Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d44211

ja 23 lata, ona 30. zwiazek bez przyszlosci?

Polecane posty

kciukiem, mnie takze \"cos\" trafia, gdy jako przyklad idealnego zwiazku podajesz taki, ktory rozpoczal sie wprowadzeniem nieletniego (pisalas chyba, ze mialas 16 lat) dziecka do rozwodnika, ktorego jedynym chyba zainteresowaniem (z tego zo piszesz) sa hipisowskie imprezy, a ktory moglby byc ojcem dziewczynki i rozpoczecie wspolzycia w wieku 17 o ile pamietam lat. smieszy mnie tez, kiedy piszesz, jak to dlugo czekalas z sexem. niestety, w jednym musze racje przyznac poprzednikowi - dla mnie jest to zwiazek niedojrzalego emocjonalnie pedofila z dzieckiem z prawdopodobnie niepelnej albo patologicznej rodziny, ktore \"urwalo sie z lancucha\" i mysli, ze tak wczesne uprawianie sexu i mieszkanie z mezczyzna czyni je dojrzala kobieta :o autorze, moim zdaniem 7lat to troszke za duzo, a Ty rzeczywiscie musialbys byc dojrzaly nad wiek, aby Wasz zwiazek przetrwal. ale jesli chcesz z nia byc, to rady Wiesz jakby kobieta wydaja mi sie calkiem dobre. Co do rozchwiania psychicznego - nie zalezy ono od wieku, ale faktycznie, jesli kobieta byla dreczona przez ex, to moze sie nieciekawie przelozyc na Wasze relacje. jbdvvcd, jak Ty bedziesz w wieku tej Pani, a Twoj facet, ktorego posiadaniem sie chwalisz, zdradzi Cie, spiesz zapisac sie do ciamajd :P

Gość jbdvvcd
d44211 no i nie znasz kobiet :-) i dlatego ta starsza ci w głowie zawrociła.Ona szuka faceta do pocieszenia po takim nieudanym zwiazku a ty czujesz sie wazny,odpowiedzialnyu,bo otaczaqsz ja ramieniem i rozumiesz.

Gość arameska
miedzy mna a mezem jest 10 lat roznicy ja mam 35 lat, on 25 od pieciu lat razem..oj jest b.dojrzalym facetem..jest nam razem bardzo dobrze. To , czy roznica wieku jest duza, czy nie zalezy od dojrzalosci i charakterow partnerow.Czasem 30 letni czlowiek jest bardziej niedojrzaly niz 20latek. Pozdrawiam i jak sie kochacie to najwazniejsze..a zycie jest krotkie i moze juz nigdy nie znajdziecie milosci...

Gość d44211
ahaaaaaaaaaaa! zaczynam lapac twoj tok myslenia. czyli trzeba sie zwiazac i przespac z 5-6 kobietami zeby poznac kobieca osobowosc. hmmmm... tylko nijak mi to pasuje do zwiazkow w ktorych partnerzy nie mieli nikogo wczesniej. a sa takie :) no chyba ze wszyscy klamia i caly swiat jest poj.....y :))

moj nie jest rozwodnikiem. dlaczego w zainteresowaniach napisalas jedna, JEDYNA rzecz, skoro bylo ich wiecej? akurat ta jedna ci przypasowala, bo facet w tym wieku, ktory chodzi na takie imprezy to wg spoleczenstwa pedofil, dziwak itp hehe;D i mialam 16 lat jak sie zaczeam kochac:) a izapewniam cie, nie jestem z patologicznej rodziny. a mieszkanie z facetem w tym wieku rzeczywiscie zrobilo mnie dojrzalsza niz kolezanki

jestem wielbicielem na tv4, małej czarnej, często oglądam. Poruszają tam mądre kobiety tematy , o których tu się mówi i wnioski ich są diametralnie różne od tych co niektórzy chcą tu propagować. A kciukiem, bardzo dziwną osobą jesteś, tak a propos.

Gość d44211
arameska - to gratuluje :) nie tylko zwiazku ale i intelektu (to aluzja do pewnej osoby ;P)

Gość jbdvvcd
d44211 nie trzeba uprawiac seksu,ale wiadomo to tez wazne,ale co Ty wiesz o kobietach.Juz Ci napisałam,Ty czujesz sie taki dojrzały,odpowiedzialny bo wierzesz sie z kobieta z przeszłoscia i to niezbyt ciekawą,.Ona Cis ie zwierza,Ty ja gładzisz i załujesz.I przez to myslisz ,ze jestes juz pewien swojego uczucia.A ona mysli,ze znalazła pocieszyciela ktory ebdzie dla niej cudowny.Pmieszkacie z esoba.Dojda kłopoty finansowe to oczy wam sie otworza

Gość jbdvvcd
kciukiem z fotki jestes fajna kobietka i mysle,ze jak bedziesz miałą 40 lat,to tez bedziesz niczego sobie i wtedy pogadamy soebie jak u swoejgo bpoku bedziesz miałą ta swa starsza miłosc ;-)czy ebdzeisz taka szczesliwa ;-)

Gość d44211
zalosne masz te tezy... UWAGA ludzie! nie wiazcie sie z nikim, bo jest kryzys i jak wam dojda problemy fianasowe to milosc szlag trafi :) bo przeciez w kazdym zwiazku chodzi tylko o kase... :P

jbdvvcd dzieki:) a co do mojego, razem jestesmy 4 lata i naprawde ja nie mysle, co jutro bedzie, a co dopiero za 20 lat. mnie sie on podoba taki jaki jest, kazda nowa zmarszczka dodaje mu tylko uroku. a z charakteru, raczej nigdy sie nie zmieni, taki typ:) poza tym dla mnie wyglad akurat jest najmniej wzny, wazne jest to, czy jestesmy razem szczesliwi.

