Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sirhan ad-Din an-Nabheni

Dlaczego kobiety tak bardzo lubią obgadywać inne kobiety?

Polecane posty

Gość ja mieszkam kolo dodyy
a jak faceci potrafią jechać po rajtach:o

Gość z ciekawosci
kobieta nr1 + kobieta nr2 to suki kobiety nr3

kobiety ogolnie lubia rozmawiac - na kazdy temat - nie tylko o innych kobietach

Gość z ciekawosci
tak, z wychowania jak matka jest plotkarą to jej córka też raczej taka będzie :o W rzeczywistości dwie nic nie warte, chodzące porażki.

Gość hfhfhf
ale moja babcia jest straszna plotkara,a mama nie tak bardzo,wiec nie zawsze jaka matka taka córka.a ja to juz w ogole nie plotkuje

Gość z ciekawosci
tak, tyle że nie robią tego tak jawnie jak kobiety Ludzie to świnie (nie chce tu ubliżać zwierzętom)

Gość z ciekawosci
napisalam RACZEJ tez taka bedzie

Gość z ciekawosci
bierze to sie tez stad ze wlasnego zycia nie mają

Gość mnie dziś sąsiadka obgadała
do sprzataczki stojąc dosłownie pod moimi drzwiami: Dowiedziałam się, że jestem stara panną, że jestem dziwna, że wg niej śpię rano do południa i chodze na noc do pracy :-D Czego to ludzie sobie nie wymyślą o bliźnich :-D Jakbym nie miała grypy to bym pewnie nadal uważała ją za sympatyczną sąsiadkę :-D mieszkamy przez scianę. Kobieta mnie nie widzi to jej się zdaje, że spię - podczas, gdy ja całymi dniami zapieprzam w robocie i nie ma mnie normalnie całymi dniami w mieszkaniu :-O Dla ciekawości dodam, że ona jest mniej więcej w wieku 60-70 lat i mieszka od niedawna z moim sasiadem bez slubu, ale tym się juz nie chwali :-D :-D Występuje jako jego żona :-D co mnie zreszta ani grzeje ani ziebi, ale w tym kontekście to dość zabawne. Ludzie sa dziwni jednak.

Gość hfhfhf
najbardzie żałosne jest jak np. x z y obgaduja o,a pozniej x z o obgaduja y,a y z o obgaduja x :D

Gość z ciekawosci
Gdybym mogla wytłukłabym chyba połowę mojego osiedla;/

Gość hfhfhf
dlatego nie nalezy sie przejmowac,co ludzie o nas mysla,sami nie sa lepsi

Gość z ciekawosci
i oni wszyscy do kosciolka chodzą :o

A tak, tak sasiadka do kosciółka co niedzielę obowiązkowo :-D ciekawe czy się spowiada z mieszkania na kocią łapę :-D

stara panna mi zwisa, ale tym spaniem do południa to mnie wnerwiła 😠 człowiek marzy, żeby się kiedys wyspać, bo wiecznie robota od rana, a taka pinda co sama na rencie pewnie siedzi będzie rozpowiadać, że śpisz do południa :-O a, przypomniało mi się: ona była nauczycielką, pewnie jej sie zdaje, że każdy człowiek ma tyle wolnego czasu co ona miała w szkole :-O

Gość z ciekawosci
do kosciolka co niedziele obowiazkowo... ledwo wyjdzie to z innymi parafianami zaczna kogos obgadywac:o Znacie to?

Jak kiedyś urzednik skarbowy chodził za jej chłopem i o niego rozpytywał to ja solidarnie powiedzialam, że nie wiem kiedy go zastać - uznałam, że to nie moja sprawa, żeby donosić urzędnikowi na sąsiada.

Gość hfhfhf
katolicy sa pojebani ;)

Gość Pastafarianie górą

Gość no wlasnie czemu
Temat: Mój facet odszedł do innej - gorszej ode mnie, brzydszej 1 2 | następna » 12:13 Rogallinka Nie rozumiem tego. Odszedł ode mnie mój chłopak, zostawił mnie dla innej. Jak ją zobaczyłam to myślałam że padnę ze śmiechu. Conajmniej 5 razy brzydsza ode mnie, zaniedbana, wychudzona. Z tego co wiem od jego siostry to także gorsza ode mnie, bo np. nie gotuje mu nic. W sumie aż tak mocno nie rozpaczam, bo to tylko 3 miechy były i nie zakochałam się w nim nie wiadomo jak, no ale nie wiem jak on mógł mnie zostawić dla takiej panny. Przecież to powinien być wstyd dla niego żeby się z taką maszkarą pokazywać ludziom. Nie rozumiem tego.

Gość z ciekawosci
ja osobiscie znam jedna dziewczyne do kosciolka nie tylko w niedziele chodzila, jeszcze na schole, ponc ona i cala jej rodzina modlili sie nawet przed i po posilkach ale plotkara z niej niesamowita Obgadywanie i bycie zlosliwym w stosunku do innnych to jej hobby suka jedna

Gość obiektywne spojrzenie
Ja unikam takich rozmów w pracy,kiedy jedna druga obgaduję. Staram się być neutralna i nie brać udziału w sporach. I przez to ..nie jestem zbytnio lubiana. Kobiety lubią obgadywać i niestety z mało którą można na inne tematy rozmawiać:O