Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagga26

Niekapek ze słomką - lepszy będzie z uchwytami czy bez?

Polecane posty

Gość gagga26

Pytam poniewaz na allegro znalazłam dwa /nuby/- większy 366ml bez uchwytów i 240 z uchwytami, dziecko ma 13 miesięcy

Gość nikoy
lepszy z uchwytami bo dziecko samo bedzie piło i łatwiej mu złapać

moja pije tym bez uchwytów odkąd miała jakies 12 mies i nie miała problemów z używaniem go.. a w maju konczy 2 lata i nie rozstaje sie z bidonem :D przez rok wyeksploatowała juz 3 sztuki :D :D :D

Gość moja pije z uchwytami14 miesi
ęcy),ale jak jej podam bez, też umie sobie poradzić.Kwestia wprawy, zacznij z uchwytami.

a mój za ch... nie nauczy się pić sam ani z butelki ani z bidona ani z kubka niekapka! ręce mi opadają! nie przechyli butelki i już! jedynie przez słomkę pije z kartonika! ale już bidonem ze słomką rzuca! co ja z nim mam........ eh :-(

Jesli kupisz mu kubek z uchwytami to bedziesz go potem uczyc od nowa, od początku jak trzymac normalny kubek. Dwa razy nauka trzymania kubka :-0 Tak wiec kup mu lepiej bez uchwytów, jak dla starszych dzieci - nauczy się raz-dwa. I wcale nie bedzie mu trudno trzymac. Moja nigdy nie miala żadnego kubka z uchwytami. Najpierw jeszcze dawno temu zaczela trzymać oburącz butelke z mlekiem, potem chwycila tak samo kubek i teraz (ma 16 mies.) trzyma kubek o srednicy normalnej szklanki, bez problemu.