Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9alam

Nie mogę już patrzeć na swoje dziecko!

Polecane posty

Gość lora28 to po co sie
jeszcze bardziej dołujesz takimi tematami?:o

Gość nie cierpiąca bólu
lora , strasznie mi przykro ... mnie strasznie wnerwiają takie tematy - na swiecie tyle kobiet przezywa napawde ciezkie chwile , drżac o zdrowie swoich chorych dzieci , albo tak jak lora - która pewnie dała by dużo oby tylko jej dzieciątko urodzilo sie zdrowe i nawet niech bedzie najbrzydsze na swiecie - będzie jej kochane wyczekiwane, upragnione, zdrowe ...

lora28 - a ja ściskam kciuki i mocno wierzę że ktoś się pomylił i wsyzstko dobrze się zakończy. Będę o was gorąco myślała każdego dnia i napisz proszę gdzieś co u was, może akurat przeczytam trzymaj się!

Gość ty jestes walnieta na maxa
napewno masz 20 lat i siano w glowie ...ojciec nie wie ze jest ojcem,ty sie zastanawiasz co ludzie na ulicy pomysla....ty patologio chodzaca gowniaro szkoda mi twojego dziecka !!! bo matke ma wyrodna na sto procent ,tak na sto procent nie nadajesz sie ani na matke ani na nikogo....walnij sie w ten maly mozg!!!

Gość aagata----
Dziecko sie cieszy ze przyszlo na swiat, a ty mu chcesz wszystko popsuc i zniszczyc mu dziecinstwo. Idz sama do psychologa bo pewnie masz problem ze soba, moze masz depresje poporodowa i wszytsko widzisz na brzydko. Moze Twoje dziecko osiognie w przyszlosci bardzo wiele, zazwyczaj zycie bywa bardzo przewrotne.

Gość albo to prowokacja......
albo autorka jest typowym przykładem tępaka pod każdym względem... pewnie z trudem skończyłaś zawodówkę, co?

Gość jenyyyyyyyyy
a po co se brzydkiego meza wziełas???

Gość wy tez nie jestescie
lepsze skoro sie dajecie nabierac na taka prowokacje, myślcie troche!!!!!!!!!!!!

Gość jak narazie oki
tak czaem jest ze sie zakochasz i nie myslisz jakie dzieci z tego będąmoge ci tylko powiedziec że pewie wyrośnie z tego i wyładnieje

Gość ghghghghghgh
Dziewczyno a może Ty masz depresję poporodową, co? Czasami taka depresja utrzymuje się latami po urodzeniu dziecka. Więc jeśli nie ściemniasz to udaj się do lekarza..bo tylko dziecko ucierpi na Twojej złej kondycji psychicznej.

Gość szybka
ja 40 lat słysze od swojej matki:szkoda ze nie jastes taka jak ja- nie nawidzę jej za to

Gość 9alam
teraz daje duupy na dworcu bo ja tez mam niewyjsciowa twarz.

Ja się nie mogę doczekac mojego dziecka. Obojętnie czy będzie brzydkie czy ładne, czy chłopczyk czy dziewczynka będę je kochać najbardziej na świecie. Już je kocham. Jak można takie bzdury pisać, że nienawidzisz dziecka bo jest brzydkie????????? Żeby cię kiedyś za te bezmyślne słowa życie nie pokarało.

Gość szybka
9alam nie powinna być matką

moja koleżanka miała takie brzydkie dziecko rodzice prześliczni oboje, matka modelka, a dziecko.. szkaradzieństwo przeraźliwie chude, rude, piegowate, zawsze obcięte króciutko (dziewczynka) bo miała takie rzadkie włosy.. teraz ma 18 lat i jest najłdniejszą laską na osiedlu od chłopaków nie może się odgonić zaczęła się zmieniać, jak miała gdzieś 10-11 lat..

Gość ghghghghghgh
9ALAM...farmazony gadasz..jeśli naprawdę jesteś matką, to mogę tylko współczuc Twojemu dziecku ;|

Gość ja jestem szkaradna
ale moi rodzice zawsze uwazali mnie za najpiekniejsza :) wspolczuje Twojemu synowi :(

Gość sarna123
Do autorki: Wyobraź sobie, że moja bratowa b. pragnęła dziewczynki i urodziła synka z..... Downem. Doceń to, że masz zdrowe dziecko. Mój syn też ma odstające uszy i nie robię z tego problemu. Za kilka lat zrobimy zabieg i po sprawie :-) Jako noworodek nie był zbyt urodziwy, ale za to teraz jest cudny. Do szybkiej: A jaka jest twoja matka, że tak Ci dokucza? O co chodzi kochana?

Gość neneneneneiki
mam 39 lat urodzilam sie z rozszczepem kregoslupa ale moja matka ani mnie nie oddala ani nie wyrzucila.opiekowala sie i opiekuje mna jak potrafi!i pewnie tez marzyla jak kazda normalna[powtarzam NORMALNA]kobieta o zdrowym pieknym dziecku.ale pogodzila sie z tym ze nie ma zdrowej corki ktora da jej wnuki!wiec zamilknij kobieto i sie nie odzywaj!ciesz sie tym co masz!

Gość szybka
wejdź na dyskusję ogólna temat -apodyktyczna matka-zapraszam

Gość szybka
do sarny to wyżej

Gość nieneieneieneki
no i poszla juz autorka

Gość Mam ruda bladą córkę
Dla mnie jest najpiękniejsza na swiecie jest delikatna ma błękitne oczy przekorny charakterek przytula sie jest superrrrrrrrrrrrr Ty porostu nie kochasz mężą dlatego irytuje Cie ze dziecko jest takie jak On Ale wiesz dzieci są NASZE mimio niesnasek miedzy dorosłymi ,małożomkami RUDE DZIECKO TEZ JEST OK TAKIE DZIECI SA CWANE ZDOLNE I TWARDO STOJA NA ZIEMI CIESZ SIE:))))))))))))))))))))))))))

Gość nieneieneieneki
10000%prawdy!=]