Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagnę cię

CZemu teraz tak dużo dojrzałych wiąże się z młodymi facetami?

Polecane posty

Gość Zagnę cię

Takie związki typu 40stka i 28 latek czy 31latek są bardzo częste

Gość bo te młode ciasteczka
są super!

Gość la carniteczk
ładnie nazwane... dojrzale... to stare dupy sa, a chloptasie nie ma ją kieszonkowego :P

Gość bo sa zajebisci w łozku
maja fantazje i chce im sie jeszcze zyc a nie perdziec w fotell przed tv i dvd

Gość dokładnie

Gość mozart
pary takie jak 40-latka i 31-latek sa siebie warci. jednym słowem sa żałośni

Duzo kobiet uwielbia SPONSORING :D Stad takie powiazania młodych siks z dojrzałymi facetami

bo starszy partner staje się wampirem energetycznym i wysysa energie z młodego dawcy energii vis vitalis.

Gość nana01
mozart-zazdroscisz?? a moze sam jestes tak zalosny,ze nikt ciebie nie chce?? zasrany, zasciankowy Polaczek!!

Po co sie czepiac? Jesli zainteresowanym pasuje to ki czort wam do tego ,:p a niech sobie uzywaja widac nawiazuja wymiane"towarowa" i o jesli pasuje to nic tu po gadaniu postronnych :p

Gość czytać nie umiecie
w temacie pytano o starsze kobiety i młodych facetow a nie odwrotnie

Gość no bo tak to jest
ja mam młodszego jest zajebiscie oczywiscie biorac poprawke na zachowania wynikajace z wieku ,zamieniłam na lodszy model i nie załuje czuje ze zyje ,kiedys sie to skonczy ale zycie mam jedno takto miałam cos w rodzaju gropbowca z zywynm truchłem w srodku po d tytułem stary"33 letni maż który sie zachowywał jakby miał 66

Gość to chyba ty nie umiesz czytac

Gość wiesniaki kiweisnia
odpowiadam na pytanie zasadnicze: BO STARE DUPY CZUJO ZE IM SIE CZAS KONCZY I CHCA SIE JESZCZE WYRUCHAC POKI MOGO :)

Gość bo to jest tak
młode siury leca tylko na kasę wiec wybieraja starych grzybow, dojrzałe kobiety maja w d.pie czyjąś kase , bo maja swoja wiec biora od życia to co najlepsze!

Czesto jest ak ze duzo kobiet wiazac sie z młodszymi facetami po prostu idzie na łatwizne starszy ma duze wymagania i po prostu wiele kobiet nie umie im sprostac Wiec wybieraja młodych szczylów ,a najlepiej takich co to duzo pytan nie zadaja i maja ponad 18 cm w spodniach :D

Gość pisze w temacie
jak byk- z młodymi facetami

Gość sierra leone
zalosne pacany....istnieje soc takiego jak milosc, ktora nie liczy sie z wiekiem..a roznica do 10 lat to nie przepasc czy to jest starsza kobieta, czy starszy mezczyzna.. a zycie jest krotkie...czesto tez ci mlodsi faceci maja wiecej do powiedzenia niz starsi o 10 lat, ktorym w glowie tylko kapcie i TV z puszka piwa w rece..a ich fiutka nie widac zza brzucha piwnego..( ps.nie uogolniam)

Gość no bo tak to jest
moze i maja wymagania ale gowno soba reprezentuja ,dlatego dla odmiany wiaza sie z mlodszymi laksami bo one o nic nie pytaja i tak kołko sie zamyka

Gość vxcvxc
Jak starszy facet bierze sikse, to jest wg was niedorzajly Jak starsza babka bierze mlodego faceta, to bierze z zycia co najlepsze i nie ma sie czego czepiac macie fajne myslenie

Gość no bo tak to jest
no sierra o to mi dokładnie chodziło

Gość OdrobinekMad
Ja mysle ze to bardzo pasuje, mlode kobiety ida za starszymy facetami, starsze faceci chca mlodszych kobiet, zostaly starsze kobiety i mlode faceci, co im zostalo robic :)

Naprawdę jest na odwrót... niby ktore?? to odpowiedniki Pazury Marcinkiewicza

starsze panie wiążą się z młodszymi bo: młody facet jest jak flet, stroić nie potrzeba, a sztywny i gra od jednego dmucha. Starszy facet, to jak skrzypce, stroisz, stroisz, a to smyczek się złanie, a to struna pęknie, a jak przyjdzie do grania, to partnerka z nudów uśnie. Ot i cała prawda.

Gość aha i ach
I po co to roztrząsać w nieskończoność i czytać głupie bluzgi ze strony myslacych poprawnie? :P Może zabrońcie niebieskookim wiązać się z piwnookimi, bo to gen recesywny i zanika, niedługo niebieskookich nie będzie. :P Jak się zakocham w młodszym z wzajemnością, to z nim będę i nikomu nic do tego.

Gość sisis
jestem z 8 lat mlodszym....nie dla seksu,bo dla mnie to nie jest i nie bylo najwazniejsze, ale dlatego,ze go kocham i nigdy w zyciu nikogo tak bardzo nie kochalam.to on ma wieksze potrzeby seksualne niz ja, ale sie dogadujemy:) -mam 34 lata.I prosze was, nie mowcie mi,ze mnie zostawi dla mlodszej niedlugo, bo to samo moglabym powiedziec kazdemu z was, ktorzy sa w zwiazku..

Gość kilaneczkkkjka
sisis Ty mzoe nie jestes z nim dla sesku,ale on na pewno :-) A jezli nei uprawiacie seks lub bardzo rzadko,to cos nei tak z nim ;-)

Gość sisis
kilaneczka....gdyby byl ze mna tylko dla seksu, to nie wytrzymalby 5 lat..a dlaczego niby ma byc z nim cos nie tak?? a czy znasz takie slowo jak MILOSC??? bo jak nie, to mi cie szkoda:(