Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d44211

ja 23 lata, ona 30. zwiazek bez przyszlosci?

Polecane posty

Gość d44211

poznalem Kasie jakis czas temu. od poczatku wpadlismy sobie w oko. od pierwszego spojrzenia. mnie zawsze podobaly sie starsze ode mnie kobiety. nia zawsze interesowali sie sporo mlodsi. dogadujemy sie, rozumiemy, jestesmy blisko... jedynym problemem jest to ze ja nikomu o niej nie powiedzialem. jej rodzice sie ciesza, rodzenstwo dopinguje, kolezanki zazdroszcza... jak sama mowi "dzieki mnie odzyla i chce jej sie zyc". ja nie moge sie przelamac i komukolwiek o niej powiedziec. nie dlatego ze dla mnie to tylko chwilowa znajomosc, ze sie wstydze, czy mysle inne tego typu rzeczy. chce z nia byc, czuje do niej to co ona do mnie. problemem jest moj poprzedni zwiazek... z kobieta 3 lata starsza, ktora mnie oklamywala, wykorzystala i na koniec porzucila z dnia na dzien. ten zwiazek byl przez moje otoczenie zaakceptowany ( nie od razu, nie przez wszystkich ale jednak), ale kiedy sie rozpadlo nie byolo osoby od ktorej bym nie uslyszal "a nie mowilem/am ze robisz blad?" wiem juz jaka bedzie reakcja gdy powiem im o Kasi i to mnie wkurza. Jestem dorosly, pracuje, wiem co robie.Mysle ze zwlaszcza rodzice beda mi utrudniac, odradzac itd. Moze ktos z was byl/jest w takim zwiazku. jak zalatwic to z rodzina, zeby dali jej/nam szanse? zeby zamiast cieszyc sie z tego ze nie jestem sam, mam z kim pogadac itd, nie robili mi aluzji, pod gorke...zebym dal sobie spokoj i znalazl mlodsza... z gory dzieki za normalne rzeczowe odpowiedzi. jak ktos chce sobie robic jaja niech zalozy swoj temat i tam sie wyzyje. dzieki :)

Gość Wiesz jakby kobieta
zalozyla podobny temat "ja 23 on 30 czy to ma przyszlosc" toby ja wysmiali. Kobieta kolo 30 to nie stara krowa, tylko troche starsza kobieta. Duza roznica wieku to 10 lat. 7 jeszcze O.K. Poza tym tylko w Polsce sie wmawia, ze facet powinien miec mlodsza kobiete i ze 30latki juz tylko do piachu

Gość Wiesz jakby kobieta
Jak nie wyglada duzo starzej nie mow ile ma lat a powiedz jak ja zaakceptuja

Gość Dupkaaa
Moja mama związała się z 12 lat młodszym facetem ;) Nie patrz na wiek i nie oceniaj jej tak jak Twojej byłej... Jesli ja kochasz... to... badz z nia..

Gość lizons
Nie moze wszystko sie toczyc bo byłes z inna zstrasza? dlaczego teraz ta ma ucierpiec?

Gość Wiesz jakby kobieta
To powiedz ze ma 25

Gość Kitek86
czesc! a moze sam sie boisz ze sie scenariusz powtorzy i na wszelki wypadek nie mowisz nikomu zeby cie nie oceniali znow? moze najpierw sam musisz zaufac bardziej zeby sie moc "chwalic".. nie wiem nie znam cie osobiscie sama jestem w zwiazku z mlodszym facetem, tyle ze ja mam 23

Gość d44211
dla mnie ten wiek nie ma znaczenia, i kocham ja. nikt o mnie tak nie dbal, nie troszczyl sie (nie mylic z matkowaniem ;)) ona daje mi szczescie. ale z ale nie chce znalesc siie miedzy mlotem a kowadlem i dlatego szukam jakiegos wyjscia.

