Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 polskich złotych

Zatrucie czy ciąza??

Polecane posty

negatywny...poczulam lekka pustke,ale tez moje zycie potoczy sie wedlug planu...tylko,ze czemu mam te skurcze? moze za 2 tygodnie okres nie przyjdzie i trzeba bedzie drugi robic... musze uciekac,zajrze jutro!dzieki za wsparcie :)

Gość 50 polskich złotych
moj tez negatywny ,tez nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac...jakos tak dziwnie..lekarz przepisał mi torecan na te nudnosci..

Gość Taka sobie ja.
No to widocznie musi być jakis inny problem z Waszymi skurczami i nudnosciami. Ja w koncu nie robilam testu i pobolewa mnie brzuch niby jak na okres niby nie ale za niedlugo powinnam dostac :)

Gość 50 polskich złotych
to napisz jak zrobisz!! ja dla pewnosci zrobia sobie jeszcze jeden w piatek bo lekarz powiedział mi ze mam powiekszona macice

Gość Taka sobie ja.
A powiedział Ci z jakich powodow mozesz miec powiekrzona macice? Wiesz ja slyszalam ze wlasnie powiekrzona macica moze swiadczyc o ciazy ale pewie nie tylko. Ja chyba testu nie zrobie. Wsumie dzisiaj mija 30 dni od ostatniego okresu wiec niedlugo sie wszystko wyjasni :)

Gość 50 polskich złotych
no powiedzial ze to moze byc ciaza i zebym poczekała jeszcze kilka dni,bo jest za wczesniej zeby on to zbadał :) zobaczymy w piatek Trzymam za Ciebie kciuki taka sobie ja :)

Gość Taka sobie ja.
U mnie ciaza odpada, dzisiaj dostalam okres i sie paskudnie czuje(wszystko mnie boli) :( No to juz jutro sie dowiesz czy bedziesz mamusia czy tez nie ;) Trzymam kciuki!