Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhihihihihihihihhhhhh

KSIĄŻKI EROTYCZNE

Polecane posty

Gość gość
o też miałam pisać o After, moim zdaniem jedna z lepszych, jakie się ostatnio ukazały. Na pewno warto po nią sięgnąć. Myślę, że się nie zawiedziecie.

Gość kartuska
A ja rzucę trochę z innej beczki pewnie większość z was czytała greya i temu podobne ksiąki to teraz wam ciężko znaleźć coś dobrego tak jak mi. Proponuję przerzucić się na opowiadanie erotyczne :D ja tak zrobiłam i jest meeeega fajnie a jak przyjemnie :D Zajrzyjcie np tutaj: myslibezcenzury.blox.pl to fajny blog z cieakawymi opowiadankami. :) Czasem na książkę nie ma czasu a takie opowiadanie można przeczytać i umilić sobie wieczór ;d

Gość gość
Natasha Walker Tajemnice Emmy Są dwie częsci na chomiku Lynn Cherrie Do szaleństwa

Gość stylowakotka
Faktycznie! blog mysli bez cenzury jest BOSKI ;) czytują go coraz częściej co najbardziej mi się podoba? jest meeeega prawdziwy to jest właśnie super ;)

Gość Aśka98
Ja polecam ebooka "Madame and Whisky" można ją ściągnąć zarówno z google books jak i Appla.

Gość Kadr Afekt
A ja osobiście polecam blog www.kadrafekt.pl Relacje Emocje Surrealizm Treści dla kobiet pisane wierszem ..Słyszysz słowa, widzisz ich kontury czujesz ich ciepło, słyszysz głos co do ciebie mówi. Gdzieś do głębi, do najgłębszej części w tym momencie powiew wiatru dotyka twoje piersi. I widzisz jak słońce wschodzić zaczyna, czujesz wilgoć w powietrzu, prędkość ruchu, klimat. Fontanny czujesz jak Cię skrapiają, zaczynasz słyszeć muzykę gdzieś w tle graną. Na niebo nakłada się kolor czerwieni rozciągając, jesteś coraz bliżej, coraz bardziej mokre masz ciało.

Gość gość
Polecam m.in. Trudne życie seksoholika - e-book, autor W. Tadkowski. Może trochę nieporadnie napisane, ale bardzo autentyczne. Sek normalny - ze szczegółami.

Gość Omg

Nie rozumiem jednej rzeczy, przeczytałam multum książek #erotycznych, dark romance czy nawet sam romans, dlaczego z nas bab zawsze robi się perwrsyjne, napalone, głupie i durne ...ki w tych książkach? Z naciskiem na "głupie ...ki"? W każdej książce ten sam schemat, on jej pragnie a ona (oczywiście) rzuca się na niego jak ponton na rzekę no ku**a....