Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doradczyni89

jak to jest z ta ciaza?

Polecane posty

kochałam sie z chlopakiem 20 lutego.. to był stosunek przerywany.. bez wytrysku,. dwa dni potem miałam owulacje... mierze temp w pochwie kilka cykil,,, temo była okej ale dzis i wczoraj wynosi 37,1C a jutro ma byc@ ... co myslicie o tym??

ja się z tą temperaturą nie orientuję za bardzo, ale myślę, że z powodzeniem na ten temat znajdziesz coś w internecie :) pozdr 🖐️

Gość tayas
hej, mam pytanko troche mnie tak naszlo... otoz powiekszylo mi sie podbrzusze i jest napiete od jakiegos czasu, poza tym nie mam zadnych objawow typu wymioty nudnosci czy czestego odd.moczu itd, od mozliwosc zajscia mialam juz 4 okresy i 3 testy negatywne...moze to wynik zlej diety ale ...tak mi jakos to po glowie chodzi...czy to mozliwe???

gdyby po wyrywkowych pomiarach dało się cokolwiek powiedzieć, to producenci testów splajtowaliby ;)

Na pomiarach temperatury to ja się nie znam, natomiast wziąwszy pod uwagę dwa fakty , a mianowicie: że stosunek przerywany to żadna antykoncepcja oraz długość życia plemnika w sprzyjającym środowisku to zdecydowanie możesz być w ciąży.

stosunek przerywany trudno nazwać metodą antykoncepcji.daję Ci szanse 50 na 50 bo zanim dojdzie do wytrysku to w substancji,która wypływa z członka są plemniki zdatne do połączenia się z Twoją komorką jajową.Dlaczego nie używacie prezerwatywy?nie łykasz hormonów?

Gość chyba mozna ci gratulowac
ciazy podwyzszona temp w ok 37 swiadczy o ciazy

tayas mam podobnie do Ciebie tyle że u mnie minęły dwa okresy i różne rzeczy sobie wmawiam, a jestem już po dwóch testach negatywnych :P zastanawiam się nad zrobieniem bety hcg dla świętego spokoju :)

Gość tayas
ja tez sobie wmawialam niezle ...wariowalam prawie no ale w koncu przyszedl 4 okres i sobie mysle ze jest ok...a teraz ten brzuch i wszytsko wraca ..................

ja myślę, że u mnie też to może tak trwać długo :( a nie myślałaś żeby betę zrobić ?? to już jest w zasadzie 99,999999999...% pewność jak jest ??