Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 160cm wzrostu

jestem niska i nienawidze wysokich dziewczyn bo wlasnei taka dziewczyna odbila

Polecane posty

Gość mam 160cm wzrostu

mi faceta:( jetsem zalamana kieruje mna taka zlosc i nienawisc ze sama siebie nie poznaje ja mam 169 a ona gdzies 173-5cm nie wiem dokladnie wysoka zgrabna 😭

Gość hmmmmfhdfhfg
najpierw piszesz że masz 160 a później 169...Zdecyduj się, bo to duża różnica. Aha i jesli uważasz że 169 to mało to się lepiej zastanów nad sobą :(

Gość mam 160cm wzrostu
nie sorry mam 160 pomylilo mi sie z pospiechu nacisnelam 9

nic się nie martw, małe są yebliwe, a to duży plus, a jak jeszcze czarna, wiadomo mała czarna

Gość ewaaaaaaaaaaa
male sa jebliwe :D a te co sa wyzsze to nie?

Gość taka jedna Ula
A ja mam 166 cm i myślę, że to akurat. Ale 160 to wcale nie mało, moja koleżanka z pracy ma 150. Ona faktycznie jest niska :-) Dziewczyno nie wpedzaj się w kompleksy. Grunt to zdrowie. Trzymaj się

Gość Anima91
ja mam 163 :) i bardzo mi to odpowiada:) pozdrawiam wszystkie niedowartosciowane dziewczymy:*

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
no i mit ze faceci lubia niskie bo sa malutkie slodkie i takie kruszynki legl w gruzach:D

Gość
Ja tam lubię takie w przedziale 160 - 170 cm :P

Gość Kaśka24
tez tak mialam, mam 170, a facet zdradzil mnie z laska 180cm, zgrabna, ladna, szczupla, mam kompleks do dzisiaj, i zazdroscia spogladam na dluuuuugie nogi

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja tez jestem mala=]

Gość Andziula 14K
To 160 to dużo! Ja tyle mam i dla mnie to wysoki wzrost.To jest bardzo dobry wzrost i jestem z niego dumna.

zalezy co komu pasuje i jaka ma figure. jesli masz ladna figure... nie ma problemu.

Gość PFF222
Dumny to może być paw a nie niskopodwoziowy konus nie dorastający do pięt. Weźcie się k***rwa zajmicie czymś innym niżeli pisanie tych nudnych i monotonnych artykułów odnośnie wzrostu! I ps. wiadomość dla tych niskich: 1. Odwalcie się wreszcie od tych średnich i wyższych kobiet bo widać, że was zazdrość zżera a żeby to lekko przytuszować pocieszacie się, że niski wzrost jest atutem taa... 2. Wy sobie lepiej szukajcie niskich facetów a nie wybieracie nam wysokich konusy jedne!

Gość gość
Wzrost nie ma tu nic do rzeczy.

Gość OMG!!
I proszę was nie ośmieszajcie się, jak do chol***ry 160cm wzrostu może być wysokim, no weźcie się tak solidnie puknijcie. To jest chore co wy piszecie!! Baby to są zawistne istoty, a zwłaszcza te niskie w dodatku zajadałe, dumne z siebie, wredne, pyskate!!! Taka jest prawda!!!! Wysokie do pieszczoty a małe do roboty!!!!To teraz pomyślcie jak my wysokie się czujemy kiedy wy na nas najeżdżacie, pierwsze zaczęłyście i pierwsze skończycie!!! Koniec .

Gość Tomek2233
A ja nienawidzę niskich bo mnie obrzydzają takie laski 155cm+, ja jako facet mający 190cm wprost uwielbiam długonogie i tego nie zmienię, nie lubię tych zazdrośnic które pragnęły by być wyższe obrażając innych i twierdząc, że "małe jest piękne" dla mnie paskudne bo nie chciałbym mieć do czynienia z dzieckiem tylko prawdziwą kobietą taką 168-175 i tyle w temacie! :) Więc wysokie nie łamcie się, że jesteście szykonowane bo to zwykła zazdrość. Pozdro, Tomek.

Gość gość
160 cm to mało nawet bardzo mało ale powiem ci ze te niżesze mają większe pole do popisu taka łyngolica 178 czy nawet 182 bo i takie sa jak załozy kapelusz i szpilki to jest wyzsza od partnera taka niziutka i koczka sobie zrobi i wyższy obcasik cos na łowe kapelusz i z 160 robi sie 168 wiec twój partner moze miec i 185 tez bedziesz pasowac a ta która ci faceta odbiła to raczej nie do niej te wąty albo w duzo mnijeszym zakresie to ten Oblubieniec ciebie porzucił ona tu by nic nie zdziałała gdyby on nie odwrócił głowy z dwoja złego po ci taki co sam nie wie czego chce jeszcze kogos znajdziesz odpowiedniego

Gość gość
160cm to wysoki wzrost? Ktoś ma z głową? Niskie baby są zawistne.

Gość gość
160 cm to mało nawet bardzo mało ale powiem ci ze te niżesze mają większe pole do popisu taka łyngolica 178 czy nawet 182 bo i takie sa jak załozy kapelusz i szpilki to jest wyzsza od partnera taka niziutka i koczka sobie zrobi i wyższy obcasik cos na łowe kapelusz i z 160 robi sie 168 wiec twój partner moze miec i 185 tez bedziesz pasowac a ta która ci faceta odbiła to raczej nie do niej te wąty albo w duzo mnijeszym zakresie to ten Oblubieniec ciebie porzucił ona tu by nic nie zdziałała gdyby on nie odwrócił głowy z dwoja złego po ci taki co sam nie wie czego chce jeszcze kogos znajdziesz odpowiedniego Musiałaś obrazić wyższe laski?

Gość gość
same oczekujecie facetów 200 cm ! Ja 180 cm i mi dziewczyna z 150 cm powiedziała, że jestem karzeł a nie mężczyzna !

Gość kobieta_22222222
a ja mam 156 a mój chłopak 188 :) uwielbiam sie tulić, w jego ramionach :) hehe

Gość oijyn
ja mam 160 i tez czuje sie niska.....................ostatnio zmienilam prace i tam musze byc w plaskich butach to panny smialy sie ze mnie ze jestem niska....

Gość Kobietka._
E tam ja też swego czasu nie chciałam być niska a teraz jakoś lubię swoje 159:)

Gość gość
ja mam 164 i zawsze byłam kurd*plem , tragedia taki wzrost

Gość gość
Pewnie ładniejsza była :)

Gość oijyn
no tak najwarzniejsze zdrowie,,,chociasz troszke przykro kiedy smieja sie z ciebie ....te co maja po 170

Gość gość
Ja mam 1,55 cm i nikt sie ze mnie nie smieje z powodu wzrostu bo to jest dziecinne, a jezeli wy sie obracacie w towarzystwie gimgowna to wspolczuje. A faceci maja po prostu rozne upodobania, lubia wysokie i niskie albo wysokie lub niskie. I nie p********e, ze male sa zawistne bo wiele razy na forum wysokie babki wypowiadaly sie dosc wulgarnie o tych nizszych. Takie dyskusje rodza sie z waszych debilnych kompleksow pacany.