Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuuusia1988

jak to jest?

Polecane posty

Gość mamuuusia1988

mam miec pierwsze usg moj partner chce byc przy tym zeby zobaczyc nasze malenstwo,czy lekarz wyrazi zgode??

Gość zcxvcbvn
Oczywiście,że tak!!!

Gość pewnie tak
chociaz ja do 13 tyg mialam usg dopochwowo wiec lekarz nie chccial wpuscic meza

Gość mamuuusia1988
zapytam to zobaczymy:)

Gość mamuuusia1988
a dlaczego mialas dopochwowe?

oczywiscie ze tak!!!! moj lekarz jak zapraszal do gabinetu przede mna pania to widzial ze siedzez mezem i jak weszlam to sie zapytal...a co pani meza na korytarzu zostawila?/nie zdazylam sie zapytac czy moze maz ze mna wejsc:):)

ja tez narazie mam dopochwowe , bo taka wczesna ciaze to teraz tylko robia usg dopochwowe ale nie rozumiem lekarza ktory nie pozwala wchodzic na takie usg z mezem??? to co on myslal ze ty swojego meza sie wstydzisz??

ja jak mialam usg dopochwowe to lekarz pozwalal by maz byl obecny przy tym badaniu a nawet bylo to dla niego oczywiste ze bedzie :)

Gość pewnie tak
zawsze na poczatku ciazy robi sie dopochwowe. Dopiero jak dziecko jest duze to robi sie przez brzuch. Jak zapytalam lekarza czy moge z mezem to powiedzial ze tak dopiero w 20 tyg jak dziecko juz bedzie bardzo duze i bedzie wszystko widac.

Gość qwertyui
ja miałam na początku dopochwowe kilka razy i mąż mógł być w gabinecie. W zasadzie cały czas chodziliśmy razem na wizyty i nie było problemu z usg.

ja na pierwsze dopochwowe poszlam z mezem, dla lekarza to bylo oczywiste, teraz nie wiem jakie bede miala ale tez z mezem, nie wyobrazam sobie inaczej, on tak bardzo przezywal pierwsze USG, bardziej niz ja tylko byl smieszny moment kiedy lekarz powiedzial "zdejmujemy spodnie i majtki" a maz stanal jak wryty bo byl pewien ze USG bedzie przez brzuch ;)

ja niestety chodze sama, bo maz pracuje w tygodniu w delegacji. wiem, ze tez bardzo chciałby byc przy usg, ale nie moze :( za to jak dostaje przy kazdej wizycie aktualne zdjecie malucha, to zaraz mu fotke komórka wysyłam. ma chociaz taka namiastke :)

Gość ja jestem w 17 tygodniu
do tej pory mialam 3 usg i przy kazdym byl obecny maz, choc pierwsze mialam takze dopochowoe (w 7 tc), takze mysle, ze spokojnie pozwoli.