gosiakowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 co ja mam robic!!:( uprawialam tylko petting z chlopakiem ale zaczelam sie bac o ciaze spoznia mi sie okres i to bardzo!!!zrobilam dwa testy w dlugich odcinkach czasowych i wyszly negatywnie;( boje sie bardzo;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadam_pytanie Napisano Marzec 2, 2009 okres spóźnia ci się pewnie dlatego, że się stresujesz. skoro test wyszedł negatywnie to uspokój się, rozluźnij, a okres przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie bój się Napisano Marzec 2, 2009 okres na pewno spoznia Ci sie przez stres...jesli potrwa to dłuzej,zgłoś sie do gina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 a myslicie ze to ciązaa;((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadam_pytanie Napisano Marzec 2, 2009 jak może być ciąża skoro testy wyszły negatywnie? zamartwiasz się niepotrzebnie i dlatego nie masz okresu. od ilu dni już go nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupkaaaa Napisano Marzec 2, 2009 kobieto do ciazy TRZEBA WYTRYSKU W POCHWIE !!!!!!!!!!! I PENISA! nie masz oco sie martwić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 a jak zrobie trzeci tets i znow wyjdzie negatywnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eddesa Napisano Marzec 2, 2009 a zrob z 5 najlepiej:| durna jestes tyle ci powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupkaaa Napisano Marzec 2, 2009 Nie masz czego sie bać, od pettingu nie zachodzi w ciaze nawet jesli był plemnik na palcu, do zajsca w ciaze trzeba armie plemników... i musi to jakos dojsc do macicy a tylko dojdzie przez wytrysk.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadam_pytanie Napisano Marzec 2, 2009 dokładnie jak napisała poprzedniczka, aby zajść w ciążę potrzeba wytrysku do środka. sperma i te sprawy. jest co prawda jeszcze ten męski 'płyn, śluz' ale zawiera on jak coś małe ilości upośledzonych plemników, które nie są zdolne do zapłodnienia. w ciążę naprawdę nie można zajść tak łatwo jak się każdemu wydaję. ludzie latami starają się o dziecko i co? nie mają. nie martw się tak. a jak dalej będzie ci się spóźniał to idź do ginekologa, może po prostu masz jakąś infekcję czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 nie bylo nawet wytrysku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadam_pytanie Napisano Marzec 2, 2009 więc skoro nie było wytrysku to przestań się stresować ;) bez tego nie zajdziesz w ciążę. nie martw się tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 to czemu jeszcze nei mam okresu ;((((( petting mialam 8 a test zrobilam 27 a drugi wczorajj:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadam_pytanie Napisano Marzec 2, 2009 bo niepotrzebnie się stresujesz. kiedy powinnaś dostać ten okres? w jaki dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 wlasnie nie wiem dokladnie:( 22 chyba lutego albo pare dni pozniej:( a dzis jest 2 marzec;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadam_pytanie Napisano Marzec 2, 2009 a mogę wiedzieć ile masz lat? nie martw się tak.... bez wytrysku 'w środku ciebie' naprawdę nie zajdziesz w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lidincia Napisano Marzec 2, 2009 hahaha moja siostra mysli ze zaszla w ciaze bo siedziala chlopakowi na kolanach hahahah i tez sie jej spuznial okres :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedys po burzliwym Napisano Marzec 2, 2009 rozstaniu z chlopakiem mialam dostac okres 15 wrzesnia ale nie bylo.. zrobilam test negatywany... wiec sie uspokoilam(bylam u gina ale powiedziala mi ze macica nie powiekszona wiec ona jeszcze nic nie moze powiedziec) 15 pazdziernika dostalam:) uspokoj sie naprawde:) stres zmiana pogody to wszystko wplywa:) zobaczysz ze dostaniesz i bedziesz sie smiac z siebie ze sie tak balas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiakowa 0 Napisano Marzec 2, 2009 hmm a jeszcze dodam ze zrobiłam "bobo test" podobno te testy są bardzo dobre.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach