Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredroo

Co w waszych oczach dyskryminuje dziewczyne?

Polecane posty

Po pierwsze jestem juz starsza kobieta i moja skleroza oraz brak składnego myslenia sprawiły, że sie omyliłam i wprawiłam niczym moja sztuczna szczeke nie w ten kubełek, czyli nie w ten topik. Sorki, bo sie obraże i juz niczego nie doradzę.:(

Gość Fredroo
Może, moja kuzynka kupila tam takie lupoki, z promocji ze zal.pl but musi wygladac naprawde fajnie, nie wazne jaka cena.

Gość Adulec
ja zawsze sie wyglupiam z moim facetem i zawsze zachowujemy sie bardzo glosno, w domu, w viproomie w cynie, mam w dupie takich gamoni jak ty, ktorzy lubia niesmaile panienki musisz wiedziec, ze pieniadze daja pewnosc siebie i nie znajdziesz laski drogo, dobrze ubranej i niewinnej, ahahaha zapomnij Nikczemniku

Fredoo kijowo i w sobote i wczoraj mimo iz mialam buty za ponad 300zl:( :P

Gość twoje sloneczko...
na plus u faceta: zadbany i czysty penis, olej w glowie, umiar we wszystkim i duzo samokrytyki>>>

Gość płatek śniegu na pustyni Gobi
Zęby mam białe, taki dar od Matki Natury :P:P:P setunia - jeszcze nie rzuciła całkiem, ale mocno ograniczyła i pali tylko w momentach silnej eksyctacji o zabarwieniu negatywnym ;) Siłą woli rzuca, bez Nikorettów i innych poodbnych wynalazków :) Ruskaja, ja też kupuje w CCC i Deichmanie, plus te papierochy = w życiu sobie chłopa nie znajdę :D :O :(:(:(

A ja uwielbiam buciki z przeceny, no cóz normalka u starszych kobiet. Moje buty z przecenki sa jak dla mnie superowe.

Gość Fredroo
Adulec przestan piepszyc i na temat pisz. kogo obchodzi co ty robisz z facetem? jestes niedowartosciowana? Jak w kinie podczas filmu zajebiscie piejesz to robisz wioche i my meny tak nie lubimy bo wstyd.

słoneczko, czyli najpierw obwąchujemy penisy??? :D

Gość Fredroo
Moga byc z przeceny...... ale musza wedlug mnie (przynajmniej) dobrze wygladac.

Ja też kupuję w Deichmanie i w CCC bo akurat mam w tym samym cetrum handlowym. A że moje stópki ne są zgrabne ani malutkie to w Deichmanie zqwsze coś znajdę

Gość twoje sloneczko...
oj czasem to nie byłby glupi pomysl z tym obwachiwaniem :)

Platek od tamtego momentu nie zaciagnelam sie fajka ani razu;)

Gość Adulec
kino to nie teatr sztywny jestes :/ a ja lubie jak w kinie wszyscy sie smieja, albo naraz krzycza o boze

Gość Fredroo
Adules, ja rozumiem ze tych kryterow nie spelnialas jak spotkalas swojego faceta. jednak sa takie dziewczyny i nie znajdziesz laski drogo, dobrze ubranej i niewinnej, ahahaha

Gość Adulec
a z tymi butami, to wiem o czym piszesz bo mam tak samo, ale ze wszystkim, nie tylko z butami nie mozna smierdziec tandeta, musi smierdziec pieniadzem

setunia, sorrki, ja chyba temacie - jak długo już nie palisz? :) No i wielki szacun oczywiście :D i kwiatek w dowód uznania -> 🌼

Gość Fredroo
nie jestem sztywny, ale jak widze jak jakasz plebejuszka nie umi sie zachowac do sytuacji to ... pozatym sama napisalas ze w kinie wszedzie jestescie glosno ;d

miało być "ja chyba nie w temacie" zjadło mi dwa wyrazy :O

Gość Adulec
;) wiesz kazdy ma inne potrzeby, ja jestem z mezczyzna, ktory mnie kocha, taka jaka, jestem nikt nie powinien starac sie dopasowac, tylko poprostu trafic na wlasciwa osobe, ktora pokocha zalety i zaakceptuje wady

Gość Fredroo
Oczywiscie to jest tylko moje zdanie.

Gość llllllllllllllllllllllllllll
poległam :D koleś nie odróżnia dyskryminacji od dyskwalifikacji, ale butki za 30 zł od tych za 60 już tak :D oto przykład materialisty w praktyce :P ps.. następne butki kup se troche tańsze, a za resztę nabądź słownik :O

Gość Fredroo
100% racji ;**** zgadzam sięęęęęę

Gość Fredroo
ej laski a jak loda robilyscie to mial kiedys nie umytego i smierdzialo moczem?

Gość Fredroo
xD :P:D

Gość Adulec
plebejuszka ??? nie wydaję mi się ale dla ciebie mogę być nawet czerwonym kapturkiem Myślę, że masz kompleks, jak wiekszosc polaczkow skryci, zakompleksieni, udajacy Bog wie kogo, sraja wyzej niz dupy maja, przerost formy nad trescią Ja uwazam, ze owszem trzeba miec kulture, trzeba umiec sie zachowac, postepowac z klasa, ale tez umiec sie wyluzowac i szaleć, i potrafić być baaaaaardzo przyziemnym. To sztuka. Kocham takich ludzi... Sztywne nadęte bufony --> go HOME!!! to taki typwoy syndrom nowobogakich, ktorzy mysla, ze juz pana boga za nogi chwycili, arystokracja..........

Gość twoje sloneczko...
miał, ale do loda nie doszlo z wiadomych powodów, do kolejnej randki tez nie... Za to buty i ubranie miał bez zarzutu:)