Gość jbdvvcd
kciukiem aja ci mowie,ze zmienisz kiedys zdanie :-)

Gość d44211
jbdvvcd ile ty masz lat? ale tak szczerze? :)

Gość jbdvvcd
d44211 :-) mam noirmalne tezy iu stoje z boku a Ty jestes w to zaangazowany.ty czujes zise dojrzalszy bo ona tyle przezyła a ty ja otaczasz meskim ramieniem.Pozyjesz to zobacz i sie przekonasz.

Gość jbdvvcd
d44211 :-) jakbym Ci napisała ile mam lat i co w zyciu przezyąłm to moze bys zrozumiał dlaczego takei wnioski wysnuwam :-)

Gość d44211
stoisz z boku, ale w jakiejs szarej strefie :)

Gość d44211
nie, chyba bym cie nie zrozumial... :) masz jakies urojenia, pewnie po nieudanych zwiazkach :) nie praw mi kazan, bo nic o mnie nie wiesz. a swoje, domyslam sie, chore przezycia zostaw dla siebie. to ze tobie sie nie udaje, bo ewidentnie na to wychodzi skoro TYLE PRZEZYLAS nie znaczy ze kazdy tak bedzie mial :) zycze zdrowia (emocjonalnego;))

moze kiedys tak, ale poki co po 4 latach z kazdym dniem bardziej o kocham. utopia juz by byla jakbym w koncu prace znalazla:)

Gość jbdvvcd
d44211 i napiszę Ci,z ejakby moj syn wszedł w zwiazek z taka starsza,do tego p[o przejsciach kobieta to robiłabym wszystko aby nie byli razem.A ty w ogole to studiujesz?chyba nie

nie pamiętam jakie są tam u was relacje wiekowe, ale z tego co napisała enegiczna trzydziestka, nie wyglada to uroczo. Pewno jestem już w wieku twoje wybrańca bo mam już powyżej czterdziestki, a mogę dużo powiedziec bo moja pierwsza żona była dużo młodsza ode mnie, druga natomiast jest ociupinkę młodsza. Z tego co dyskutowali mądre kobiety, w tv4, związki o znacznej różnicy wieku są to związki czasowe, trwające jakiś czas. I tak być musi aby lekarze od depresji mieli zarobek. Potany przykład o dziadku co miał babcie o 20 lat młódszą i byli szczęśliwy, jest nietrafiony, bo to były inne czasu, gdy kobiety wychowywano na niedorajdy uzależnione w całości od wiele starszego "dorobionego" majątku męża.

Gość jbdvvcd
d44211 akurat miałam i mam udane zwiazki :-) a Ty masz kłopot emocjonalny ze soba.Gdyby tak nie było to bys tego tematu nie rozwija ł :-)

moj ma 38 lat. to nie wiem, co ty za programy ogladasz, ale ludzie w zwiakach z duza roznica wieku nieraz do konca swoich dni sa.

Gość nina077
ludzie!!! tyle zwiazkow rozpada sie na swiecie z tysiaca roznych przyczyn...religia, temperament, pieniadze,miejsce zamieszkania, agresja, alkoholizm,narkotyki, zdrada..itd..itd.. Jezeli wam sie nie powiodlo w zwiazku, to nie znaczy,ze dla innych to tez bedzie katastrofa, wiec jezeli wam sie nie powiodlo z mlodszym lub starszym partnerem, to nie znaczy,ze wszystkie takie zwiazki legna w gruzach!! Oczywiscie,ze wiek ma znaczenie, ale tylko wtedy, gdy jest rownoznaczny z niedopasowaniem pod wzgledem dojrzalosci.Niekiedy jednak mlodszy czlowiek jest powazniejszy i dojrzalszy niz ten 10 lat mlodszy!Wiec prosze nie uogolniajcie i pozwolcie innym zyc i kochac bez wzgledu na wiek czy narodowosc, czy kolor skory Ja znam kilka zwiazkow z duza roznica wieku od 5 do 10 lat i jak narazie sa szczesliwe..znam rowniez juz rozwiedzione pary rowiesnikow lub te zwiazki, gdzie facet byl o 2-3 lata starszy-czyli te stereotypowe.. Wiek to tylko numerek!!!

Gość jbdvvcd
d44211 to Ty pracujesz,ale chyba nie studiujesz?

Gość d44211
studiuje :) technologie budowy maszyn wiec raczej z moja glowa jest wszystko ok :)

a co za roznica czy sie pracuje czy studiuje czy ie ma studia czy nie?? teraz kazdy debil moze miec wyzsze

Gość jbdvvcd
d44211 no to jednak jestes bardzo spokony gosc :-) taki ciouchutki,stłamszony.Z mama widac zbytnio dobrego kontaktu nie miales i nie masz,bo jakby było odwrotnie to juz bys o swoejej starszej kobiecie powiedział.A ty po prostu boisz sie treakcji rodzicow.Dobrze,ze ja mam noirlana relacje ze swoim synem >:-) chociaz mi starsza synowa nie przyprowadzi do domu :-)

Gość do jbdvvcd
zalosna jestes....na szczescie jest wiecej ludzi tolerancyjnych na swiecie:)