Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

cień cienia kreski

Polecane posty

Gość jak myślicie

Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test (6 dni przed planowaną@) i był taki cień cienia drugiej kreski. Mąż nawet nie dostrzegł tej kreski ale ja jestem prawie pewna. Czy któraś tak miała?

Gość u mnie druga kreska
byla ledwo widoczna, wrecz myslalam, ze sobie ja wmawiam :) jednak byla tam :) jestem w ciazy

Jeżeli cień tam był to prawdopodobnie jesteś w ciąży. Proponuję jednak trochę cierpliwości i powtórzyć test za kilka dni ;)

Gość wezwijcie lekarza
taki "cień" u mnie ma teraz 3 latka :-)

Gość jak myślicie
:):):) Nie wytrzymam parę dni :( Muszę zrobić dzisiaj :) Ale mnie ucieszyłyście :) Oczywiście jeszcze zobaczymy :)

Jak nie możesz się doczekac to proponuję wybrać się do laboratorium na betę

Gość jak myślicie
Masz rację może jutro pójdę. Czy trzeba być na czczo?

Nie trzeba być na czczo. Możesz nawet dziś po południu zrobić jak masz jakieś otwarte laboratorium ;)

Gość zawerty
Wrzuć fotkę.ocenimy ten cień

tez mialam cien cienia ktory zobaczylam dopiero po 6 godzinach, maz mowil ze sobie wmawiam, nic nie widzial, teraz jestem w 12 tyg ciazy :)

Gość jak myślicie
Dzięki Achaja :) Może podejdę chociaż troszkę się boję... Zawerty nie mam fotki wyrzuciłam

ja 10dni po stosunku robiłam pierwszy test i był tylko ledwo dostrzegalny cień 6 dni później już wyraźniejsza kreska:-D

Gość jak myślicie
Ja widziałam takie zabarwienie w tym miejscu, gdzie powinna być druga kreska. Zobaczyłam ją gdzieś po 5 min. Potem już tyle czasu się wpatrywałam, że już wydawało mi się, że mieni mi się w oczach i widzę coś czego nie ma. Zbudziłam męża ale on nic nie widział, bo chyba zależało mu by wrócić do łóżka. Po pewnym czasi się wkurzyłam i wyrzuciłam test ale nie daje mi to spokoju.

Gość jak myślicie
U mnie też jest średnio 10 dni po stosunku. Nie wiem dokładnie, bo jest 10, 12 i 13 a nie wiem kiedy miałam dokładnie owulację.

Gość aniabionn
ciąża, ja robiłam tydzień przed planowaną @ i wyszła słabiutka kreska , prawie nikt nie widział ale jednak była , teraz 7 tydzień

Gość 5 minut po zrobieniu
nie nalezy brac pod uwage jesli zmieni sie wyglad testu. wtedy nie ma znaczenia czy pojawila sie kreska czy nie, 5 minut po zrobieniu testu sie po prostu nie czyta:O

u mnie tez byla ledwo widoczna druga kreska, myslalam, ze sobie ja wmawiam (robilam w dzien spodziewanej miesiaczki)

Gość kurcze blade a
u mnie dwie porządne kreski od razu...

Gość jak myślicie
w instrukcji testu było napisane, że wynik należy odczytywać po 5 minutach, a po 30 nie brać pod uwagę

Gość fizdzimizdzi
tez mialam słabo widoczna, prawie wcale jej nie bylo widac, zrobilam test i widzialam tylko jedna kreske, znajoma dopatrzyla sie dugiej. Ale trzeba sie bylo porzadnie przyjzec zeby ja zobaczyc... po dwoch tyg byly dwie bardzo wyrazne kreski

jak myslicie ja tez tak mialam:):) i zostawilam sobie test na pamiatke ale nie wiem po co bo teraz juz w ogole tej kreski nie widac ....a ten cien juz ma u mnie w brzusiu 9 tyg:D:D

Gość jak myślicie
Nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj. Nic :( Dzisiaj rano powtórzyłam znowu i też nic nie widać :(:(:( Ten, którym była prawie niewidoczna kreseczka był Pre-test, a wczoraj i dzisiaj Quick view. Chyba wczorajszy test był popsuty :( Buuuuu :(

Gość gggggggggg
a ja bym obstawiła ,że pre testu właśnie lepszy.U mnie też pre test pokazał taki cień a potem była już kreska.

tez widzialam taki cien i lipa nic z tego nie wyszlo chyba chcialam go widziec :(

Gość kurcze blade a
Quick view-pokazał mi od razu dwie kreski

u mnie ten cien cienia byl na bobo strumieniowym ktory jest najczulszy, na innych nie wychodzilo, dopiero po 4 dniach na pre tescie pojawil sie znowu cien kreski ale juz wyrazniejszy

Gość gggggggggg
powiedzcie mi w jakim celu wy robicie tak wcześnie test za testem?????????????????????????w celu wydania kasy????????????

Gość gggggggggg
ale nie szkoda wam pieniędzy?autorka zrobiła od wczoraj 3 testy a do @ tydzień.Ile jeszcze zrobi????

ja robilam zawsze jeden tydzien przed @, nastepnie 4 dni przed @ i pozniej juz w dniu @ dobrze ze staralam sie tylko 2 cykle. Kasy mi nie bylo zal