Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treasure man

Randki internetowe sa tylko dla atrakcyjnych ludzi niestety

Polecane posty

Gość treasure man

Wszyscy doradzali mi by zalozyc sobie profil bo od ponad roku jestem sam a mam juz 28 lat. Kolega doradzil mi profil ILOVE i tam wlasnie zalozylem sobie konto :-) ( nie proscie o zdjecie bo i tak nie dam :-P ) No i niestety wszystko sprowadza sie do wygladu. Co z tego ze jestem ponoc mily i wesoly a na dodatek w miare zaradny:-p skoro dziewczyny po moich wiadomosciach wchodza na moj profil i nie odpiszą NIC:-o Z drugiej strony to tez swiadczy o tym ze taka dziewczyna jest szmata bez wychowania. Rozumiem ze moze ktos sie komus nie podobac ale przeciez mozna odpisac a takie olewanie jest prostackie nie uwazacie ? :-o No i niestety okazalo sie ze wszedzie sie liczy wyglad:-o A gdzie ma szukac osoba ktorej daleko jest do atrakcyjnego wygladu ? Taka osoba tez chce byc kochana :-(

Gość dziewczyna z ikrom
ze jestes brzydalem a tu dziewczyny beda sie toba interesowac i klaniac sie do stop ? :-p takie zycie ze wyglond jest niestety bardzo warzny i nic nato nie poradzisz. wiec albo to zakceptujesz i dasz sobie spokuj z randkami bo i tak niemasz szans albo zrobisz cos ze sobom niema nic gorszego niz stekajacy facet a ty wlasnie tak stekasz :-o

Gość kseiaaaa
Kurwa pustaku naucz sie pisac !!!!!!!!!!!!!!!! Kurwa, nie wiedzialam ze tyle jest osób, ktore robia takie bledy ortograficzne. To jest szok dla mnie.

No wiesz, nie mają obowiązku odpisywać. Tak jest wygodniej - a Ty musisz to uszanować. A jeśli przeszkadza Ci, że ludzie oceniają Cię po wyglądzie, to załóż profil bez fotki. :)

" taka dziewczyna jest szmata bez wychowania. Rozumiem ze moze ktos sie komus nie podobac ale przeciez mozna odpisac a takie olewanie jest prostackie nie uwazacie ?" nie wchodze na takie strony czy portale (nie wiem, jak się to nazywa fachowo), ale na logikę gdyby każdy chciał odpisywac każdemu, na kogo kliknie, to by na to doby pewnie brakło pięć razy. Taka jest specyfika tych stron - nie podobasz się, to nie odpisują. Proste i bez zbednych tłumaczeń

buahahah \"wyglond jest niestety bardzo warzny\"

Nazywanie kogos szmata tylko dlatego ze Ci nie odpisal jest lekka przesada.. jak traktujesz wszystkie kobiety z takim szacunkiem to sie nie dziwie ze jestes sam

Gość atrakcyjni ludzie
nie szukaja przygod w necie:D kto twierdzi inaczej niech dobrze popatrzy w lustro:P

Gość treasure man
to gdzie ma szukac partnera osoba nieatrakcyjna ?? Tak piszecie ze jak ktos jest brzydki to juz nic mu sie od zycia nie nalezy :-(

Nie chcesz żeby cię oceniać powierzchownie a sam tak robisz nazywając dziewczyny co nie odpisują szmatami. W dodatku świadczy to o tobie bardzo źle, nie wygląd jest twoim problemem, pewnie jesteś po prostu cymbałem.

Gość pole obowiazkowe -
dobrze wiesz ze wyglad jest ważny:D no chyba ze ty piszesz do dziewczyn z np brzydkimi twarzami;)

Gość bez fotki nie ma szans
z kiepskim wyglądem też nie a nawet jak się jakaś umówi to o ile nie będzie 128% chemii od pierwszego wejrzenia to 99% osób z netu urywa kontakt więc takie typowe randki to tylko dla pięknych na sex albo skrajnych desperatów

Gość ja jestem ładna i miałam tam
konto na portalu ilove i je wykasowałam... a wiesz dlaczego??? bo 95% facetów co do mnie pisąło byli komppletnie nie w moim typie, bo ja jak do cholery mam wybierać brzydali skoro mnie nie pociągają? na czym ma się opierac taki związek?? co ja miałam odpisać kolesiowi który ukończył podstawówkę a drugi ma 156 cm wzrostu a trzeci gimnazjum a reszta frajerów pisze że chce mnie tylko przelecieć??? "Z drugiej strony to tez swiadczy o tym ze taka dziewczyna jest szmata bez wychowania" - takim stwierdzeniem sam podpisujesz sobie wyrok i nie zasłużyłeś na ładną dziewczynę:O

Gość a ja kiedyś założyłem
na jednym znanym portalu profil bez fotki i szczerze sie opisałem... a jestem jednym z beznadziejnych typów którzy są za brzydcy, nieśmiali, nudni na jakikolwiek związek i zainteresowanie. Był to czysty eksperyment. Nie pisałem do nikogo a zebrałem sporo wiadomości od dziewczyn/kobiet które nawet przeczytały cały opis Nie mam pojęcia czym one sie kierowały :D

Gość yytuut
a ja poznałam męża na czacie!nie widzieliśmy si.ę a pokochalismy się !!!oi choć dzieliły nas kilometry i 3 latka wiokowo teraz jesteśmy już razem od kilk\\u lat!

Gość a ja kiedyś założyłem
przecież nie miałem zdjęcia, z nikim nie próbowałem rozmawiać i szczerze napisałem o swoim nieciekawym życiu. Nawet jak by ktoś był sympatryczny to po takich rzeczach tego nei widać Pewnie syndrom matki teresy ;)

Zwracaam się do tego chłopaka co powiedział, że dziewczyny które nie odpisują to szmaty!!! Jestem ciekawa jak nazwałbyś mnie ja nie dość , że nie odpisuje to jescze blokuje osoby z którymi nie mam ochoty nawiązywać znajomości. Wydaje mi się , że to nie chodzi o Twój wygląd tylko o to ,że lubisz się nad sobą użalać i zamiast zmienić coś w swoim życiu to lepiej zgonić to na to ,żę jesteś nieurodziwy a wszystkie dziewczyny to szmaty !!! A to , żę jesteś sam to nie Twoja wina .

Gość lalallaa
szkoda, ze nie ma juz ilove, tam poznalam moja love, ktory mnie olał :(