Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiakowa

boje sie okropnie

Polecane posty

co ja mam robic!!:( uprawialam tylko petting z chlopakiem ale zaczelam sie bac o ciaze spoznia mi sie okres i to bardzo!!!zrobilam dwa testy w dlugich odcinkach czasowych i wyszly negatywnie;( boje sie bardzo;(

Gość zadam_pytanie
okres spóźnia ci się pewnie dlatego, że się stresujesz. skoro test wyszedł negatywnie to uspokój się, rozluźnij, a okres przyjdzie.

Gość nie bój się
okres na pewno spoznia Ci sie przez stres...jesli potrwa to dłuzej,zgłoś sie do gina...

Gość zadam_pytanie
jak może być ciąża skoro testy wyszły negatywnie? zamartwiasz się niepotrzebnie i dlatego nie masz okresu. od ilu dni już go nie masz?

Gość dupkaaaa
kobieto do ciazy TRZEBA WYTRYSKU W POCHWIE !!!!!!!!!!! I PENISA! nie masz oco sie martwić :D

Gość eddesa
a zrob z 5 najlepiej:| durna jestes tyle ci powiem

Gość dupkaaa
Nie masz czego sie bać, od pettingu nie zachodzi w ciaze nawet jesli był plemnik na palcu, do zajsca w ciaze trzeba armie plemników... i musi to jakos dojsc do macicy a tylko dojdzie przez wytrysk..

Gość zadam_pytanie
dokładnie jak napisała poprzedniczka, aby zajść w ciążę potrzeba wytrysku do środka. sperma i te sprawy. jest co prawda jeszcze ten męski 'płyn, śluz' ale zawiera on jak coś małe ilości upośledzonych plemników, które nie są zdolne do zapłodnienia. w ciążę naprawdę nie można zajść tak łatwo jak się każdemu wydaję. ludzie latami starają się o dziecko i co? nie mają. nie martw się tak. a jak dalej będzie ci się spóźniał to idź do ginekologa, może po prostu masz jakąś infekcję czy coś?

Gość zadam_pytanie
więc skoro nie było wytrysku to przestań się stresować ;) bez tego nie zajdziesz w ciążę. nie martw się tak.

to czemu jeszcze nei mam okresu ;((((( petting mialam 8 a test zrobilam 27 a drugi wczorajj:((

Gość zadam_pytanie
bo niepotrzebnie się stresujesz. kiedy powinnaś dostać ten okres? w jaki dzień?

wlasnie nie wiem dokladnie:( 22 chyba lutego albo pare dni pozniej:( a dzis jest 2 marzec;(

Gość zadam_pytanie
a mogę wiedzieć ile masz lat? nie martw się tak.... bez wytrysku 'w środku ciebie' naprawdę nie zajdziesz w ciążę.

Gość lidincia
hahaha moja siostra mysli ze zaszla w ciaze bo siedziala chlopakowi na kolanach hahahah i tez sie jej spuznial okres :D:D

Gość ja kiedys po burzliwym
rozstaniu z chlopakiem mialam dostac okres 15 wrzesnia ale nie bylo.. zrobilam test negatywany... wiec sie uspokoilam(bylam u gina ale powiedziala mi ze macica nie powiekszona wiec ona jeszcze nic nie moze powiedziec) 15 pazdziernika dostalam:) uspokoj sie naprawde:) stres zmiana pogody to wszystko wplywa:) zobaczysz ze dostaniesz i bedziesz sie smiac z siebie ze sie tak balas;)

hmm a jeszcze dodam ze zrobiłam "bobo test" podobno te testy są bardzo dobre..