Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalera

Ładne?

Polecane posty

Dziewczyny! Dajcie linki do jakichs ciekawych butów, bo mi przyjdzie czubasy kupic :-).

chyba jednak obchodzi ją zdanie innych skoro zapytała na forum o opinię. zaznaczam, że nigdzie nie było adnotacji: "katowiczankaa proszona o niewypowiadanie się" :P lempira --> zobacz w ryłko. tam mają ciekawe buty z okrągłymi noskami.

Gość Te które
pokazałaś sunflowerka mają ładny "krój", ale ta ozdoba jest wg mnie straszna. Tak jak mowilas- wedlug gustu.

Gość Kiedyś były takie
broszki z cekinów. Strasznie dawno. Jedna z nich to chyba na tym bucie się zatrzymała ;-).

Gość A ja uwazam
monemi jak ktos ma rozmiar 35 to stopa i tak wyglada na mała. Twoj buty ladne, ale nigdy bym nie zalozyla do slubu z odkrytm palcem, a te z poprzedniego linku z ta brochą paskudne wg mnie, a udają eleganckie.

Gość A ja uwazam
sunflowerka przepraszam, ze tak napisalam, ponioslo mnie ;-). Wiadomo, ze t kwestia gustu i na pewno bedziesz ldanie w nich wygladac, ale mnie sie nie podobaja, i to bardzo, a najbardziej ta (wg mnie tandetna cekinowa brocha). urwj ją ;-)

Gość lkhlkj
buty przepaskudne, zaproszenia bardzo ładne

Gość manika2292929
a mam taki epytanie.,.. czy myslicie ze pasuje póść do kościoła w odkrytych palcach?;) ... tzn. chodzi mi o buty białe do sukni ślubnej tylko, zeby koniuszki palców były odkryte?...