Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnnaaaaa

do jakiego stopnia potrafilyscie sie zaniedbac? chodzi o wyglad

Polecane posty

Gość innnnaaaaa

i co bylo powodem

Gość a ty do jakiego stopnia
zaniedbania doszlas???

Gość darkaaaaaaaa
jak mąż idzie pić (kilka dni)nie chce mi się życ i wtedy potrafię się nawet nie myć

ja doszedlem do wszystkich granic przyzwoitości, :P::P:P::P:P:P przyczyną była katastrofa lotnicza w 1911 i ponad 2 lata w buszu:P

Gość przez faceta
ja bede miec miejsce1 - nie jadlam schudlam wygladalam jak kij od mopa - wymioty na tle nerwowym o ile bylo czym - nie dbalam o siebie potrafilam dwa tyg sie nie byc wlosy tluste brudna isc spac brudna wstac w tych samych ciuchach chodzic miesiacami nie pranymi oczywiscie zero depilacji regulacji brwi zero wyjscia z domu

Gość Kaśka24
codziennie muje wlosy, jestem nienormalna, biore prysznic 2 razy dziennie..zawsze, a jak mam dola to spedzam tam pare godzin ryczac, to mnie uspokaja ale czesto mam niepomalowane paznokcie, i wlosy na nogach, szczegolnie, jak czekam zeby bylo dluzsze i zeby isc na wosk

Gość nhmhjmhj
ja kiedys tez sie tak zaniedbałam miałam 2 tyg wolnego i zostawił mnie facet. caly dzien chodziłam w pizamie, włosów nie myłam, nie depilowalam sie kąpac tez mi sie nie chciało, tragedia jednym slowem

Gość ulalalala
a ja przytyłam 5 kg..ale juz chudne na szczescie..a powod banalny..zaczełam zyc zyciem kazdej Polskiej kobiety a nie swoim:-)