Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina88888

czy to ciąża??

Polecane posty

Gość mazzzzzzzia
Witam prosze o pomoc poniewaz mam pewne objawy tylko teraz nie wiem czy to ciaza czy zbyt duza ilosc prolaktyny? 6 pazdziernika spalismy z narzeczonym bez zabezpieczen,21 pazdziernika 4 dni za szybko dostalam okres gdzie pierwsze 4 dni to byl ciemnobrazowy sluz ktory pozniej zmienil sie w miesiaczke mniej obfita niz zwykle.czesto miewam migrene ktorej wczesniej nie posiadalam,do tego mam wydzieline z piersi od tygodnia,z poczatku byla przezroczysta teraz jest mleczna,wydziela sie nie koniecznie tylko pod dotykiem piersi,z pochwy wydziela sie sluz koloru bialego gestego, slizgi, bole czeste podbrzusza,zgaga i wzdecia dosc czeste. rok temu odstawilam depo pro vera zastrzyki antykoncepcyjne.

Gość mazzzzzzzzzia
dodam tylko ze 3 tyg pozniej robilam test ciazowy nie wykazal drugiej kreski,czyli wynik ujemny.

Gość krzysia 55
witam dziewczyny planuję dzidzię i właśnie mi się spóźnia okres już 3 dni a mi przez 25 lat nigdy się nie spóźnił nawet o dzień no i zrobiłam test właśnie 3 dni po planowanym okresie no i wyszedł negatywny czy to może być jednak ciąża????(mimo negatywnych wyników)

Gość angiii
ja robilam test, bo z mezem lanowalismy dzidziusia no i wyszlo, ze nie wyrzucilam test do kosza, a maz mowi tak od razu idz go wyjmij i zobacz jeszcze raz.., pojawila sie druga rozowa kreseczka,ale malo wyrazna... no to polecialam po drugi test, wyszlo, ze nie... no tp pojechalam po 3 i znowu wyszla ta druga rozowa kreseczka, ale slabiutka...nie wiedzialam co mam myslec... po 3 dniach dostalam okres wiec ciazy nie bylam. poszlam do ginekologa... zrobilam sobie badanie cytologiczne i wyszly zle wyniki... pobrali mi wycinki z szyjki macicy i czekam na kolejne wyniki... 3majcie kciuki pozdrawiam