Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walka Z E-Wiatrakami

Gra komputerowa - problem techiczno-psychiczny

Polecane posty

Witam 🖐️! Walczę od paru dni z grą komputerową i wiem, że następne nasze spotkanie skończy się dla mnie w zakładzie zamkniętym!!! Otóż - kupiłam dodatek do gry ••• należy go zainstalować mając grę główną w komputerze ••• Tak robię, wszystko jest O.K., ale... na koniec nie mogę zainstalować dodatku, ponieważ pokazuje mi, że: "Gra główna jest źle zainstalowana lub wcale i należy ją jeszcze raz zainstalować" To, co mam zrobić, jeśli nie działa mi STACJA DYSKÓW, miała problemy, zrobiłam więc kopię płyty i odtwarzam ją przez DEAMON. Nie mogę więc włożyć oryginalnej płyty i zainstalować raz jeszcze grę! Co zrobić? Kto wie czy przez Internet mogę ten plik instalacyjny ściągnąć do oryginalnej gry? Czy da się zrobić cokolwiek, żeby zainstalować na nowo grę (ustawienia i archiwa zostają zawsze na komputerze, ale samą grę należy zainstalować ponownie). Z góry dzięki... 🖐️

Ja wiem, że to nie o seksie, rozprawiczaniu, ciążach czy opluwaniu innych ;), ale może ktoś jednak wie i przynajmniej napisze, gdzie szukać pomocy, gdzie szukać tej płyty "nie płyty" instalacyjnej?

Gość a jak zrobiłas kopię
skoro cdrom nie działa :D zresztą ściągnij sobie scrackowana z sieci i będziesz miec bez pieprzenia się z cd-romami wkladaniem oryginałów itd

Czytanie ze zrozumieniem ;). Kopia od razu, ponieważ to już 2 uszkodzony CDROM i żeby tym razem nie stracić wszystkiego zrobiliśmy kopie gier. Jeśli ściągnę z sieci - to będzie działało na oryginalnych ustawieniach? I na kodzie podamy przy oryginalnej płycie?

Gość napisz tytuł i wszystko
jakoś bardziej logicznie i w punktach :P bo dyskietka to nie cd-rom :P