Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfge

nie umiem rozmawiac

Polecane posty

Gość rfge

kurde mam dziwny problem...jestem strasznie skryta w sobie.o wielu sprawach jest mi trudno rozmawiac... najbardziej trapi mne pytanie,czy moj facet kiedys juz spal z jakas dziewczyna. wspolzyjemy ze soba,owszem,ale nie wiem czy mial kogos przede mna ... jak o to tak deliktanie zapytac;p

Gość ffffffffffutyb
wprost

Gość Spis tematów
nie rozumiem jak można iśc z kimś do łóżka nie znając jego przeszłości seksualnej :O:O:O:O

Gość rfge
ja tez :| ale u mnie w domu nigdy nie poruszalo sie takich tematow, tyle co nagadalam sie z kolezankami...moze tu lezy przyczyna...nie wiem,ale jakos sie nie moge przelamac i go zapytac

Gość eM.
To powiedz mu dokladnie to samo, co tutaj napisalas: ze masz wazne pytanie, tylko sie wstydzisz itp. Przytul sie do Niego i zapytaj. To moze sie wydawac straszne, ale jak np. sie w niego wtulisz i nie bedzie widzial Twojej twarzy, to bedzie prostsze :)

Gość rfge
dziekuej eM za w sumie jedyna adekwatna do pytania odpowiedz ;p w sumie faktycznie tak zrobie, ale bez tego ze sie wstydze bo bedzie mi jeszcze gorzej :)

"nie rozumiem jak można iśc z kimś do łóżka nie znając jego przeszłości seksualnej" a ja bardziej nie rozumiem, jak można umieć rozkładać przed facetem nogi na za piętnaście trzecia, a nie umieć z nim rozmawiać o zwykłych natruralnych rzeczach

Moja rada jest taka, żebys o nic nigdy nie pytała. Jesli jest dobrze , niech tak zostanie.Pytania o przeszłość moga wszystko zbabrac pomiedzy wami. Po co ci taka wiedza?