Gość Wiesz jakby kobieta
Zreszta jestes juz doroslym facetem, sam wybierasz. Wiadomo, ze mama chce jak najlepiej, ale za Ciebie zycia nie przezyje. A jeszcze jedno - Twoja kobieta moze sprobowac pogadac z Twoimi rodzicami o tym, ze nie chce Cie skrzywdzic

jak dla mnie to zwiazek jak najbardziej z pprzyszloscia. sa zwiazki z wieksza roznica wieku, ktore sie dluugo trzymaja i nie maja zamiaru rozpasc, sama jestem przykladem

Gość d44211
ona to rozumie, czeka... ale nie moge jej trzymac w takim pacie, bo wiem ze zle sie z tym czuje

Gość jbdvvcd
d44211 jestes dorosły,ale jeszcze sie nie wyszumiałes :-) wiwec za jakis czas spodoba ci sie inna kobitka i moge sie załozyc ,z emłodsza i ta o 7 lat starsza płąkac przez ceibie bedzie :-) A w ogole pomysl chłopie,bedziesz miał 40 lat ,a twoja 47 :-) a wokoło beda młodsze ;-)

Gość do kciukiem
Rowniez mozesz byc przykladem na temat tego ze zwiazki pedofilskie sa szczesliwe, ale prosze nie propaguj tu takich odstepstw od normy i dobrego smaku, bo wszystkie stare capy beda sie braly za dzieci

Gość d44211
jbdvvcd - ja nie szumie. nie szlajam sie po klubach, nie lajdacze co chwile z inna itd. to nie dla mnie. jak podchodzisz do zwiazkow na zasadzie " zawsze mozna znalesc mlodsza" to zycze powodzenia :) tak mozna do smierci kombinowac... tylko w koncu sie obudzisz za kilka lat, kiedy juz dwudziestki nie beda cie chcialy. a ze "stara" 30 ci nie przypasuje i... zostaniesz sam :)

Gość jbdvvcd
d44211 no to widocznbie ejstes taka bardzoiej spokojna dusza a ta 7 lat starsza to taka ciamajdowata :-) pani. W jej wieku juz powinna chłopa miec :-) A propos ja nie jestem sama :-)

Gość d44211
chlopa miala... a ze sukinsyn potrafil czasem jej przylozyc to chyba i dobrze ze sie go pozbyla... ciamciatowata czy jak ty tam piszesz? :) wolne zarty...

Gość pink123
Kciukiem, przestan ciagle podawac za przyklad twoj zwiazek z tym dziwalogiem, bo wy normalni nie jestescie:O

faktycznie, normalni nie jestesmy, ale nasz zwiazek jest jak najbardziej normalny i bede go ppodawac za przyklad

Gość jbdvvcd
d44211 :-) no i to wszystko tłumaczy:-) kobieta emocjonalnie rozchwiana i przyczepiła sie do młodziaka ktory jeszcze nie poiznał dobrze co to kobieta :-=) a cimadowata jest,bo Ty nie ejsets zbytnio towarzyski a ona z toba sie zadeje,wiec ciamajdowata ejst:-)

Gość jbdvvcd
kciukiem kobieto:-) jakbys była taka szczesliwa,to wiecznie nie przesiadywałabys przed netemn i o swoikm zwiazku nie wypiywala :-) czyzbys nei miała sie komu pozwierzac,pgadac :-)

Gość d44211
jbdvvcd co ty pieprzysz? :) nie jestem towarzyski bo sie nie lajdacze i nie ogladam za spodniczkami? to chyba u ciebie na wiejskich potancowkach w remizie taki lans jest :) rozchwiana emocjonalnie? studiujesz psychologie w gimnazjum ze potrafisz tak szybko takie wnioski wyciagac? popieram KCIUKIEM ;)

ja nie wypsiuje, tylko sie wypowiadam, jak ktos pyta, po to jest forum:) naprawde, mysl co piszesz, bo bredzisz i sie starasz przyczepic, a nie masz do czego:)

Gość jbdvvcd
d44211 nie trzeba sioe łajdaczyc :-) ale w twoim wieku facet powinien miec dziewczynby a nie kobiete emocjonalnie rozchwianą po przejsciach . Zobaczysz,ze kiedys Ty sie obudzisz z niesmakiem.

Gość d44211
taaa. no jasne! a kazdy facet w wieku 30 lat powiniem miec syna, posadzic drzewo i zbudowac dom.... napisz cos sensownego albo zjezdzaj :)

a mój dziadek był od mojej babci starszy o 20lat :O wyobrażacie sobie to :O i bardzo sie kochali :) a to jest najważniejsze

Gość jbdvvcd
d44211 ziloma dziewczyunami chodziłęs,z iloma byłes w pozwaznym zwiazku?Pozyjesz i zobaczysz.wtedy pogadany kto miał racje.

Gość d44211
z dwiema. no i co? to duzo czy malo? :) to zalezy jak na to spojrzysz.. przyklad? mozna pisac z toba godzinami i nic z tego nie wynika, a mozna tez zamienic z kims jedno slowo i wiele z tego wyniesc :)