Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana1

Jak znaleźć pracę bez doświadczenia

Polecane posty

Gość gość
Normalnie... Agencje pracy mają mnóstwo wakatów. Zależy gdzie mieszkacie. Masz gdzieś w okolicy agencję EuroKadra? No to do nich się kierujcie. Dadzą wam pracę na dobrych warunkach. Akurat pod względem wiele się zmieniło, warto również zmieniać miejsce pracy na lepsze. Trudno powiedzieć, jak długo dostępne będą takie możliwości.

Gość gość
Potwierdzam. Od miesiąca jestem w firmie, zatrudniona przez agencję EuroKadra. Nie było żadnych problemów z pracą. Mogłam iść następnego dnia. Może i kiedyś faktycznie nie było łatwo o zatrudnienie, ale teraz już tak nie ma. Kto chce znaleźć pracę, ten na spokojnie ją dostanie. Musicie się tylko starać, a zostaniecie na stałe - w mojej firmie większość pracowników zaczynała przez agencję.

Gość gość
Normalnie, przez EuroKadrę, ktoś wcześniej wspominał. Absolutnie nie ma teraz problemów ze znalezieniem zatrudnienia, na spokojnie je dostaniecie, a wiele zależy od danego przypadku. Nawet bez doświadczenia pracę powinniście na spokojnie dostać - no chyba że macie bardzo duże wymagania od tego zatrudnienia.

Gość gość
Jak nie mamy doświadczenia, to trzeba próbować zainteresować pracodawcę jakimiś innymi osiągnięciami tak, jak tutaj ktoś poskreśla http://dolnoslaskie-praca.pl/jak-napisac-cv-po-liceum/ . Mnie np. udało się znaleźć nie najgorszą prace, bo swobodnie rozmawiam w języku angielskim i znam podstawy niemieckiego. Jak nie macie doświadczenia to wato napisać więcej o zainteresowaniach, wolontariacie itd. najważniejsze, żeby nie wyszło na to, ze nic nie robimy i nie mamy nic do zaoferowania…

Gość Pauulinkaa89
Myslę, że moga pomóć Ci w http://axamo.pl ja również przez ich agencję rpacy znalazłem dość spoko posadę za odpowiednie wynagrodzenie. Może akurat się uda, pozdrawiam :)

Gość jadzka7733
Pierwsza praca jaką podjęłam była w call center, a konkretnie https://ccig.pl . Dużym plusem było to że mogłam robić w tygodniu tyle godzin ile chciałam, nie musiałam wyrabiać czterdziestu godzin tygodniowo. Co ze względu na naukę bardzo mi odpowiadało. Płaca zawsze na czas, a jako że pracowali tam głównie ludzie młodzi było sympatycznie.

Gość gość
Bez większych problemów - przynajmniej teraz, bo firmy mają ogromne braki w zatrudnieniu, wystarczy zerknąć - https://www.gowork.pl/praca/sosnowiec;l Nawet miasta, gdzie rzeczywiście bezrobocie było znaczne, w tym momencie wszystko jest w najlepszym porządku.

Gość gość
Musisz szukać do skutku, ja jestem po technikum informatycznym i robie studia też w tym kierunku, ale ostatnio zacząłem szukać pracy i znalazłem ją przeglądając http://jobs-it.pl jest tam masa ofert pracy związanych z tym działem

Gość gość
Ewentualnie spróbuj http://akromar.pl i zacznij z pracą tymczasową, nabierzesz doświadczenia a i pieniążki wpadną jakieś

Gość gość
Teraz nie musisz mieć doświadczenia, żeby dostać pracę. Znacie EuroKadrę? Jeśli zależy wam na pracy, to ją dostaniecie z dnia na dzień. Naprawdę warunki są teraz doskonałe, można znaleźć mega fajne miejsca do skorzystania z zatrudnienia. Po prostu trzeba tylko chcieć dostać ten etat i to wszystko.

