Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

87 MAMY z ROCZNIKA 87 **1987** ZAPRASZAM

Polecane posty

troche zaszalalam, ale wszyscy sie chwala to chwale sie i ja:) Mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko:)

ale sie usmialam z tego zdjecia:)))Ja bym raczej powiedziala ze taniec nowoczesny...:)Hi hi ale te nasze cory sa zdolne:)

Oj cycuś króluje, ale coś tam trochę zje jeszcze, lubi żółtko z jajek i mięsko, warzywa to dla niej tylko dodatek:)

ja mam tylko jedno ale u mojego w telefonie bo ja mam slaby aparat wiec powiem mu zeby mi wrzuciał na komputer to wam jutro zamieszcze albo powiem zeby mi kilka jeszcze zrobil bo ja to wszystko składuje na pamiątke nawet test ciążowy mam z pożadnymi dwoma krechami :):) no i zdjecie usg jak bylam w 6 tc :) teraz czekam z niecierpliwoscią na to usg bedzie 20 tc to może zobacze co tam siedzi i wybiore w koncu imię. Zawsze podobalo mi się Liliana ale teraz jakoś mi się odmieniło i tak myśle że może Laura chociaż wszyscy się dziwią na to imię jak mi się nawet podoba a co wy myslicie? A co do chłopca to sama nie wiem...

moja juz przeprosila sie z cycusiem i teraz sie go ciagle domaga:)ale oprocz tego wcina wszystko bardzo ladnie:) A juz najbardziej by jej smakowalo to czego nie mozna, ostatnio rzucila sie na mojego big maca z mcDonalds no i jak nie chcialam dac to zmasakrowala go doszczetnie:) Takie rzeczy teraz jem jak ona spi:)

A dla chlopca podobaja mi sie takie imiona:Adas, Oskar, Sebus i Ruben

Laura to może być Laurka choć to się kojarzy z laurką taką okolicznościową:) A Ruben to co to za imię? Po prostu Ruben?

laurka;) jak taka na dzien matki na przyklad;) ciekawe czy moj marcelek bedzie ze mna juz w tym dniu... olenka przesliczna, w ogole te wasze coreczki sa takie piekne;) to po mamach chyba...

Idę chyba sobie zaraz buty kupić, fajne widziałam w sklepie wczoraj i bluzkę fajną. A i byłam szybko te spodnie zobaczyć co mi się podobały - kosztują 220zł:o Yyyy... to ja podziękuje

catarinka a w jakim sklepie te spodnie? u mnie sa takie butiki ubrania jak z bazaru a ceny wygorowane jak za markowe;( ja na zakupy wybiore sie po porodzie;)

aneczka Oskar to już sie tatuś nazywa :):):) a on mi proponowal Oliviera ale ja nei chce Marcelka co mi sie podoba to by był Marcelek 2 al enei chce odgapiać, nad Sebkeim sama się zastanawiałam. A co do Laury trudno zdrobnic ale pasuje ladnie do nazwiska. Ale na pewno się coś wymysli :):)

No właśnie to był zwykły sklep:o Różne firmy ale nie żadne znane. Dziewczyny a ile macie par butów? Ja na razie spadam bo młoda mnie ciągnie za ręce że chce chodzić i stoi \"nade mną\" to idę z nią pospacerować po mieszkaniu, spodobało jej się chodzenie i już nie ma zmiłuj

kozaki bedzie marcelek 2;) mi sie jeszcze bardzo Cyprian (Cypisek) podobał ale Marcyś wygrał;) coreczke nazwalabym hania lub anielka;) catarinka butow to mam mnostwo;) ostatnio troche na smietnik wyrzucilam bo szkoda pieniedzy na ich naprawe, ale zostalo sporo...

Tymabrkowa no to dobrze bo myślałam że tylko ja tak mam, z 30 albo i więcej par a nigdy nie mam jakich ubrać i co jakiś czas kupuje nowe i lądują w szafie:) Tatuś wstał to teraz on zajmuje się młodą a ja mam \"wolne\" :)

samych adidasow to mam 5 par;) zawsze kupuje nike lub adidas a one sie szybko nie psuja;) szpilek tez mam troche, ale na codzien nie nosze, mnostwo balerinek, kozakow tez 3 pary stoja i jeszcze jakies o ktorych istnieniu zapomniaałam;)

Tymbarkowa no to ja tak samo i dużo klapek na obcasach, jakieś japonki no i właśnie adidasy i szpilki, baleriny mam jedne i ciągle w nich chodzę, szpilek nie mam kiedy ubrać bo nie pasują na żadną okazję bo to same powyżej 10cm:) Teraz chce klapeczki na niskiej szpilce, niska to dla mnie około 6cm i postaram się w nich chodzić, ostatnio kupiłam peep toe i ubrałam z dwa razy:D też mają 11 cm i ciężko przy małej je ubierać:(

Tymbarkowa ale zbieg okoliczności moja babci a mowi zeby Cyprian nazwać a Aniela tak sie nazywała moja prababcia i też mi przez myśl przeleciało ale moj O zaraz wybił mi z głowy. On jeszcze Fabiana proponował. A co do butów to ja mam pełno balerinek bo mam taką zasade i manie że uwielbiam torebki we wszystkich kolorach i buty zeby były wyraziste. Moj mowi mi ze mi wywali połowe tych torebek no a nei widzi korzyści że przynajmniej w tłumie nei musi mnei szukać bo ja z torebką odrazu rzucam się w oczy hehehe:) a co do ruchów dzieck aopiszcie jak możecie jak to u was wyglądało bo nie wiem czy to to czy nie :) a ja wieczorem wstawie wam zdjecie (oczywiście jak dam rade bo nei jestem dobra w takich rzeczach)

a ja w ccc widzialam japonkowe sandalki i planuje sobie takie zakupic;) ja mam duzo letnich butów ale zrobily sie jakby za male chyba ze mam ciagle spuchniete stopy, zobaczymy jak to bedzie po porodzie;)

macie racje dziewczynki ze czekacie z zakupami do porodu, bo pozniej figura sie strasznie zmienia. I to i tak radze ze dwa miesiace conajmniej odczekac, bo na poczatku jednak brzuszek zostaje. Pozniej to juz sie chudnie z tygodnia na tydzien, nawet sie tego nie zauwazy

kozaki jezeli chcesz sie upewnic czy to ruchy twojego szkrabka wypij wieczorem szklanke mleka lub soku i poloz sie na plecach jezeli poczujesz jakies ruchy to twoj maluszek;) tak mi moj lekarz powiedzial, nawet ktorejs z dziewczyn tak radzilam i podziałało;) ja na poczatku czulam takie jakby babelki, takie muskania dopiero pozniej pukniecia a jeszce pozniej kopniaczki, teraz juz tylko rozpychanie:)

a butow to w porownaniu do was to mam malo....Bo chyba wszystkiego ze 15 par...i 5 torebek

Ja właśnie w ciąży kupiłam baleriny bo wcześniej mi się nie podobały i tak zostałam przy tej jednej parze, chciałam ostatnio kupić kolejną ale jakoś mi się nie podobały żadne, a teraz widziałam takie fajne fioletowe klapki i je chce to może zaraz po nie pójdziemy to wam pokaże później:) Obcas za bardzo mi się nie podoba ale.. przyzwyczaję się:) Teraz szukam białych rybaczek, nie wiem co mnie wzięło ale tak jakoś chce takie:) Tylko ciężko w moim rozmiarze znaleźć:(