....Wrocław........30/21.07.09.....C- Anita/Nina szczęśliwa87...21.....Olsztyn.........31/23.07.09..... S-teraz to już nie wiem??? Karaoke87......21.....Częstochowa..30/.01.08.09.....nie wiem OOOLLL........21 .....Olkusz..........24/12.09.09.....C- Emilka abcd............21......Kętrzyn.........20/01.10.09..... nie wiem olenkia-malenka...20...Limanowa....19 /08.10.09.......nie wiem kozaki_87......21......Rzeszów.......16/17.10.09.......n ie wiem WAŻNE DATY: Nick.....................data..................wydarzeni e Karaoke87............19 maj...........wizyta+wynik badania moczu Gosiaak................21maj........wizyta (stres) tymbarkowa...........21maj........wizyta, jak zdążę szczęśliwa87..........30maj...........wizyta+ogólne badania krew mocz, coombs kozaki_87.............2 czerwiec.....wizyta+usg Gosiaak................4 czerwca.........wizyta+morfologia+usg OOOLLL...............19czerwca........wizyta+wyniki badan

TYMBARKOWA Ty zamobojczyni jestes:) Ale pros pros Marcelka:) Boze trzymam kciuki za Ciebie! napewno bedzie dobrze:):*

Gość prowokacja a
tymbarkowa czop moze odejsc nawet tyg przed porodem ale zdarza sie ze tez kilka lub kilkanascie godz przed co do zegara to chyba babka miala racje bo jak zaplacila to powinnas jej wyslas a nie oburzac sie sory za dosadnosc a karoke moglabys cos wiecej napisac a nie wpadasz raz na jakis czas jak po ogien......

Gość prowokacja a
tybarkowa a co ci sie dzieje?

jezeli jestes zainteresowana tematem do dolacz do nas a nie sledzisz i wcinasz swoje piec groszy jako pomarancza;-) a przelew za zegar przyszedl dzisiaj rano dla twojej informacji;P

Gość prowokacja a
nie sledze tylko wpadam jak karoke raz na 5 lat.....w cudzyslowiu a czarnego mialam i zrezygnowalam zegnam to jest tak jak prawde sie napisze babka kupila se zegar na allegro to twoim obowiazkiem jest wyslas jak go wystawilas pa

Hej kobitki.. co za śmieszna pomarańcza- po co się w ogóle udziela, chociaż miała by odwage napisać na czarno heh... a Tymbarkowa nie przejmuj się debilami- niech se komentują jak im dobrze :| Ja lecę myć okno w pokoiku Michałka i troche posprzątać- potem zrobie Wam fotke jak kolorki wyszły:)

gosiu ja sie nie przejmuje, ogolnie to bym na nia zlała ale jakoś mnie pokorciło aby odpisac;-) czekamy na fotke;-) a ja ide poodkurzac;-)

Hej Dziewczynki:) Gosiu zazdroszczę Ci że pokoik masz już zrobiony, ja mam nadzieję, że my w końcu też skończymy go w tym tygodniu!!! Tymbarkowa, kochana trzymam kciuki że to już, no tylko żeby synuś poczekał na tatusia, co byście mogli go razem przywitać na świecie:) Zazdroszczę Ci, tez już bym chciała móc odliczać praktycznie godziny do porodu-wiem, że po czopie można czekać jeszcze parę dni na poród, ale to praktycznie jak byś już zaczęła rodzić-szczęściara. Trzymam kciuki, że będzie wszystko w porządku kochana:) Gosiu pozazdrościłam Ci aktualizacji stanu brzuszka, więc ja też wkleiłam nasze zdjęcie:)

Ale macie fajne brzuszki:) Ja to taką piłkę miałam. Ej Tymbarkowa a Ty to się nigdy swoim nie pochwaliłaś!!!!!!! Dawaj zdjęcie, ale już!!!!!!!

szczesliwa fajny też ten Twój brzucholek:) Catarinka mówią ze jak sie ma pileczke to na dziewczynke a jak spiczasty i nieforemny to na chłopaka ale ile w tym prawdy he:) Ja mam całe 100cm w pasie teraz na wysokości pępka :D