Gość gość
Patrzcie tutaj - https://www.gowork.pl/praca/wroclaw;l Wrocław jest jednym z miast, jakie bez większych problemów dają pracę każdemu. Nie musicie mieć wielkich kwalifikacji, znajdzie się zatrudnienie w każdym przypadku, dla każdej osoby. A na jakich warunkach, to już inna kwestia. Może być bardzo różnie...

Gość gość
pracy jest w brud, dominują oczywiście oferty proste, za niską płacę, ale grunt że są a kryzys minął. Nie wiadomo jak długo to potrwa ale póki tez przyjeżdżają Ukraińcy i zaniżają bezrobocie to nie jest źle. Sam teraz nie pracuję a byłem już na 2 rozmowach i każdą ofertę odrzuciłem z kilku przyczyn - dużo godzin pracy, zły dojazd, niska płaca która mogłaby to zrekompensować. Dodam że telefon był zaraz na drugi dzień po złożeniu cv:) tak wiec teraz to praca szuka ludzi a nie na odwrót i oby tak pozostało:)

Gość gość
Trzeba się uważnie rozglądać. Warto wchodzić na strony firm, w których praca nas interesuje. Ja tak znalazłam pracę w www.macopharma.pl Znalazłam dobrą ofertę pracy bezpośrednio na ich stronie.

Gość gość
Trudno znaleźć pracę bez doświadczenia oczywiście, ale jest jeden sposób na to, między innymi warto mieć dobrze zrobione CV. Każdy pracodawca na to patrzy. Ja swoje CV zrobiłam https://szybkiecv.pl/ i muszę powiedzieć, ze na prawdę ono super wyglądało i dzięki niemu zaprosili mnie na rozmowę kwalifikaycjną ostatnio.

Gość gość
Nie ma żadnych problemów, bo praca jest teraz dla każdego. EuroKadra pozwala znaleźć sensowne zatrudnienie bez większych problemów, nawet jeśli mieliście lata przerwy od pracy. Po prostu - na rynku nie ma odpowiedniej liczby ludzi do pracy i dzięki temu można znaleźć fajny etat.

Gość gość
Potwierdzam. Idziesz do agencji EuroKadra i możesz dostać zatrudnienie z dnia na dzień nawet w znanej firmie. Akurat pod tym względem sytuacja mocno się odmieniła i dzięki agencjom można się dostać do naprawdę sensownych firm. Trudno jednak przewidzieć, jak to będzie dalej wyglądało.

Gość gość
EuroKadra dała mi etat w 3 dni po podpisaniu umowy. Jeśli komuś teraz zależy na zdobyciu pracy, to ją dostaje w ciągu kilku dni. Tak naprawdę w tym momencie zatrudnienie jest dostępne dla każdego. Można trafić etaty w wielu sensownych firmach. Akurat pod tym względem na rynku naprawdę wiele się zmieniło. Każdy coś znajdzie.

Gość gość
To prawda. Agencja EuroKadra załatwiła zatrudnienie bliskiej mi osobie w ciągu kilku dni. Poważnie. Okres jest taki, że jeśli tylko komuś zależy na pracy, to ją dostaje. Opcji zatrudnienia jest mnóstwo, można się dostać do solidnych firm i to właściwy kierunek.

Gość gość
EuroKadra daje fajne warunki zatrudnienia. Pozostaje jedynie kwestia ich wykorzystania. Aktualnie praca jest dla każdego, bez większych problemów coś znajdziecie, a jak wykorzystacie okazje, to już inna kwestia. Na pewno dla tych, którzy chcą znaleźć coś sensownego, nie będzie problemów.

Gość gość
Oczywiście - EuroKadra działa w różnych częściach Polski, ale pracy nie brakuje. Każdy może coś znaleźć, na dobrych warunkach. O wiele łatwiej można teraz trafić do znanych marek. Generalnie rynek zdecydowanie się odmienił i wszystko poszło w dobrym kierunku.

