Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thinking Of You

DZIEWCZYNY CO ROBIĆ?????

Polecane posty

Gość Thinking Of You

Wczoraj w nocy mój facet,pisał mi że się "łajdaczę" dosłownie to słowo...że gdzieś latam,jak ja ciągle siedzę w domu!Nigdzie nie wychodzę,nawet z koleżankami! Napisałam,żeby nie pisał bajek,bo sa śmieszne.On na to że to nie są bajki narka! Odpisałam Narka?Ok narka... Za chwilę dostałam smsa ";/" Powiedzcie mi co mam robić teraz? Nie odzywac się pod żadnym pozorem? Czy się odezwać,puścic chociaz sygnał? Czy czekać,aż On zrobi to pierwszy??? Tragedia;/ Dorosły facet;/ Chciałam się wygadać,bo nie wiem o co mu chodzi...

Gość klociaciocia
Jak tak "ładnie" Ci napisał to ja bym się śmiertelnie obraziła na twoim miejscu i w dyskusję z nim nie wchodziła.

Gość dupaniakaka
głupi facet i tyle :]

Gość Thinking Of You
Czyli po prostu nie odzywać się? Nie będę do Niego pisac,ani dzwonic,bo bez przesady;/ Nie będzie mi wciskał jakichś ciemnot,że coś tam robię!;/ Dam radę! Tylko czy dobrze zrobię nie odzywając się?

facet ma widocznie zbyt bujną wyobraźnię i tyle. Wytłumaczyłabym mu raz, a jesli nie rozumie po polsku, to dziękuję bardzo - z debilami, którzy sami dopisują sobie niestworzone rzeczy nie ma życia. Wieczna walka o nic

Gość Thinking Of You
Dlatego nie będę się pierwsza odzywać! Niech nie myśli sobie,że mam coś sobie do zarzucenia! Bo ja kuźwa mać nie wiem o co w ogóle mu chodzi... Najgorszy jest fakt,że w środku boli...Cierpię przez to!Choć ukrywam to w sobie... Boże dlaczego faceci tacy są! Idę zaraz spac,bo nie mogę już dłużej o tym myśleć...

Gość Thinking Of You
ciqitua dziękuję za Twoją wypowiedź! Jest bardzo pomocna! Tak jak napisałaś...może sobie własnie tak mysleć,że nie odzywam się bo mam coś na sumieniu,albo że dalej się gdzies"łajdaczę" prawda? Ale tutaj chodzi o mój honor! Bo nikt nie będzie mi pisał takich głupot,a przede wszystkim mój facet,który doskonale wie,że życie bym oddała za Niego! Po prostu teraz już będę tylko czekać! Od długiego czasu to ja piszę pierwsza... Kiedyś było inaczej...On kłócił się ze mną ,po czym zrywaliśmy...Ja siedziałam cicho,nie pisałam,ani nie dzwoniłam i odzywał się pierwszy! Pisał np. czy nie wysłałam mu smsa,bo przyszedł jakiś,ale go skasował niechcący itd hehe,gdzie ja nic nie pisałam.Albo dzwonił dzwonił ja nie odbierałam,po czym pisał smsa przepraszam dzwoniłem do Zochy(jego siostry) . Wymyślał żeby tylko nie wyszło,że to on robi pierwszy krok w godzeniu się:) Ale teraz będzie tak jak dawniej,ja już pierwsza się nie odezwę...Albo stety albo niestety.

Gość Thinking Of You
Nadal się nie odzywa...Echhh..Smutno i przykro mi strasznie.Widocznie Bóg tak chciał... Tak korci odezwac się pierwszej,ale nie...

Gość uygg7g7
Moim zdaniem ta rozmowa wyglądała tak, jakby on UWAZAŁ że go zdradzasz. Gdyby szukal pretenktu do kłótni to by juz nie odpisał, a on odpisał " ;/ " - czyli że mu smutno. Moglo być tak że ktoś mu nagadał, albo wydawalo mu się że Cię z kimś widzi albo cokolwiek. Nieodzywanie się jest głupie, powinniście to wyjaśnić. JEsteście dorosli.

Gość Adulec
może ktos mu coś powiedział lub zasugerował.... jakaś poczciwa przyjciólka np ;)

nawet sygnalka mu nie pusc.daj sobie z nim spokoj jak moze takl o tobie pisac dziwke z wlasnej dziewczyny robi przyjdzie jeszcze na kolanach powiedz mu ze nie masz czasu bo idziesz stanac pod latarna co za burak

Gość Thinking Of You
Tak...napisał mi te "narka" na koniec swojego smsa..Ja mu odpisałam "Narka? Ok ,narka" ,Po czym odpisał ";/" .Też o tym myślałam,że raczej by nic już nie napisał... Ciekawa jestem co On teraz robi,o czym myśli. Ale ja głupia jestem.

Gość 666666666666666
Jasne, burak i ma przyjść na kolanach. Nie bądźcie takie zaślepione kobiecą solidarnością i przeświadczeniem że faceci za wszystko mają was przepraszać. Jestem wręcz pewna że ktoś mu powiedział że się puszczasz. Załóżmy hipotetyczną sytuację że na kafe założyłaby jakaś dziewczyna taki topik: "Moja najlepsza przyjaciółka, której wierzę jak siostrze, przysięgła że mój facet mnie zdradza, że widziala go itd. Zaczęłam płakać, napisałam mu że się puszcza, a on odpisał że to bajki. Ja napisałam "to nie bajki, na razie" a on odpisał "na razie" Dziś się do mnie nie odzywa. to co, też byście jej napisały że jest buraczycą i ma iść na kolanach go przepraszać? :) Bo jesli tak, to jestescie idiotkami. Nie, wy byście jej napisały "skoro się nie odzywa i skoro nie próbował dociec o co Ci chodzi to na bank Cię zdradza". Taka to własnie panuje sprawiedliwość na kafeterii. :D

Gość uygg7g7
66666666666666 >> masz 100% rację. Moim zdaniem, jeśli ktoś mu naprawdę nagadał że go zdradzasz to Twoje dzisiejsze milczenie jest dla niego już pewnikiem że jednak plotki które o Tobie słyszał są prawdą. Jestescie dorosli, zależy Ci na nim, prawda? Odezwij się do niego i wyjaśnijcie to sobie. Przestań bawić się w głupie gierki i milczenie.