Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieczka

w jakim wieku wasze dzieci poszly pierwszy raz do kina??

Polecane posty

jeszcze jedno pytanko mam, jak w temacie. planuje niedlugo isc z moja corcia ale nie wiem cy nie jest jeszcze za mala na takie atrakcje. Lubi bajki ale tylko wybrane, niektore nawet fajne co mi sie podobaja to jej nie musza...

no ale mi chodzi o takie normalne, cora ma 4,5 latka a bajek teraz duzo do wyboru....

to mozesz juz isc z nia do kina. moj synek mial 3 latka i bardzo mu sie podobalo

dzieki... wlasnie obawiam sie ze bajka ja nie zainteresuje, ale chcialam jej pokazac jak tam jest, ta atmosfere i wogole... coz, najwyzej bede musial wczesniej wyjsc jak cos

Najwyżej wyjdziesz, ale może wytrzyma. :) Na takich seansach i tak panuje specyficzna atmosfera, dzieciaki gadają, chodzą po sali, wiadomo jak jest. Trudno wytrzymać dziecku w jednym miejscu tyle czasu. I jedna uwaga... dowiedz się może, o której tak naprawdę zaczyna się seans, ile trwają reklamy przed nim. Dla mnie to zmora była, ładnych kilka minut reklam, po których dziecko już było znudzone tak, że zapału do obejrzenia filmu już niewiele zostało.

hehe, moja miała jakieś 4 miesiące ;) w baby multikinie byłyśmy z 2 innymi mamami i Ich dziećmi w wieku mojej Niny ;)

Gość czy dziecko cos zrozumie z
filmu majac pare miesiecy... ;) Moj byl dopiero ze szkola w kinie. Chyba w 1 klasie ;) Wczesniej bylam z nim w Teatrze Lalek kilka razy ;)

Nic nie zrozumie kilkumisięczniak, to jest przecież wiadome - to bardziej wypad dla mam, odpoczynek od zupek, kupek, srupek i 4 ścian ;)

Gość moja miała
niecłe dwa lata. byliśmy na madagaskarze. ładnie oglądała bajkę i cieszyła sie z wyjscia, z baki, z popcornu. ale na nastepny film poczekamy jeszcze. zachowywała sie wzorowo, ale moim zdaniem za malutka jeszcze i nie wszystko zrozumiała

Byłam w kinie przystosowanym dla matek z dziećmi. Jedna wielka masakra :D Mój na początku przestraszył się ciemności,ale potem było ok. A inne dzieci to krzyczały,płakały.Były też matki z wózkami - są specjalne miejsca do przewijania itd.Ale co z tego -te dzieci które naprawdę siedziały cicho i chciały obejrzeć bajkę guzik z tego rozumiały.Hałas był taki że hej.

Moja ma niecałe trzy lata i w tę niedzielę będzie pierwszy raz w kinie na urodzinach u swojej przyjaciółki:)

Gość mały ma 5 lat
i mąż zabrał go do kina po raz pierwszy. Młody byłtak przejęty, że dopiero wieczorem powiedział mi: "mamusiu, wiesz, byłem dziś z tatą w kinie... faaaajnie było..." - rozmarzony ;)

Grzywa, a na czym to będziecie? :) Ja już planuję pierwsze wyjście do kina z synkiem w maju, gdy będzie miał 3 lata, akurat będzie nowy, 10-ty film Pixara, którego jestem fanką - \"UP\". Syn zna większość poprzednich filmów (Toy Story x 2, Dawno temu w trawie, Samochody, Iniemamocni itp.) i ogląda je od początku do końca, a przy okazji wizyta w kinie na premierze będzie miłym dodatkiem urodzinowym.

Hello Lucky! Zuza idzie na \"Wyspę Dinozaurów\". Nie wiem jak będzie, bo ona jest fanką Kubusia Puchatka i wszystkich filmów o Barbie, ale jestem dobrej myśli!:) A tak na marginesie, dlaczego ty nie śpisz o 6:40??:)

Hello Grzywa! Myślę, że Zuzi spodoba się fim o dinusiach :) Nie śpię, bo przygotowuję się do kilku egzaminów i piszę prace. Tak już się przyzwyczaiłam, że dzień mam dla synka i biznesu, wieczór dla ukochanego, a noc dla siebie :) Ale pewnie już niedługo zacznę się wysypiać. A we wrześniu bankowo przedszkole. W Kubusia Puchatka akurat mały się nie wdrożył, bo misiu nie ma kółek ani nie lata :) Za to włączam Krecika i Wilka & Zająca hehe

Ufff... to nieźle! Ale ja też nie zarzekam na brak zajęć:o Dużo pracuję, a w domu, chcę mieć duuuużo czasu dla Zuzi. Grunt to nabrać dystansu do wszystkiego:) Buziaki!!!:)

Gość czy dziecko cos zrozumie z
ngLka---> No ale jak matka chce odpoczynku to sie raczej wybierze bez dziecka :D Zreszta nie wiem, moze niektore mamy lubia takie filmy w kinach ogladac... Ja za to lubie horroey, a raczej dziecka bym nie zabrala, chocbym nie wiem jak sie chciala oderwac od kupek i innych :D