Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie młodamama17

ciąża??!! Czy to możliwę???

Polecane posty

witam ! Nie wiem od czego zacząć.. Mam 17 lat 31 Grudnia miałam dzień owulacji.. i tak że w ten dzień kochałam się parę razy z chłopakiem bez zabezpieczenia.. wiem że to nie odpowiedzialne.. Dostałam okres normalnie nie spóźniał sie.. był bardzo bolesny.. w Lutym tak że dostałam okres.. Miałam 4 dni.. potem dzień przerwy znowu 2 dni okresu :( okres skończył mi się 22 lutego.. i dzisiaj z pochwy zaczeła mi leieć dziwna ciemno brązowa wydzielina :(:( nie mam pojęcia dla czego.. mierzyłam sobie tak że temperature pochwy.. i cały czas codziennie jest 37,1-37,3 stopnie... Jutro kupie test.. strasznie się boję.. proszę o jakieś rady i o ocenę sytuacji

Gość asdfghjklkhjfdresdft
a może byś tak najpierw wziela odpowiedzialnosc za swoje zycie a potem brała sie za seks? 17 lat to chyba troche za wczesnie.

kochałaś się w dni płodne - i to kilka razy - to chyba chcesz być w ciąży - co nie? pytanie tylko czego ty się boisz? porodu?

chyba naj bardzie porodu :( wiem że mam 17 lat.. ale jestem 3 lata z kochającym mężczyzna.. zastanawia mnie tylko fakt.. czy jeżeli miałam okres to mogę być w ciąży???

Gość eM.
Ja bym poszla do ginekologa, zwlaszcza, ze mialas 2 miesiaczki. Moze to byc zwiazane z jakims zakazeniem sluzowki macicy a nie z ciaza.

Gość a ja myśle że to raczej poroni
poronienie mogło być a nie okres....