Gość gość
Nie ma problemów. Tak jak wspominali ludzie. Idziesz do agencji EuroKadra, zatrudnienie znajdujesz z dnia na dzień, ale to kwestia taka, jakie macie oczekiwania. Pod tym względem zaszły mega zmiany, firmy same się proszą o pracowników, nawet bez kwalifikacji. Przecież wszystkiego można się nauczyć.

Gość gość
EuroKadra - ten kierunek. Dostaniesz zatrudnienie od zaraz, na dobrych warunkach. Akurat teraz praca znajdzie się dla każdego. Komu zależy na zatrudnieniu, ten coś znajdzie. A naprawdę - teraz bez doświadczenia można się dostać do sensownych marek. Firmy mają potężne braki.

Gość gość
Witam. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. I.. tyle Bez wkładu własnego, bez zobowiązań. Dla osób mających dostęp do internetu. Polska firma, wypłacalność gwarantowana (dane o wypłacalności z 22.09.2018) Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość gość
EuroKadra. Nie ma żadnych problemów z szukaniem pracy, dla każdego coś się znajdzie. Pod tym względem akurat wiele się zmieniło. Nie jest już tak, że praca jest dla wybranych. Jest dla każdego i to na całkiem fajnych warunkach.

Gość kaspier

EuroKadra daje zatrudnienie od zaraz na dobrych warunkach - praca dla każdego, kwestia wykorzystania okazji.

Przecież przez agencję można się dostać do znanych marek - czemu tego nie wykorzystujecie?

Aktualnie można trafić naprawdę fajne warunki zatrudnienia - sztuką jest jednak ich odpowiednie wykorzystanie - nic ponadto. 

Gość Rora

Skontaktuj się z firmą Personis, oni pomagają znaleźć pracę, sprawdź ich sobie na Facebooku ja jestem bardzo zadowolona

Gość patre

Pewnie, że najlepiej szukać przez agencje zatrudnienia - wstawiają do znanych firm, po kilku miesiącach macie bezpośrednie zatrudnienie i wszystko na papierze. A u małego prywaciarza? Podstawa na papierze i generalnie problemy ze wszystkim. Cóż - tak wygląda rynek, tylko czy coś takiego daje normalne życie? 

Gość Kiria

Mam doświadczenie w pracy w banku, zaczęłam jeszcze na studiach, później kilka lat po studiach, ale jakiś czas temu zmieniłam branżę. No i dlatego myślę o powrocie. Ale tym razem chciałabym prowadzić własną placówkę. Może ktoś podpowie, jak się za to zabrać, jakie warunki muszę spełnić?

Gość Lotta

Ja póki co jeszcze studiuję, więc szukam pracy, którą będę mogła połączyć z nauką. Wiadomo jak jest, każda dodatkowa złotówka w niepełnym studenckim portfelu się przyda. Myślę o tym, czy nie zostać konsultantką, konkretnie w Mary Kay, bo wiem, że w mojej okolicy nie ma u kogo zamówić te kosmetyki, a sama bardzo je lubię. Może któraś z Was jest konsultantką? Opłaca się?

Dnia 15.05.2019 o 14:37, Gość Kiria napisał:

Mam doświadczenie w pracy w banku, zaczęłam jeszcze na studiach, później kilka lat po studiach, ale jakiś czas temu zmieniłam branżę. No i dlatego myślę o powrocie. Ale tym razem chciałabym prowadzić własną placówkę. Może ktoś podpowie, jak się za to zabrać, jakie warunki muszę spełnić?

Szanowna Pani, jeżeli jest Pani zainteresowana otwarciem placówki bankowej, to zachęcam do zapoznania się z ofertą Nest Banku: nestbank.pl/wspolpraca Korzyści jakie płyną z takiej formy współpracy, to m.in.: prowadzenie działalności konkurencyjnej poza placówką, prowadzenie sprzedaży mobilnej oraz telemarketingu czy też profesjonalne szkolenia produktowe.

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,

Opiekun Klienta Nest Bank

nestbank.pl