Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też mi sie tak wydaje

Pytanie o allegro-mam czekać na maila o wygranej aukcji od sprzedawcy czy od

Polecane posty

razu mogę zrobic przelew?Wydaje mi sie,że takiego maila powinnam dostać automatycznie,ale nie przychodzi,a ja jutro będę na mieście i od razu zrobiłabym przelew,tylko czy to bezpieczne,nie będzie potem żadnego problemu???

Gość tylko ten jeden
czekaj na maila o wygranej aukcji-bo moze sie okazac ze nie ty wygrałas

Tzn była to oferta kup teraz no i na stronie przedmiotu jest,że ja kupuję

Podnoszę,bo dalej nie dostałam tego maila

Gość dziwne dziwne
Ale maila od Allegro z danymi sprzedawcy otrzymujesz od razu po zakupie... dziwne że jeszcze go nie masz. A sprzedawcy nie zawsze wysyłają jeszcze indywidualnie od siebie.

Gość na pewno dostałaś od allegro
maila z danymi sprzedawcy i informacją o wygranej aukcji, więc spokojnie możesz zapłacić na podany nr konta, a jak masz wątpliwości to sama napisz albo zadzwoń do sprzedawcy

Dostałam od allegro tylko to,że kupiłam to i to i że wybrałam sposób dostawy,był tam tez adres,ale bez numeru konta-znalazłam go później w danych na stronie sprzedawcy.Właśnie dziwi mnie to,że nie dostałam maila od sprzedawcy,to chyba automatycznie przychodzi,że gratuluje wygranej itp.Ale ta osoba dopiero jedną rzecz sprzedała więc moze jeszcze się na tym nie rozumie dobrze

Gość dziwne dziwne
Nie przychodzi automatycznie od każdego sprzedawcy. Na 100% dostajesz tylko od Allegro, a czy sprzedawca wyśle to już różnie, ja po większości zakupów nie dostałam nic bezpośrednio od sprzedającego.

A ten od allegro powinien zawierać nr konta czy samemu sie go szuka??

Gość dziwne dziwne
Zwykle tak, bo w tym mailu z Allegro jest właśnie informacja od sprzedającego z adresem, numerem konta itd. Ale skoro to nowy sprzedający to byc może jeszcze tej informacji nie umieścił z jakichś powodów, dlatego jeżeli ma ten numer na stronie to przelewaj bo możesz się maila nie doczekać ;) A jak masz wątpliwości, to zadzwoń po prostu.

nie zawsze jest nr. konta podany w tym mailu automatycznym z Allegro, ale i tak pisze w tym mailu jak byk że masz się skontaktowac ze sprzedającym mailowo lub telefonicznie, sprzedawca sam sie z toba nie skontaktuje, to twoja brocha

Dotąd zawsze sie kontaktowali,żeby np potwierdzić adres do wysyłki.CHyba rzeczywiście zadzwonię