Gosiu no ja miałam szpiczastą piłeczkę:) Po bokach prawie nic tylko piłka z przodu. Ja coś czuje że testu nie będę musiała robić. Z Martyśką jakoś czułam \"coś\" a teraz... jestem pewna że nie zaszłam jeszcze

Gosiu, żeby to był brzucholek, to jest normalnie brzuszysko, ponad 110 w pasie na wysokości pępka, a jakie mam brzydkie rozstępy na biodrach, aż mi się smutno robi, na szczęście te moje dreski ciążowe zakryły te czerwone paskudztwa:) Caterinko, a jak tam u Ciebie, jak Martynka??!! Wstaw jakieś zdjęcie malutkiej, śliczna jest niesamowicie, piękny ma uśmieszek:) Gosiu, ja podobnież mam bardzo okrągły jak piłeczka, a będzie chłopiec;) A wiecie co w weekend zapadł werdykt w sprawie imienia dla naszego synka, chyba będzie Szymuś:) Kubuś też śliczny, ale bardzo dużo jest teraz chłopców noszących to śliczne imię, a Szynków chyba mniej:) No i pochwalę się Wam wózkiem jaki kupimy, na początku czerwca, już byliśmy w hurtowni i zamówiliśmy kolor-pani powiedziała, że nie gwarantuje, że się im uda ściągnąć, ale jak się uda, to na pewno będzie nasz:) A kolor Grafit+pistacja, no a cena w hurtowni to 805 zł, za komplet, czyli prawie 100 zł mniej niż na allegro:) http://www.allegro.pl/item634397229_wozek_3w1_tunni_fotelik_wysylka_gratis_sawex.html

szczęśliwa fajny wózek i ten zielony też fajny kolorek, hmm zdjęcia Martynki mówisz, zaraz coś wkleję:)

szczesliwa fajny wózeczek- kolorki super ale mi osobiscie nie podobają sie te wózki z tymi kółkami mniejszymi z tyłu ale to juz kwestia gustu:) Catarinka dawaj foteczki Martynki:) A mi się nudzi niesamowicie, jejuu.. mąż ma być po 16 i jedziemy na grilla do brata ale jeszcze muszę 1,5h czekać a tak mi sie nie chce- juz bym jechać chciała :P

prowokacja a -----> wpadam kiedy mogę, a co mam pisać więcej??? Mija tydzień za tygodniem, coraz bliżej rozwiązania. żadnych nowości ani sensacji. miałam to badanie moczu no i w końcu po tym antybiotyku ilość bakterii spadła :) więc narazie wszystko ok :) mam nadzieję, ze tak juz zostanie do końca. zaczynam powoli kompletować rzeczy do szpitala, ale jeszcze sporo mi brakuje. dziewczyny ile ubranek kupowałyście maluchowi na poczatek, a ile faktycznie sie przydało. ja narazie mam 1 body, 2 pary spioszków, 2 kaftaniki, 2 czapeczki i 3 pary skarpetek. nie wiem ile tego kupic. tzn. mam kilka takich malenkich rzeczy po innych dzieciach, ale to bede zakładac dziecku w domu, a nie wiem ile rzeczy do szpitala wziać. nie wiem czy dokupywac jeszcze spioszki, czy lepsze beda body? w sierpniu bedzie przeciez goraco.... kurcze sama nie wiem..

ale macie ladne brzuszki moje kochane brzuchacze;-) a ja jakos sie nie chwale, mam pelno szpecacych rozstepow;( gosiu kolorki sliczne wyszły;-) a nie pisalas mi o tych obrazkach z allegro przyszly ci juz? szczesliwa widzialam ten wozeczek na zywo i prezentowal sie bardzo ladnie, ciekawe jak w uzytkowaniu;-) ja wybralam coneco toledo bo jak dla mnie byl najzgrabniejszy z takich do 1000zł;-) a powiem wam ze x-landery wygladaja identycznie jak te coneco toledo tylko ze cena o ponad 500zł wyzsza;( placi sie za marke;-( a ja poodkurzalam cale mieszkanie, pomylam podlogi, poscieralam kurze ktorych nie bylo;-) czekamy az cos sie ruszy, ale mowie wam rano mi serce tak walilo na widok tego czopa ze masakra;-) ciekawe czy ulcia juz wyszla do domku? catarinka a moze tym razem nie masz przeczucia i moze sie udało a jak nie to pomalutku az do skutku trzeba bedzie probowac;-) wiecie jak tak sprztaalam i weszlam do pokoju marcelka to takie uderzenie poczulam, ja bede mama!!! ja mama!!! i zaraz mysli jak on bedzie wygladal, jak bedziemy chodzic na spacerki, jak bede sie nim opiekowala i normalnie az sie jak glupia poryczałam... niby tydzien zostal ale nie wiadomo jak bedzie... zastanawiam sie co mi lekarz w czwartek powie jak pojde na wizyte;-)

