Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to fasolka1232

Prosze ukochane Przyjaciółki,pomóżcie!!

Polecane posty

Gość Czy to fasolka1232

Dwa dni temu kochałamsięz moim mężem. Dziś od rana boli mnie brzuch...nie wiem, czy dlatego,że zjadłam wczoraj kawałek starej kiełbasy, czy to może wyczekiwana ciążą? Przed chwilą poczułam kopanie w brzuchu...czy to może być już mój dzidziuś? Zaznaczę, że gdy kochaliśmy się z mężem, kończyły mi się dni płodne. Tzn. tak mi się zdaje, bo miałam biało-żółto-przezroczysly śluz, który dziwnie pachniał. Pod światło jego kolor wpadał w trawiastą zieleń (tzn. tak powiedział mój mąż). Temperaturkę miałam ok 37 stopni, natomiast mierząc pod pacha miałam standardowe 36,6. Czy to normalne, że w zależności gdzie wsadzam termometr jest inna temperatura? Teściowa mówi, że tak. A teraz znów poczułam kopnięcie,czy to możliwe po 2 dniach od stosunku? Wcześniej mąż był w delegacji, więc nie mogliśmy się kochać, wrócił jakiś taki zmęczony, pachniał damskimi perfumami, mówił, że to dlatego, że wiele kobiet obok niego przechodziło...ale sądzę, ze to na pewno fasolka, jak sądzicie, moje drogie staraczki????

Gość Czy to fasolka1232
uppp

Gość Czy to fasolka1232
campini dzięęęki, tzn., że sądzisz, że to może być fasolka!! Tak strasznie się cieszę, chyba pójdę przytulić mojego mężulka!!

zrób mu lodzika za to ze cię wreszcie zapłodnił:) i idzcie kupić wózek łóżeczko itp, poród lada dzień

Gość Czy to fasolka1232
Przed chwilką zrobiłam test...i co? Ujrzałam bardzo niewyraźne kreseczki...praktycznie niewidoczne, trzeba si.ę dobrze przyjrzeć pod światło...koleżanka powiedziała, że nic nie widzi, ale ja wiem, że ona tam są, ale niewyraźne, czy to znaczy, że moje dziecko też będzie niewyraźne?

prawdopodobnie nie będzie miało ączek ale nie martw się nauczy sie jeść nogami

Gość Czy to fasolka1232
campini..to dzieci jak się rodzą to mają rączki? Zawsze sądziłam, że się wykształcają dopiero później, ależ mi wstyd, ze nie wiedziałam, w końcu mam już 18 lat!! i już od dwóch lat z mężulkiem staramy się o dziecko!!