Wiesz kółka jak kółka, w głębokim to może nie atrakcyjnie wyglądają, ale na pewno się sprawdzają przy spacerówce, w sumie to wszystkie spacerówki mają kółka przednie mniejsze:) Ja jestem zachwycona wózeczkiem, bo nie dość że 3 w 1 to do tego cena na prawdę super:) No to czekamy Kasiu na foteczkę Martysi, nie mówię, że mamusia też by mogła być na zdjęciu z córeczką:) No i brzuszek Tymbarkowej, jeszcze przed rozwiązaniem byśmy zobaczyły;)

gosia ty juz pewnie sie doczekac grillowanych kiełbasek doczekac nie mozesz;-) karaoke nie przejmuj sie pomaranczami;-) ja do szpitala dla marcelka nie musze miec nic;-) mam ubranek w nadmiarze, ale bardzo duzo sugerowalam sie spostrzeżeniami tej oto osoby, wklejam ci linka na pewno sie przyda http://www.e-kubraczek.pl/all/pliki/wyprawka_dla_dziecka-www.e-kubraczek.pl.pdf

Tymbarkowa, chyba Cię rozumiem, z tymi napadami świadomości;) My wczoraj przejeżdżaliśmy przez nasze miasteczko i zobaczyłam jak dzieciaczki pakowały się do autobusu i jechały na wycieczkę(dzieciaczki ok.8lat) i tak pomyślałam że nasz maluch też tak będzie jeździł, że będę siedziała i się zamartwiała o niego, kurcze to jeszcze tyle lat a ja już się zaczęłam martwic jak to będzie;)

Ja też mam "ten spis", no i wg niego kompletuję wyprawkę, choć część wydaje mi się nadmiar przesadzona;) Ale większość jest przydatna!!!

dokladnie jakies sterylizatory czy podgrzewacze mi beda zbedne raczej, w laktator nie inwestowalam bo nie wiem czy bedzie potrzebny... kupilam jedna paczke wkladow poprodowych i 1 paczke podpasek wielkich i tak sie teraz zastanawiam czy to nie za mało, ale jak cos to mi ktos doniesie... w kazdym szpitalu jest inaczej wiec nie warto wydawac pieniazkow na cuda niewidy;-)

Tymbarkowa obrazki już przyszły, są śliczne, podobają mi sie jeszcze bardziej niż na zdjęciach z allegro:) A co do grillowanych kiełbasek to nie lubię bleee hiihi ja bede sobie robiła pierś z kurczaka w folii tak i skrzydełka ewentualnie ale to bez tej skóry i tak bede jadła bo boję się żeby mi nie stanęła na żołądku a potem bede stękać... Co do rzeczy dla maluszka to ja też nic nie muzę brać ze sobą, dopiero ciuszki na wyjście- to będe brala to wyprawkę którą kupiłam czyli body kaftanik śpioszki czpeczka łapki-niedrapki no i kocykiem małego przykryje i już.. ciepło będzie wiec wydaje mi się ze nie ma go co obadulać znowu 10sięcioma warstwami.. a poza tym to tyle co ze szpitala 5metrów do auta i z auta 5metrów do domku:)

ja tak samo planuje wziasc na wyjscie dla marcelka body pajacyka i czapeczke, jak by bylo chlodniej to welurkowy dresik i kocyk i starczy, przeciez nawet w foteliku jest okrycie na nozki...